MariBar Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Problemy z samochodem sprawily ze Golfik przyjedzie troszke "spozniony",ale to nic nie znaczy ja przeciez czekam na niego od lipca. Quote
martka1982 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ojej czyli jeszcze nie dojechał, co tam się stalo po drodze? Quote
MariBar Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 DOPSIK ODEBRANY!!!! Wszystko jest takie "Niebezpieczne" i nowe. Teraz siedzi kolo mnie na kanapie. Wykapany i pachnacy. Jest CUDNY! MADRY! DELIKATNY! I MOJJJJJJJJJ! Dzieki za WSZYSTKO!!!! ZA TO ZE MOGLAM GO SPOTKAC!!! Obiecuje wylozyc zdjecia ale mi to narazie nie wychodzi z iPada. Quote
caryca26 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Wspaniale! Dropsik/Golfik jest cudownym psiakiem a Pani cudowną osobą. Tworzycie więc połączenie idealne:) Quote
MariBar Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Juz dostalam pierwsza buzke. Ktos lezy czysciutki kolo mnie na kanapie ;) i zaczyna domagac sie pieszczot. KOCHAM GO!!!! WSPANIALY PSIAK!!! Jutro wizyta u weterynarza zeby obciac pazurki i porozmawiac o locie samolotem. Quote
Ag_konin Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Super, powodzenia na nowej drodze życia! ;) Quote
MariBar Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Dziekujemy :). Dropsik jest poprostu najcudowniejszy, najwrazliwszy, najostrozniejszy, najukochanszy, najmilszy PSIAK na swiecie. I ja kocham GO ! Quote
martka1982 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a kiedy ta podróż samolotem? dopiero po niej odetchnę Quote
MariBar Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jutro. Boje sie podrozy. Drops dostaje tabletki uspakajajace ktore mu przepisal weterynarz tu w Warszawie. Ja tez odetchne dopiero w Trondheim. Quote
martka1982 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 cały czas trzymam kciuki, odezwij się jak tylko będziesz mogła Quote
MariBar Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 JUZ W DOMU!!!!! Podroz poszla SUPER dobrze. Dotarlismy do domu bez problemow. Drops zachowywal sie bardzo dobrze. Bal sie ale nie szczekal, wymiotowal czy tez inne rzeczy. SUPER PSIAK! Tu w domu spotkal 4 koty. Reakcje rozne ale zadnej wrogosci. To znowu dzieki niemu bo on jest zupelnie obojetny na koty. One byly oczywiscie zaskoczone ale teraz sa tylko bardzo ciekawe. Wszystko bedzie dobrze bo miloscia i cierpliwoscia mozna przenies gory. Golfik/DROPSIK pozdrawia z Trondheim!!! Quote
caryca26 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Cudownie! Jestem wzruszona i szczęśliwa! No i zazdroszczę bo mieszka w norweskiej stolicy skoków narciarskich a ja jestem fanką zwłaszcza norweskiej kadry:) Quote
martka1982 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 cieszę się bardzo, mogę odetchnąć:)) to teraz prosimy o fotki:)) aha, caryca, pora zmienić tytuł wątku:) Quote
MariBar Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Kochani! Wszystko dobrze z Golfisiem/Dropsikiem. Chlopak byl dzis wieczorem na spacerku pod zorza polarna! Dzis swieci ona slicznie na niebie :) Z kotami coraz lepiej. On jest spokojny a one dlatego tym bardziej nim zainteresowane. NIE UMIEM zalaczyc tu zdjec :((( Wylozylam kilka nowych fotek Dropsika na FB w Grupa dobrej nowiny!!...Och i Ach;)) i na moim profilu. pozdrawiamy M + D Quote
MariBar Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article1761795.ece Tak wygladala dzis wieczorem Golfikowa/Dropsiowa zorza polarna ;) Sliczne! M+D Quote
martka1982 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 zorza piękna a na fb się nie dostanę, bo nie mam:) Quote
Recommended Posts