Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klusek04 napisał(a):
Rzeczywiście te durne Starachowice jakoś wyjątkowo wyróżniają się niestety w swojej obojętności na los mniejszych braci.
Wstyd ciężki.

Niestety klusek04!
Ale dzisiaj także przekonałam się, ku mojemu zdumieniu, jak można liczyć na ludzi podobno oddanym psom!

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdina napisał(a):
a gdzie on teraz jest? ja jestem we wrocławiu a w srode jade do Sycyna wiec jak cos to moge go zabrac ale czy on sie da złapac?

Wciąż na jednej z ulic Starachowic .... :placz:
Jakoś się go da złapać, choć zadziora z niego!
Planujemy transport Almy, Maggy i darów do Uciechowa w najbliższym czasie, więc istniałaby możliwość przewiezienia Puszka w Wasze okolice!

Posted

jak juz bedzie cos wiadomo to dajcie znac, moze przewiezieciego do Uciechowa a ja go stamtad zabiore do Sycyna ale jezdze tam w weekendy wiec moze byc ,że kilka dni bedzie musiał tam poczekac!!

Posted

właśnie wczoraj wieczorem wróciłam z Sycyna!!! i dopiero za 2 tyg.bede jechała ponownie, chyba ,że za tydzien przyjedzie P.Wanda-włascicielka przytuliska w Sycynie to wtedy moze go zabrac!szkoda,że nie dałas znac wczesniej bo pisałam ,że jade w srode!!Zaraz zaloze wątek o przytulisku ,ktore sie buduje kolo Wągrowaca-przenosimy to z Sycyna i przyjmie wszystkie psy z dogo-to ma byc takie przyjazne przytulisko, z hotelikiem i szpitalem ale trzeba pomoc w remoncie bo to wszystko z darów od ludzi

Posted

pixie napisał(a):
Dziaduniu, gdzie dzisiaj spisz? i co ci sie sni...?

dziadunio okazał się być sprytniejszy od środka usypiającego i osób go ganiających po uliczkach dzielnicy. Niestety pomimo podanych środków do sedacji postanowił nie jechać nigdzie i po wielu łapankach "dał normalnie nogę" i tyle go widzieli. Więc Puszku co z tobą teraz będzie jak przyjdzie zima??? :shake: :shake: :shake:

Posted

Puszek co Ty wyprawiasz? przecież pani chce Ci zapewnić pełną miche jedzenia i ciepełko a z czasem znajdziesz domek. Uparciuchu Wracaj! i daj się złapać słyszysz!!!!

Posted

Magdina napisał(a):
powiedzcie Puszkowi :) ze miejsce u Wandy jest wiec niech sie lepiej zastanowi nad tymi ucieczkami:)

No toż tłumaczę cholerze i nic Dzisiaj jechałam na moment do Rodziców i klarowałam Puszkowi i klarowałam i co usłyszałam ?
hau, hau, odczep się, hau, hau!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz:
Magdina dzięki wielkie ale chyba z transportem do Wrocławia i w okolice będzie ciężko w najbliższej przyszłości !

Posted

kurcze:roll: taki sam jak Roki,tamten tez nie chce sluchac ze zima na dworze jest be a w hotelu mialby cieplo i miche.A on na to "pocaluj mnie gdzies,ja wole tutaj".No i gadaj tu z takim :placz: