Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

Posted

No tak ale ona cały czas jest w domu to niby jak?? :(:(:( :shake:
Edit: utworzyłam wątek na WOP [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2924471#post2924471[/URL]

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No to jak mama tak mówiła to sie wstrzymaj bo mamy mają zawsze racje...[/quote]

oj tak zgadzam sie w 100% mamy mają zawsze racje i co do tego nie mam wątpliwości... przekonałam się o tym nie raz...;)

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Hej Samturio :loveu:. Jak tam żyjesz ... Aa mam do ciebie prośbę ... [/I][/B]
[B][I]mogłabyś mi zrobić jakiś ładny bannerek i Avek :razz: ? Bardzo byłabym wdzięczna ... Potem wstawiłabyś go do mnie do galeri kamuśś :loveu:. [/I][/B]
[B][I]Plizka :loveu:. [/I][/B]

Posted

[quote name='Samturia']Ale sie wkurzyłam... okazało sie że ona gdzieś se poszła i nie zostawiła :[][/quote]
:crazyeye:
Ty sąsiadko mieszkasz w Jastrzębiu:cool3: ?

Posted

[quote name='Cerber']oj tak zgadzam sie w 100% mamy mają zawsze racje i co do tego nie mam wątpliwości... przekonałam się o tym nie raz...;)[/quote]
a ja obstaje przy swoim że nie mają zawsze racji:evil_lol:
czesto tak ale nie zawsze...

Posted

[quote name='Paulina_mickey']a ja obstaje przy swoim że nie mają zawsze racji:evil_lol:
czesto tak ale nie zawsze...[/quote]

ja sie bardziej zgadzam z Luizą.... ja się o tym przekonałam wiele wiele razy, chociaz najpierw wydawalo mi sie że nie ma, ale z czasem, jak sobie wszystko przemyślałam okazało sie ze miała racje w każdym przypadku...

Guest aneta_w
Posted

[B]Samturio[/B], ja już się wypowiedziałam na temat Twoich sąsiadów ("sąsiadów" tego nawet ludźmi nie można nazwać :/)

A kiedy nowe foteczki Lapy?? :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']ja sie bardziej zgadzam z Luizą.... ja się o tym przekonałam wiele wiele razy, chociaz najpierw wydawalo mi sie że nie ma, ale z czasem, jak sobie wszystko przemyślałam okazało sie ze miała racje w każdym przypadku...[/quote]

Ja też się zgadzam, nawet w 200%. Popieram. Mądre dziewczynki. :klacz: :glaszcze:

Posted

czesc :)
co tam slychac??
[SIZE=1]Justyna wspolczuje (ja mam we wtorek , srode i czwartek no i dla zalezy kogo w piatek bo jest przygotowywanie dzieci do zycia w rodzinie czy cos takiego :D:D)[/SIZE]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']ja najmniej mam po 5 najwiecej po 8 albo 9 we wcześniejszych klasach to nawet 10 miałam...:shake:[/QUOTE]
heh...czyli nie mam najgorzej :roll: :lol: