Romka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ale cudny na Twoich zdjęciach,jutro spróbuję dowiedzieć się czegoś o mały...ale wyłapano go na Bratkowicach,jest młody i chyba lubi nas co raz bardziej...dziś patrzył z otwartym pyszczydłem(uśmiech)i machał ogonem...w sobotę będzie już po kwarantannie i pewnie będzie spacerek...;) Quote
Romka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 To on tak brzuch pokazywał...widać poznał się na wolontariuszkach...:lol: Quote
Romka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Oj ,coś mi się wydaje,że mamy dziś kolejną szczęśliwą wiadomość...ale dajmy satysfakcję pomagającym...:razz: Quote
edzia.71 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Romka napisał(a):Oj ,coś mi się wydaje,że mamy dziś kolejną szczęśliwą wiadomość...ale dajmy satysfakcję pomagającym...:razz: Ja nie z tych "pomagajacych'" ale napisze , że było dzisiaj pare osób u Hugo. Jakichs dwóch chłopaczków na motorze - rozmawiali z p. Markiem a później przyszło jakieś pięć osób . Hugo bardzo się spodobał. Gdy wróciłam po jakiejś godzinie ze spaceru okazało się, że Hugo ma już na imię Lexus i będzie miał bardzo duże podwórko. To cała moja wiedza.. Quote
Romka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 edzia.71 napisał(a):Ja nie z tych "pomagajacych'" ale napisze , że było dzisiaj pare osób u Hugo. Jakichs dwóch chłopaczków na motorze - rozmawiali z p. Markiem a później przyszło jakieś pięć osób . Hugo bardzo się spodobał. Gdy wróciłam po jakiejś godzinie ze spaceru okazało się, że Hugo ma już na imię Lexus i będzie miał bardzo duże podwórko. To cała moja wiedza.. Edzia,mam nadzieję,że dopilnujesz kastracji Hugo/Leksusa razem z Czarodziejem?No i mam nadzieję,że Hugo dogada się z psem...bo podobno jest jakiś pies na tej posesji...dopilnujcie,żeby wiedzieli wszystko o rasie...Hugo jest cudnym psem...warto,zeby ludzie wiedzieli co mają... Quote
edzia.71 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Romka napisał(a):Edzia,mam nadzieję,że dopilnujesz kastracji Hugo/Leksusa razem z Czarodziejem?No i mam nadzieję,że Hugo dogada się z psem...bo podobno jest jakiś pies na tej posesji...dopilnujcie,żeby wiedzieli wszystko o rasie...Hugo jest cudnym psem...warto,zeby ludzie wiedzieli co mają... Widzę, że jestes bardziej zorientowana ode mnie. To była adopcja ze schroniska Quote
Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='edzia.71']Widzę, że jestes bardziej zorientowana ode mnie. To była adopcja ze schroniska[/QUOTE] No cóż...i wiem,że się znacie...co najmniej z 4 osobami z tych pięciu...mam nadzieję,ze dobrze wybrali domek dla Hugo...jak wiesz nie każdy może mieć tak silnego(psychicznie i fizycznie psa)Czarodziej pewnie tak...ale nowy domek...dużo informacji o rasie...bo niedługo,będą mieli go dość...no i przyjdziemy z wizyta poadopcyjną...:diabloti::p:eviltong: Quote
Recommended Posts