Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Samturia']tyyy :mad: i nie zaczepiłaś mnie? :mad: :P:P:P
a Łapa to ostatnio wogóle sie jakoś cieszy :P
a po czym poznałaś? po Łapie? :P[/quote]

Dobrze, że się cieszy. Widocznie jest szczęśliwa. Gorzej by było, gdyby się nie cieszyła...

Posted

[quote name='clockwork']widziałam Cie samturia w sobote o 14.03 koło biedronki, z Łapką która skakała z radości bo niosła patyczka... głupolek ;)[/quote]Ojjjj, ja bym zacharatała że się nie odezwała :mad::mad:

Bry ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ojjjj, ja bym zacharatała że się nie odezwała :mad::mad:
[/quote]
[FONT=Comic Sans MS]To ja się wolę z Tobą nie spotkać:shake: :diabloti: .[/FONT]

Posted

[quote name='Samturia']tak Guffi, Sylwia ostatnio sie agresywna zrobiła, trzeba ją uśpić :diabloti:[/quote]
[FONT=Comic Sans MS]Tak, to jedyne rozwiązanie:placz: :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Madzik13']Sylwia poddana eutanazjii?:question:. Nie no oszczędzcie dziewczyne:razz:[/quote]
To jedyne rozwiązanie:placz: , już chyba nie ma ratunku:diabloti:

Posted

[quote name='Samturia']agresywnych mężczyzn to sie wali pałą lub butelką w łęb, ew. wałkiem :cool3:[/quote]
Tak, bo usypianie nie jest męczarnią, a uderzenie pałą w łeb to już coś:cool3:

Posted

[quote name='Samturia']tyyy :mad: i nie zaczepiłaś mnie? :mad: :P:P:P
a Łapa to ostatnio wogóle sie jakoś cieszy :P
a po czym poznałaś? po Łapie? :P[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jechałam autem, a kiedy Cię zauważyłam było za późno żeby chociaż Ci pomachać... macham teraz ;) :bye:poznałam Ciebie i Łapę, radosna z niej sunia [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Samturia']agresywnych mężczyzn to sie wali pałą lub butelką w łęb, ew. wałkiem :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ależ w Was agresji[/B][/COLOR][/FONT]!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Madzik ;) eee tam nie gadaj tyle :P
:bye: :jumpie: ja też pomacham i się uśmiechne :D
a agresja to taka wrodzona, wiesz, teraz ta młodzież taka agresywna nic tylko bić i dewastować:diabloti:

Posted

[IMG]http://images20.fotosik.pl/56/2c72c13168c367d7.jpg[/IMG]

mmmmm śliczna Łapeczka :loveu:
Ale mnie dawno nie było, nie no w sumie 2 dni a tu... co widze 10 stron do tyłu :-o

[quote name='Guffi']A lubi króliki, świnki morskie, żaby i ryby:diabloti: ?
[/QUOTE]

aaa pewnie że lubi... :D to jak? ciachać go dzisiaj na pół??:diabloti:

Posted

[quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS]To ja się wolę z Tobą nie spotkać:shake: :diabloti: .[/FONT][/quote]Dlaczego?? :diabloti: [:mad:]

[quote name='Samturia']tak Guffi, Sylwia ostatnio sie agresywna zrobiła, trzeba ją uśpić :diabloti:[/quote]:crazyeye: CO?! [U][SIZE=3]JA[/SIZE][/U] gresywna? :shake: [SIZE=5]JA?![/SIZE] :2gunfire:

[quote name='Guffi'][FONT=Comic Sans MS]Tak, to jedyne rozwiązanie:placz: :diabloti:[/FONT][/quote]:crazyeye: Nie, ja już będę grzeczna! :placz:

[quote name='Madzik13']Sylwia poddana eutanazjii?:question:. Nie no oszczędzcie dziewczyne:razz:[/quote]Mądrze dziewczyna mówi! Biercie z niej przykład! :razz:

[quote name='Guffi']To jedyne rozwiązanie:placz: , już chyba nie ma ratunku:diabloti:[/quote]Jest, jest :placz::placz:

[quote name='Samturia']agresywne psy i kobiety trzeba usypiać, niestety :placz:[/quote]Ale ja nie jestem agresywna :placz:

[quote name='Madzik13']A co z agresywnymi mężczyznami?:razz:[/quote]Tych to można usypiać :mad... :lol: