sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Moze na stale zostanie ta liczba mnoga cio:cool3:[/quote] nie ma takiej opcji zeby ta sunka zostala:shake:...moze kiedys pojawi sie jeszcze jakis psiak...ale nie teraz...teraz moja rodzinka nie jest na to emocjonalnie jeszcze przygotowana:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']nie ma takiej opcji zeby ta sunka zostala:shake:...moze kiedys pojawi sie jeszcze jakis psiak...ale nie teraz...teraz moja rodzinka nie jest na to emocjonalnie jeszcze przygotowana:diabloti:[/quote] hehe powiedz od razu ze chcesz CAo a nie na rodzinke zwalasz:eviltong::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']hehe powiedz od razu ze chcesz CAo a nie na rodzinke zwalasz:eviltong::diabloti:[/quote] oj na CAO to oni jeszcze dlugo emocjonalnie nie beda przygotowani:shake: nie wiem, czy kiedykolwiek beda:shake: narazie rodzinka tylko rzucila hasla typu..."jak zje mi kapelusz w kuchni letniej to ją zabije!" (jasne hehe a na wszelki kapelusz schowany:eviltong:) "ciekawe kto posprzata jak tam narobi" (no jak to kto, jasne ze ja:eviltong:) "a Timek jej jeszcze nie zjadl, dziwne!" (to ona chciala zjesc Timka:eviltong:) "jak bedzie jej smutno to bedzie twoja wina, ze siedzi tam sama i placze!" (zagladalam do niej juz dwa razy...spi jak zabita...otwiera tylko oczka merdnie ogoniekm i dalej spi:eviltong:) ...jutro wet...nie mam czym tam pojechac pewnie wezme taxi:roll: mnie wszystko swędzi...to jakas paranoja:roll: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']oj na CAO to oni jeszcze dlugo emocjonalnie nie beda przygotowani:shake: nie wiem, czy kiedykolwiek beda:shake: narazie rodzinka tylko rzucila hasla typu..."jak zje mi kapelusz w kuchni letniej to ją zabije!" (jasne hehe a na wszelki kapelusz schowany:eviltong:) "ciekawe kto posprzata jak tam narobi" (no jak to kto, jasne ze ja:eviltong:) "a Timek jej jeszcze nie zjadl, dziwne!" (to ona chciala zjesc Timka:eviltong:) "jak bedzie jej smutno to bedzie twoja wina, ze siedzi tam sama i placze!" (zagladalam do niej juz dwa razy...spi jak zabita...otwiera tylko oczka merdnie ogoniekm i dalej spi:eviltong:) ...jutro wet...nie mam czym tam pojechac pewnie wezme taxi:roll: mnie wszystko swędzi...to jakas paranoja:roll:[/quote] hehe niezly opis sytuacji:evil_lol: pewnie sobie wkrecilas ze cie swedzi, nie panikuj tak;) [quote name='luzia']A tu Cie mam :diabloti:[/quote] AAAAAAA!!!!!! Przyszlas mnie zalizac czy nakopac do tylka:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek'] pewnie sobie wkrecilas ze cie swedzi, nie panikuj tak;) [/quote] i kto mi tutaj mowi o nie panikowaniu????:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek'] AAAAAAA!!!!!! Przyszlas mnie zalizac czy nakopac do tylka:eviltong:[/quote] A co wolisz :razz: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']i kto mi tutaj mowi o nie panikowaniu????:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:[/quote] Bedziesz mi wypominac teraz??:shake: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']A co wolisz :razz:[/quote] Wole lizanie:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Wole lizanie:evil_lol:[/quote] Tego się bałam :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Tego się bałam :diabloti:[/quote] eee to ja juz chyba pojde spac:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']eee to ja juz chyba pojde spac:evil_lol:[/quote] Boisz się mnie?? :lol: :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Boisz się mnie?? :lol: :diabloti:[/quote] Uwazaj bo Cie "poszczuje" moja siostra:diabloti: a tego nikt nie przezyje:diabloti::loveu: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Uwazaj bo Cie "poszczuje" moja siostra:diabloti: a tego nikt nie przezyje:diabloti::loveu:[/quote] Ja też mam taką małpę w zanadrzu szkolona do... Zalizywania na śmierć :diabloti: Chociaż zna jeszcze inne metody mordu... :cool3: Quote
Paula Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Hej Fur :multi: Nadrobiłam :lol: Dobrze, że dogo muliło, to dużo nie było :p Czytałam o znikającej rybce i niewinnym Terroryście :grin: [url]http://images24.fotosik.pl/109/9491b71e8b4116c8.jpg[/url] Don Prezesso :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Uwazaj bo Cie "poszczuje" moja siostra:diabloti: a tego nikt nie przezyje:diabloti::loveu:[/quote] o kim mowa?:diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']o kim mowa?:diabloti:[/quote] Chyba niestety o mnie :evil_lol: ale.. My się zimy nie boimy :roll: Nie wiem co ta ma do rzeczy ale kij :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Ja też mam taką małpę w zanadrzu szkolona do... Zalizywania na śmierć :diabloti: Chociaż zna jeszcze inne metody mordu... :cool3:[/quote] Oj prosze nie wyzywac moiej sis od malp:mad: ona po prostu przeslodko wredna jest:loveu: [quote name='Paula_']Hej Fur :multi: Nadrobiłam :lol: Dobrze, że dogo muliło, to dużo nie było :p Czytałam o znikającej rybce i niewinnym Terroryście :grin: [URL]http://images24.fotosik.pl/109/9491b71e8b4116c8.jpg[/URL] Don Prezesso :evil_lol:[/quote] Prezio sie na murzynow napatrzyl i teraz jest gangster:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']o kim mowa?:diabloti:[/quote] hmmm nio nie wiem:eviltong: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Chyba niestety o mnie :evil_lol: ale.. My się zimy nie boimy :roll: Nie wiem co ta ma do rzeczy ale kij :diabloti:[/quote] I widzisz nie masz racji bo nie o Ciebie:eviltong::evil_lol: ja tam zimy nie lubie:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Oj prosze nie wyzywac moiej sis od malp:mad: ona po prostu przeslodko wredna jest:loveu: [COLOR=red][B]HMMMMMMM[/B][/COLOR] hmmm nio nie wiem:eviltong:[/quote] [COLOR=black]aha...to ja juz wiem:diabloti:[/COLOR] sis koffam ciebie...i tylko ciebie:loveu: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka'][COLOR=black]aha...to ja juz wiem:diabloti:[/COLOR] sis koffam ciebie...i tylko ciebie:loveu:[/quote] A ja cie nie:eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']I widzisz nie masz racji bo nie o Ciebie:eviltong::evil_lol: ja tam zimy nie lubie:evil_lol:[/quote] Ale ja nie napisałam że do mnie tylko że chyba :eviltong: Ja też nie lubię zimy ale się jej nie boję :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek'] :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] az mi sie goraco zrobilo...idem pod prysznica:cool1: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Ale ja nie napisałam że do mnie tylko że chyba :eviltong: Ja też nie lubię zimy ale się jej nie boję :diabloti:[/quote] Chyba nie zauwazylam tego chyba:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']az mi sie goraco zrobilo...idem pod prysznica:cool1:[/quote] moge isc z Toba:cool3::evil_lol: wali mi chyba dzisiaj niezle na glowe:lol::roll: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek'] moge isc z Toba:cool3::evil_lol: wali mi chyba dzisiaj niezle na glowe:lol::roll:[/quote] Tylko dzisiaj?? Jesteś pewna :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts