basia bonnie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 no nie wiem coooo :eviltong:!! hyhy, tylko mówie, nie mam na myśli nic złego...:roll: Justyś i Marta kupują w biedronce ;):cool2::thumbs: Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 tyyy :mad: i nie zaczepiłaś mnie? :mad: :P:P:P a Łapa to ostatnio wogóle sie jakoś cieszy :P a po czym poznałaś? po Łapie? :P Quote
Paulina_mickey Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Samturia']tyyy :mad: i nie zaczepiłaś mnie? :mad: :P:P:P a Łapa to ostatnio wogóle sie jakoś cieszy :P a po czym poznałaś? po Łapie? :P[/quote] wiosna idzie to sie cieszy:loveu: :multi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Samturia']tyyy :mad: i nie zaczepiłaś mnie? :mad: :P:P:P a Łapa to ostatnio wogóle sie jakoś cieszy :P a po czym poznałaś? po Łapie? :P[/quote] Dobrze, że się cieszy. Widocznie jest szczęśliwa. Gorzej by było, gdyby się nie cieszyła... Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 no tak.... pogoda ma wpływ na Łape hehehe :evil_lol: ja sie ciesze że sie cieszy :multi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A Łapeczka to już śpi. Tak chrapie, że nawet u mnie słychac... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='clockwork']widziałam Cie samturia w sobote o 14.03 koło biedronki, z Łapką która skakała z radości bo niosła patyczka... głupolek ;)[/quote]Ojjjj, ja bym zacharatała że się nie odezwała :mad::mad: Bry ;) Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ojjjj, ja bym zacharatała że się nie odezwała :mad::mad: [/quote] [FONT=Comic Sans MS]To ja się wolę z Tobą nie spotkać:shake: :diabloti: .[/FONT] Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 tak Guffi, Sylwia ostatnio sie agresywna zrobiła, trzeba ją uśpić :diabloti: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Samturia']tak Guffi, Sylwia ostatnio sie agresywna zrobiła, trzeba ją uśpić :diabloti:[/quote] [FONT=Comic Sans MS]Tak, to jedyne rozwiązanie:placz: :diabloti:[/FONT] Quote
Madzik93 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Sylwia poddana eutanazjii?:question:. Nie no oszczędzcie dziewczyne:razz: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Madzik13']Sylwia poddana eutanazjii?:question:. Nie no oszczędzcie dziewczyne:razz:[/quote] To jedyne rozwiązanie:placz: , już chyba nie ma ratunku:diabloti: Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 agresywne psy i kobiety trzeba usypiać, niestety :placz: Quote
Madzik93 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Samturia']agresywne psy i kobiety trzeba usypiać, niestety :placz:[/quote] A co z agresywnymi mężczyznami?:razz: Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 agresywnych mężczyzn to sie wali pałą lub butelką w łęb, ew. wałkiem :cool3: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Samturia']agresywnych mężczyzn to sie wali pałą lub butelką w łęb, ew. wałkiem :cool3:[/quote] Tak, bo usypianie nie jest męczarnią, a uderzenie pałą w łeb to już coś:cool3: Quote
Madzik93 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja tez chyba poddałabym sie uśpieniu:-( Samturia wie dlaczego. Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Samturia']tyyy :mad: i nie zaczepiłaś mnie? :mad: :P:P:P a Łapa to ostatnio wogóle sie jakoś cieszy :P a po czym poznałaś? po Łapie? :P[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jechałam autem, a kiedy Cię zauważyłam było za późno żeby chociaż Ci pomachać... macham teraz ;) :bye:poznałam Ciebie i Łapę, radosna z niej sunia [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Samturia']agresywnych mężczyzn to sie wali pałą lub butelką w łęb, ew. wałkiem :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ależ w Was agresji[/B][/COLOR][/FONT]!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Madzik ;) eee tam nie gadaj tyle :P :bye: :jumpie: ja też pomacham i się uśmiechne :D a agresja to taka wrodzona, wiesz, teraz ta młodzież taka agresywna nic tylko bić i dewastować:diabloti: Quote
goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Samturia jest rozpoznawalna :D Haaaaaaaaaaaa wkońcu była w tv:evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 wpadłam sie przywitac:evil_lol: Heeeeej:buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [IMG]http://images20.fotosik.pl/56/2c72c13168c367d7.jpg[/IMG] mmmmm śliczna Łapeczka :loveu: Ale mnie dawno nie było, nie no w sumie 2 dni a tu... co widze 10 stron do tyłu :-o [quote name='Guffi']A lubi króliki, świnki morskie, żaby i ryby:diabloti: ? [/QUOTE] aaa pewnie że lubi... :D to jak? ciachać go dzisiaj na pół??:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS]To ja się wolę z Tobą nie spotkać:shake: :diabloti: .[/FONT][/quote]Dlaczego?? :diabloti: [:mad:] [quote name='Samturia']tak Guffi, Sylwia ostatnio sie agresywna zrobiła, trzeba ją uśpić :diabloti:[/quote]:crazyeye: CO?! [U][SIZE=3]JA[/SIZE][/U] gresywna? :shake: [SIZE=5]JA?![/SIZE] :2gunfire: [quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS]Tak, to jedyne rozwiązanie:placz: :diabloti:[/FONT][/quote]:crazyeye: Nie, ja już będę grzeczna! :placz: [quote name='Madzik13']Sylwia poddana eutanazjii?:question:. Nie no oszczędzcie dziewczyne:razz:[/quote]Mądrze dziewczyna mówi! Biercie z niej przykład! :razz: [quote name='Guffi']To jedyne rozwiązanie:placz: , już chyba nie ma ratunku:diabloti:[/quote]Jest, jest :placz::placz: [quote name='Samturia']agresywne psy i kobiety trzeba usypiać, niestety :placz:[/quote]Ale ja nie jestem agresywna :placz: [quote name='Madzik13']A co z agresywnymi mężczyznami?:razz:[/quote]Tych to można usypiać :mad... :lol: Quote
Recommended Posts