Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DOPSIK ODEBRANY!!!! Wszystko jest takie "Niebezpieczne" i nowe. Teraz siedzi
kolo mnie na kanapie. Wykapany i pachnacy. Jest CUDNY! MADRY! DELIKATNY! I MOJJJJJJJJJ! Dzieki za WSZYSTKO!!!! ZA TO ZE MOGLAM GO SPOTKAC!!! Obiecuje wylozyc zdjecia ale mi to narazie nie wychodzi z iPada.

Posted

Juz dostalam pierwsza buzke. Ktos lezy czysciutki kolo mnie na kanapie ;) i zaczyna domagac sie pieszczot. KOCHAM GO!!!! WSPANIALY PSIAK!!! Jutro wizyta u weterynarza zeby obciac pazurki i porozmawiac o locie samolotem.

Posted

JUZ W DOMU!!!!!

Podroz poszla SUPER dobrze. Dotarlismy do domu bez problemow. Drops zachowywal sie bardzo dobrze. Bal sie ale nie szczekal, wymiotowal czy tez inne rzeczy.
SUPER PSIAK!

Tu w domu spotkal 4 koty. Reakcje rozne ale zadnej wrogosci. To znowu dzieki niemu bo on jest zupelnie obojetny na koty.
One byly oczywiscie zaskoczone ale teraz sa tylko bardzo ciekawe.

Wszystko bedzie dobrze bo miloscia i cierpliwoscia mozna przenies gory.

Golfik/DROPSIK pozdrawia z Trondheim!!!

Posted

Kochani! Wszystko dobrze z Golfisiem/Dropsikiem. Chlopak byl dzis wieczorem na spacerku pod zorza polarna! Dzis swieci ona slicznie na niebie :)
Z kotami coraz lepiej. On jest spokojny a one dlatego tym bardziej nim zainteresowane. NIE UMIEM zalaczyc tu zdjec :(((
Wylozylam kilka nowych fotek Dropsika na FB w Grupa dobrej nowiny!!...Och i Ach;)) i na moim profilu.

pozdrawiamy M + D