Samturia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 No tak ale ona cały czas jest w domu to niby jak?? :(:(:( :shake: Edit: utworzyłam wątek na WOP [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2924471#post2924471[/URL] Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No to jak mama tak mówiła to sie wstrzymaj bo mamy mają zawsze racje...[/quote] nie mają zawsze racji.... Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc ehh.... wspolczuje Ci :( ja tez bym nie wytrzymala z takimi ..... potworami :roll::roll: a tak pozatym co slychac u Ciebie i Łapci?? Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No to jak mama tak mówiła to sie wstrzymaj bo mamy mają zawsze racje...[/quote] oj tak zgadzam sie w 100% mamy mają zawsze racje i co do tego nie mam wątpliwości... przekonałam się o tym nie raz...;) Quote
Samturia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 a u Łapci dobrze... zaraz pójdziemy sobie na spacerek ;) Quote
Samturia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ale sie wkurzyłam... okazało sie że ona gdzieś se poszła i nie zostawiła :[] Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [B][I]Hej Samturio :loveu:. Jak tam żyjesz ... Aa mam do ciebie prośbę ... [/I][/B] [B][I]mogłabyś mi zrobić jakiś ładny bannerek i Avek :razz: ? Bardzo byłabym wdzięczna ... Potem wstawiłabyś go do mnie do galeri kamuśś :loveu:. [/I][/B] [B][I]Plizka :loveu:. [/I][/B] Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Samturia']Ale sie wkurzyłam... okazało sie że ona gdzieś se poszła i nie zostawiła :[][/quote] :crazyeye: Ty sąsiadko mieszkasz w Jastrzębiu:cool3: ? Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Cerber']oj tak zgadzam sie w 100% mamy mają zawsze racje i co do tego nie mam wątpliwości... przekonałam się o tym nie raz...;)[/quote] a ja obstaje przy swoim że nie mają zawsze racji:evil_lol: czesto tak ale nie zawsze... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a ja obstaje przy swoim że nie mają zawsze racji:evil_lol: czesto tak ale nie zawsze...[/quote] ja sie bardziej zgadzam z Luizą.... ja się o tym przekonałam wiele wiele razy, chociaz najpierw wydawalo mi sie że nie ma, ale z czasem, jak sobie wszystko przemyślałam okazało sie ze miała racje w każdym przypadku... Quote
Guest aneta_w Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [B]Samturio[/B], ja już się wypowiedziałam na temat Twoich sąsiadów ("sąsiadów" tego nawet ludźmi nie można nazwać :/) A kiedy nowe foteczki Lapy?? :) Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ja sie bardziej zgadzam z Luizą.... ja się o tym przekonałam wiele wiele razy, chociaz najpierw wydawalo mi sie że nie ma, ale z czasem, jak sobie wszystko przemyślałam okazało sie ze miała racje w każdym przypadku...[/quote] Ja też się zgadzam, nawet w 200%. Popieram. Mądre dziewczynki. :klacz: :glaszcze: Quote
Bewarka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale nam lekcji napakowali...:roll: codzienie po 6 godz....mozna zwarjowac ;/ Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='justys95']Ale nam lekcji napakowali...:roll: codzienie po 6 godz....mozna zwarjowac ;/[/QUOTE] uuu.to faktycznie dużo;/... Kiedy nowe zdjecia Łapki??:mad: Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc :) co tam slychac?? [SIZE=1]Justyna wspolczuje (ja mam we wtorek , srode i czwartek no i dla zalezy kogo w piatek bo jest przygotowywanie dzieci do zycia w rodzinie czy cos takiego :D:D)[/SIZE] Quote
Bewarka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no my mamy codzien po 6 lekcji, a wczesniej mieliśmy w piątki 5 ale oczywiście WDŻ musieli dodać :mad: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='justys95']Ale nam lekcji napakowali...:roll: codzienie po 6 godz....mozna zwarjowac ;/[/quote] ja najmniej mam po 5 najwiecej po 8 albo 9 we wcześniejszych klasach to nawet 10 miałam...:shake: Quote
Bewarka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ja najmniej mam po 5 najwiecej po 8 albo 9 we wcześniejszych klasach to nawet 10 miałam...:shake:[/QUOTE] heh...czyli nie mam najgorzej :roll: :lol: Quote
Samturia Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 6 godzin dziennie w podstawówce... TO NIEZGODNE Z PRAWEM :D razem wychodzi 29 godzin tygodniowo bed WDŻ... a może być tyklo 28 :D Quote
Recommended Posts