anetta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Uuuu Furciaczek chora :( Może to jakieś zapalenie ucha wewnętrzenego cokolwiek to znaczy :evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='goldenka245']CZeść! :buzi: Nię będe inna! Aj low ju tuu! :diabloti::loveu:[/quote] jestes inna...bo taka jak ja:diabloti: [quote name='Pimpek']No,no :cool3: Lecz się lecz (na mózg:diabloti:) :eviltong:[/quote] za pozno:eviltong: [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: czyli jednak nie prosiak :diabloti: to zdrowiej, żebyś wyzdrowiała do wyjazdu :loveu: do łóżka, pod kocyk, a TZ niech Ci usługuje- w końcu jesteś chora :evil_lol:[/quote] [quote name='Pimpek']Święte słowa :evil_lol:[/quote] zgadzam sie w 100%!!! [quote name='anetta']Uuuu Furciaczek chora :( Może to jakieś zapalenie ucha wewnętrzenego cokolwiek to znaczy :evil_lol::evil_lol:[/quote] nie wiem co to znaczy, ale moj pies to ciagle ma:diabloti::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='tygra']Gosia zdrówka życzę [/quote] Dziekuje:loveu: [quote name='wiq']cze chora teraz jesteśmy w podobnej syt - chore i bez futer [/quote] ehhh nio niestety:placz: [quote name='Likaa']Dobry wieczorek Jak dzionek minał ? Dalej bez sierściuchów ? ojej .. trzymaj sie ! Pozdrawiamy[/quote] A dzionek minal jakos tak nijak:roll: a do spotkania z futrami juz coraz blizej:loveu: [quote name='Pimpek']No,no :cool3: Lecz się lecz (na mózg:diabloti:) :eviltong:[/quote] jak nikki wspomniala na mozg za pozno:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: czyli jednak nie prosiak :diabloti: to zdrowiej, żebyś wyzdrowiała do wyjazdu :loveu: do łóżka, pod kocyk, a TZ niech Ci usługuje- w końcu jesteś chora :evil_lol:[/quote] Ja bardzo dziekuje za uslugiwanie TZta:evil_lol: mam dosyc dziwnych papkowych wynalazkow w jego wykonaniu:lol: wyslalam go dzisiaj do sklepu, napisalam co ma kupic...zamiast papieru toaletowego kupil reczniczki kuchenne:evil_lol: [quote name='Doginka']Oj, a może to węzełki???????:crazyeye: Zdrowiej szybciutko;)[/quote] Wezly mam powiekszone... lakarz o jakims zapalniu mowil, nie bardzo go zrozumialam po sie strasznie seplenil i mowil typowo lekarskimi zwrotami:roll: [quote name='anetta']Uuuu Furciaczek chora :( Może to jakieś zapalenie ucha wewnętrzenego cokolwiek to znaczy :evil_lol::evil_lol:[/quote] ja juz sama nie wiem, ucho, szczeka i wezly... mam nadzieje ze mi szybko przejdzie [quote name='Niki-lidka']jestes inna...bo taka jak ja:diabloti: za pozno:eviltong: zgadzam sie w 100%!!! nie wiem co to znaczy, ale moj pies to ciagle ma:diabloti::evil_lol:[/quote] Nio wkoncu sie pojawilas:loveu: dzisiaj specjalnie przylazlam wczesniej majac nadzieje ze Cie spotkam a Ciebie nie ma:placz: Na wszelki wypadek jestem w kontacie z innymi firmami ktore oferuja przewoc psow do UK... ceny maja z kosmosu:roll: w jednej firmie powiedzieli 4.500zl:crazyeye: moim zdaniem to lekka przesada, za przejazd czlowieka placi sie gora 300zl:roll: Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Torciu, my jesteśmy oryginalne :diablotin: Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki, my jesteśmy oryginalne [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/img] Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Po pierwsze coś mi sie dzieje z dogo i nie moge edytować, po drugie mi se posty zdublowały jak chciałam poprawić nick... Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='goldenka245']Torciu, my jesteśmy oryginalne :diablotin:[/quote] [quote name='goldenka245']Niki, my jesteśmy oryginalne :diabloti:[/quote] hehe ty jestes nie normalna:eviltong: [quote name='goldenka245']Po pierwsze coś mi sie dzieje z dogo i nie moge edytować, po drugie mi se posty zdublowały jak chciałam poprawić nick...[/quote] Mi tez dogo swiruje...posty mi znikaja:roll: wzruszylam sie... [URL]http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/19949/8222Zadna-matka-nie-powinna-patrzec-na-taka-smierc-corki,1[/URL] ehhhh Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 juz jestem:) ...odwiedzil mnie byly TZ(mial inna dlatego byly)...mielismy powazna rozmowe..sprobujemy zostac przyjaciolmi....ciekawe czy nam to wyjdzie...? Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']juz jestem:) ...odwiedzil mnie byly TZ(mial inna dlatego byly)...mielismy powazna rozmowe..sprobujemy zostac przyjaciolmi....ciekawe czy nam to wyjdzie...?[/quote] Mam nadzieje ze tak :) zycie jest bardzo kruche i nie warto marnowac czasu na nienawisc itp;) A jak rozmowa z rodzicami?? Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek'] A jak rozmowa z rodzicami??[/quote] w sumie glownie chodzilo o moja siostre i jej naganne podejscie do mnie...wiec rozmowa dla mnie byla oki:cool3: Quote
anetta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [url]http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/...smierc-corki,1[/url] :( Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']w sumie glownie chodzilo o moja siostre i jej naganne podejscie do mnie...wiec rozmowa dla mnie byla oki:cool3:[/quote] a to dobrze:loveu: Bo sie troche przejelam:oops: Nikki nie moge uwierzyc w to ze juz tak blisko do spotkania z futrami:loveu: przygotuj sie ze bede wysylala Ci setki sesemesow z podrozy:evil_lol: i wiekszosc bedzie pewnie bardzo bezsensownych:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek'] Nikki nie moge uwierzyc w to ze juz tak blisko do spotkania z futrami:loveu: przygotuj sie ze bede wysylala Ci setki sesemesow z podrozy:evil_lol: i wiekszosc bedzie pewnie bardzo bezsensownych:lol:[/quote] juz sie nie moge doczekac:) a ze beda bezsensowne...ja jestem blondynka dla mnie wsyzstko ma sens:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='anetta'][URL]http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/...smierc-corki,1[/URL] :([/quote] :-( [quote name='Niki-lidka']juz sie nie moge doczekac:) a ze beda bezsensowne...ja jestem blondynka dla mnie wsyzstko ma sens:diabloti:[/quote] hehe no racja zapomnialam:evil_lol: mam nadzieje ze masz duza pojemnosc w kom:diabloti: jak Ci sie zapcha to zadzwonie w krytycznym momencie:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek'] mam nadzieje ze masz duza pojemnosc w kom:diabloti: jak Ci sie zapcha to zadzwonie w krytycznym momencie:evil_lol:[/quote] luzik...duzo sie miesci...mam karte 1G wiec w razie czego bede na karte przerzucac:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']luzik...duzo sie miesci...mam karte 1G wiec w razie czego bede na karte przerzucac:evil_lol:[/quote] Powoli zaczynam sie cieszyc:loveu: Do tej pory bardziej sie zamartwialam niz cieszylam:roll: ale stresa dalej mam... szukam rozowej sukienki dla furciaka ale rozmiaru znalesc nie moge:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek']Powoli zaczynam sie cieszyc:loveu: Do tej pory bardziej sie zamartwialam niz cieszylam:roll: ale stresa dalej mam... szukam rozowej sukienki dla furciaka ale rozmiaru znalesc nie moge:placz:[/quote] szeleczki! i czerwony kaganiec i smycz w kurczaczki...nie zapomnij!!!!!! zamartwiaz sie bedziesz do samego konca,....pod koniec najbardziej... ale to dobrze, ze sie marwtisz...bedziesz sie bardziej cieszyc jak juz orzyjedziesz z nimi do londynu i bedziesz wstawiac te tysiace zdjec na dogo:loveu: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']szeleczki! i czerwony kaganiec i smycz w kurczaczki...nie zapomnij!!!!!! zamartwiaz sie bedziesz do samego konca,....pod koniec najbardziej... ale to dobrze, ze sie marwtisz...bedziesz sie bardziej cieszyc jak juz orzyjedziesz z nimi do londynu i bedziesz wstawiac te tysiace zdjec na dogo:loveu:[/quote] Ja chce rozowa sukienke:placz: albo takie rozowe szeleczki ze skrzydelkami aniolka:diabloti: tylko moja sucz za duza jest na takie bajery:shake: Na granicy to na zawal zejde napewno:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek']Ja chce rozowa sukienke:placz: albo takie rozowe szeleczki ze skrzydelkami aniolka:diabloti: tylko moja sucz za duza jest na takie bajery:shake: Na granicy to na zawal zejde napewno:evil_lol:[/quote] o takie ze skrzydelkami aniolka bylyby super:) to kup takie male skrzydelka, duze szeleczki i przyklej....zrob mix:diabloti: ty sie lepiej na tej granicy melisy napij litrami, bo jak sie bedziesz stresowac psy to wyczuja i nie wiem czy beda okazami spokoju i opanowania wtedy:eviltong: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']o takie ze skrzydelkami aniolka bylyby super:) to kup takie male skrzydelka, duze szeleczki i przyklej....zrob mix:diabloti: ty sie lepiej na tej granicy melisy napij litrami, bo jak sie bedziesz stresowac psy to wyczuja i nie wiem czy beda okazami spokoju i opanowania wtedy:eviltong:[/quote] Takie doklejane to nieladne:eviltong: Dzisiaj sie dowiedzialam ze psy pogryzly swoje szelki:roll: ale zamowilam juz nowe:loveu: Obawaiam sie ze melisa nie wystarczy...na droge wezme sobie pol litra i bedzie ok:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek']na droge wezme sobie pol litra i bedzie ok:evil_lol:[/quote] chyba ze dasz te pol litra celnikom...bo jak ty lyknieszz to psy moze pojada ale bez ciebie:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']chyba ze dasz te pol litra celnikom...bo jak ty lyknieszz to psy moze pojada ale bez ciebie:evil_lol:[/quote] na widok celnika zmierzajacego w moim kierunku od razu wytrzezwieje:evil_lol: a czy mi sie cos potegowalo czy Ty tez bedziesz celnikiem:cool3: znasz moze jakies sposoby na zlagodzenie upierdliwosci w/w urzednika:cool3: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witaj chora, aczkolwiek w dobrym humorku ;) Zdrówka :kciuki: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek'] a czy mi sie cos potegowalo czy Ty tez bedziesz celnikiem:cool3: znasz moze jakies sposoby na zlagodzenie upierdliwosci w/w urzednika:cool3:[/quote] no ja studiuje obecnie obrot towarowy i obsluge celna, jestem na piatym roku wiec juz niedlugo:diabloti: przede wszystkim nie mozesz sie z nimi klocic, bo tego zaden nie lubi...nawet jak on wrzeszczy ty musisz pokornie sluchac, poczekac az sie wykrzyczy i wtedy spokojnie zaczac swoje...poza tym to zalezy na jakiego trafisz, lapowek bym nie dawala bo teraz maja to tak kontrolowane ze specjalnie cie capnie zeby premie dostac za lapowkarza...ogolnie to pamietaj ze oni sa tam zwykle zmeczebie w pracy, kazdy ma do nich pretensje itp wiec ty musisz byc umisehcnieta i chetna do wspolpracy to i oni cie chetnie odprawia dalej aby miec cie z glowy:) Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='paula_z']Witaj chora, aczkolwiek w dobrym humorku ;) Zdrówka :kciuki:[/quote] witam:loveu: [quote name='Niki-lidka']no ja studiuje obecnie obrot towarowy i obsluge celna, jestem na piatym roku wiec juz niedlugo:diabloti: przede wszystkim nie mozesz sie z nimi klocic, bo tego zaden nie lubi...nawet jak on wrzeszczy ty musisz pokornie sluchac, poczekac az sie wykrzyczy i wtedy spokojnie zaczac swoje...poza tym to zalezy na jakiego trafisz, lapowek bym nie dawala bo teraz maja to tak kontrolowane ze specjalnie cie capnie zeby premie dostac za lapowkarza...ogolnie to pamietaj ze oni sa tam zwykle zmeczebie w pracy, kazdy ma do nich pretensje itp wiec ty musisz byc umisehcnieta i chetna do wspolpracy to i oni cie chetnie odprawia dalej aby miec cie z glowy:)[/quote] Ja zawsze w takich sytuacjach udaje slodka idiotke:evil_lol: jestem tylko mala, niewinna glupiutka blondyneczka:diabloti: podobno czepiaja sie tego ze paszport nie jest wypisany drukowanymi tylko normalnym pismem:shake: masakra:placz: Quote
Recommended Posts