Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma ogłoszeń. Tak trochę nadczekuję, bo Szami ma jakąś znajomą, która w tej chwili wyjechała, a zastanawiała się nad Basterem :)

Posted

[quote name='wawer']Kochane Coteczki i Wujkowie!

Zapraszam na kolejny mój bazarek, który obiecałam dla Basterka w poprzednim bazarku "2 w 1"!

http://www.dogomania.pl/threads/213151-Coś-dla-domu-i-dla-kochanego-ciałka-bazarek-na-Bastera-Bruna-i-Amora?p=17470841#post17470841

Zaglądajcie, kupujcie, Basterek czeka!

I jeszcze jeden w szale handlowania popełniłam: [FONT=Calibri]http://www.dogomania.pl/threads/213214-MŁODZIEŃCZE-CIUSZKI-–-JESZCZE-JEDEN-BAZAREK-NA-BASTERA-BRUNA-I-AMORA-do-31.-sierpnia[/FONT].

Posted

Chyba tym razem wiele nie utargujemy :shake:. Fanty mało atrakcyjne albo cioteczki mniej pieniężne tym razem :razz:. Utarg jakiś jest, ogólnie nawet spory ;), ale jak na trzy trzeba będzie podzielić, to... zawsze coś tam kapnie.;) Zapraszam!

[FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/213151-Coś-dla-domu-i-dla-kochanego-ciałka-bazarek-na-Bastera-Bruna-i-Amora-do-31-VIII[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/213214-LETNIE-CIUSZKI-–-JESZCZE-JEDEN-BAZAREK-NA-BASTERA-BRUNA-I-AMORA-do-31.-sierpnia[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/213232-TANIO-DU%C5%BBE-CIUSZKI-I-BI%C5%BBUTERIA-DLA-MA%C5%81EGO-PIESKA-BAZAREK-NA-D%C5%81UG-KUBUSIA-do-15.09[/FONT][/FONT]

Posted

Ogonek, jesteś tu bardzo mile widziana ;) Aha, tak na wszelki wypadek, zmieniam numer telefonu, więc do nowych ogłoszeń będzie inny niż u Reksia :) Dziękuję :)

Posted

Aniu, wszyscy z nas, którzy mają dzieci w wieku szkolnym lub pracują w szkole, mają tyły... Ja też na niektóre wątki nie zaglądałam od kilku dni :oops:

Posted

ataK napisał(a):
Aniu, wszyscy z nas, którzy mają dzieci w wieku szkolnym lub pracują w szkole, mają tyły... Ja też na niektóre wątki nie zaglądałam od kilku dni :oops:
tak właśnie jest... niestety

Posted

Dziś Baster pojechał do domku :) Na razie jednak cieszyć się nie będę, bo to różnie bywa... Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko w porządku :) Starsze małżeństwo z dorosłą córką, domek z ogródkiem, wygląda na razie całkiem dobrze ;)

Posted

ataK napisał(a):
Dziś Baster pojechał do domku :) Na razie jednak cieszyć się nie będę, bo to różnie bywa... Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko w porządku :) Starsze małżeństwo z dorosłą córką, domek z ogródkiem, wygląda na razie całkiem dobrze ;)

to ja powiem tylko: super !!!
A jak z psiaczkiem do ogłoszeń?
Przyznaj się kogo tam jeszcze chowasz w swoim dobytku :diabloti:

Posted

Ogonek, Ty bijesz wszelkie rekordy :crazyeye: Ostatnio, kiedy ogłosiłaś mi Reksia, znalazł dom po pierwszym telefonie, a teraz dopiero zamierzałaś ogłaszać Bastera i to wystarczyło :eviltong: Na razie z ogłoszeniami chyba się wstrzymam... Loca pojechała do domku po dwóch dniach pobytu u mnie, bez ogłoszeń, do znajomego znajomej Szami, jeśli będzie ok, to zostanie, jak nie, to jest jeszcze jedna chętna :razz: Norka ma ogłoszenia zrobione przez Mgie, zastanawia się nad nią jedna rodzina. Baster - na razie czekamy na wieści. Mam jeszcze dwa maluchy, ale oba z nużycą, więc najpierw muszą się doleczyć. Jeśli Loca i Baster zostaną w obecnych domkach i gdyby zdecydowali się na Norkę, to myślałam o wzięciu kolejnych psiaków od tego chłopa, od którego są szczylki, bo tam zostało jeszcze ponad 20 dorosłych psów :shake: Poza tym być może przyjedzie do mnie Milka ze schroniska. Jeśli więc będę miała psiaka gotowego do ogłoszeń, to się zgłoszę - może tak być?

Posted

ataK napisał(a):
Ogonek, Ty bijesz wszelkie rekordy :crazyeye: Ostatnio, kiedy ogłosiłaś mi Reksia, znalazł dom po pierwszym telefonie, a teraz dopiero zamierzałaś ogłaszać Bastera i to wystarczyło :eviltong: Na razie z ogłoszeniami chyba się wstrzymam... Loca pojechała do domku po dwóch dniach pobytu u mnie, bez ogłoszeń, do znajomego znajomej Szami, jeśli będzie ok, to zostanie, jak nie, to jest jeszcze jedna chętna :razz: Norka ma ogłoszenia zrobione przez Mgie, zastanawia się nad nią jedna rodzina. Baster - na razie czekamy na wieści. Mam jeszcze dwa maluchy, ale oba z nużycą, więc najpierw muszą się doleczyć. Jeśli Loca i Baster zostaną w obecnych domkach i gdyby zdecydowali się na Norkę, to myślałam o wzięciu kolejnych psiaków od tego chłopa, od którego są szczylki, bo tam zostało jeszcze ponad 20 dorosłych psów :shake: Poza tym być może przyjedzie do mnie Milka ze schroniska. Jeśli więc będę miała psiaka gotowego do ogłoszeń, to się zgłoszę - może tak być?

hehe, ma się to coś :lol:

jasne, będę cierpliwie czekać :)

Posted

wawer napisał(a):
I co z tym domkiem? Jest już Basterka czy jeszcze się nie zdecydował?

Siedzę jak na szpilkach, ale twardo postanowiłam, że dam im tydzień i zadzwonię jutro ;)
A od dwóch godzin mam nowego "podrzutka"... Prawdopodobnie sterylka na już i nie wiem, czy nie aborcyjna...