Majaa Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 klusek04 napisał(a):Rzeczywiście te durne Starachowice jakoś wyjątkowo wyróżniają się niestety w swojej obojętności na los mniejszych braci. Wstyd ciężki. Niestety klusek04! Ale dzisiaj także przekonałam się, ku mojemu zdumieniu, jak można liczyć na ludzi podobno oddanym psom! Quote
pixie Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Majaa..moze naprawde,choc ten Sycyn, tylko jak go zlapac? Quote
Majaa Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Pixie Oczywiście że się tym zainteresuję Nie było mnie przez kilka dni i oczywiście nikt z tym nic nie zrobił Quote
Magdina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 a gdzie on teraz jest? ja jestem we wrocławiu a w srode jade do Sycyna wiec jak cos to moge go zabrac ale czy on sie da złapac? Quote
Majaa Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Magdina napisał(a):a gdzie on teraz jest? ja jestem we wrocławiu a w srode jade do Sycyna wiec jak cos to moge go zabrac ale czy on sie da złapac? Wciąż na jednej z ulic Starachowic .... :placz: Jakoś się go da złapać, choć zadziora z niego! Planujemy transport Almy, Maggy i darów do Uciechowa w najbliższym czasie, więc istniałaby możliwość przewiezienia Puszka w Wasze okolice! Quote
Madzialajda Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 przez ten mój brak komputera, to dopiero dzisiaj poznałam Puszka! o jaka biedna istotka...:( Quote
Magdina Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jak juz bedzie cos wiadomo to dajcie znac, moze przewiezieciego do Uciechowa a ja go stamtad zabiore do Sycyna ale jezdze tam w weekendy wiec moze byc ,że kilka dni bedzie musiał tam poczekac!! Quote
wobie Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Łapki do góry Puszek hop hop. Przecież jesteś uparciuch dalej na górę!!!! Quote
Majaa Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Magdina Odezwij się ! Wszystko dograne! Prawie Quote
klusek04 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 No to pusio prawie w drodze. Powodzenia psino Quote
wobie Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 oby się wszystko udało i ułożyło. Powodzenia Puszku! Quote
pixie Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dziaduniu, gdzie dzisiaj spisz? i co ci sie sni...? Quote
Magdina Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 właśnie wczoraj wieczorem wróciłam z Sycyna!!! i dopiero za 2 tyg.bede jechała ponownie, chyba ,że za tydzien przyjedzie P.Wanda-włascicielka przytuliska w Sycynie to wtedy moze go zabrac!szkoda,że nie dałas znac wczesniej bo pisałam ,że jade w srode!!Zaraz zaloze wątek o przytulisku ,ktore sie buduje kolo Wągrowaca-przenosimy to z Sycyna i przyjmie wszystkie psy z dogo-to ma byc takie przyjazne przytulisko, z hotelikiem i szpitalem ale trzeba pomoc w remoncie bo to wszystko z darów od ludzi Quote
pixie Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 czy Puszek dotarl do Uciechowa i tam bedzie czekal na swoja przystan u pani Wandy? Quote
klusek04 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 pixie napisał(a):Dziaduniu, gdzie dzisiaj spisz? i co ci sie sni...? dziadunio okazał się być sprytniejszy od środka usypiającego i osób go ganiających po uliczkach dzielnicy. Niestety pomimo podanych środków do sedacji postanowił nie jechać nigdzie i po wielu łapankach "dał normalnie nogę" i tyle go widzieli. Więc Puszku co z tobą teraz będzie jak przyjdzie zima??? :shake: :shake: :shake: Quote
Majaa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 no i nic dodać, nic ująć :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
pixie Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 to jest bardzo przygnebiajaca wiadomosc...i jak go zlapac? Quote
Magdina Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 powiedzcie Puszkowi :) ze miejsce u Wandy jest wiec niech sie lepiej zastanowi nad tymi ucieczkami:) Quote
wobie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Puszek co Ty wyprawiasz? przecież pani chce Ci zapewnić pełną miche jedzenia i ciepełko a z czasem znajdziesz domek. Uparciuchu Wracaj! i daj się złapać słyszysz!!!! Quote
Madzialajda Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 wobie napisał(a):pani chce Ci zapewnić pełną miche jedzenia i ciepełko pewnie towarzystwo też jest tam na poziomie, więc po co uciekać? Puszek wraaacaj! Quote
Majaa Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Magdina napisał(a):powiedzcie Puszkowi :) ze miejsce u Wandy jest wiec niech sie lepiej zastanowi nad tymi ucieczkami:) No toż tłumaczę cholerze i nic Dzisiaj jechałam na moment do Rodziców i klarowałam Puszkowi i klarowałam i co usłyszałam ? hau, hau, odczep się, hau, hau!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: Magdina dzięki wielkie ale chyba z transportem do Wrocławia i w okolice będzie ciężko w najbliższej przyszłości ! Quote
Tigraa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 kurcze:roll: taki sam jak Roki,tamten tez nie chce sluchac ze zima na dworze jest be a w hotelu mialby cieplo i miche.A on na to "pocaluj mnie gdzies,ja wole tutaj".No i gadaj tu z takim :placz: Quote
klusek04 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Może się jeszcze kiedyś uda go gdzieś ulokować. Dziś podnoszę tylko smutno bo zimno się robi. Quote
Recommended Posts