sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek'] A Tim to Ciebie powinien pokory najpierw nauczyc:evil_lol:[/quote] mnie nie da rady...ja go zdominowalam:diabloti: a z anemia nie zartowalam...z reszta tez nie...:roll: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']mnie nie da rady...ja go zdominowalam:diabloti: a z anemia nie zartowalam...z reszta tez nie...:roll:[/quote] Wiem ze nie zartowalas...i to mnie martwi:-( Moze chociaz jakies witaminki jedz...albo owoce, one podobno wzmagaja apetyt...i kapuste kiszona... a dlaczego domki dla psiakow sie nagle wycofaly?? co sie stalo?? Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek'] a dlaczego domki dla psiakow sie nagle wycofaly?? co sie stalo??[/quote] biala sunia miala jechac do pajuni...ale przez to zamieszanie z ARKA to masakra sie zrobila tam...poza tym transport mi wypadl(bo nie jechal przez Stargard a nikt nie mogl odebrac suni z gdanska), chlopak od szczeniaka stwierdzill, ze jemu sie bardzo podoba ale rodzinka chce koniecznie duzego wilczura a tutaj nie ma pewnosci, ze taki urosnie:shake:...a pani od wyzelki po prostu przestala sie do mnie odzywac...zaraz po tym jak zadzwonila nastowe sie zdecydowala i kazala psa zarezerwowac:shake: paranoja:placz: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']biala sunia miala jechac do pajuni...ale przez to zamieszanie z ARKA to masakra sie zrobila tam...poza tym transport mi wypadl(bo nie jechal przez Stargard a nikt nie mogl odebrac suni z gdanska), chlopak od szczeniaka stwierdzill, ze jemu sie bardzo podoba ale rodzinka chce koniecznie duzego wilczura a tutaj nie ma pewnosci, ze taki urosnie:shake:...a pani od wyzelki po prostu przestala sie do mnie odzywac...zaraz po tym jak zadzwonila nastowe sie zdecydowala i kazala psa zarezerwowac:shake: paranoja:placz:[/quote] matko ale ludzie sa nieodpowiedzialni:shake:... moze i lepiej ze psy do nich nie trafily...ehhh szkoda... wlasnie sie dowiedzialam ze ta dziewczyna ktora wczoraj zginela w chwili gdy dostala rozmawiala z mama przez telefon... Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek'] wlasnie sie dowiedzialam ze ta dziewczyna ktora wczoraj zginela w chwili gdy dostala rozmawiala z mama przez telefon...[/quote] i niech mi ktos udowodni, ze swiat nie jest popier******!!!!!:angryy: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']i niech mi ktos udowodni, ze swiat nie jest popier******!!!!!:angryy:[/quote] Jest i to bardzo:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 nie wiem, czy ty kojarzszy , czy w londku ogladasz jakies wiadomosci z Polski...ale byl zamach na polska ambasade w Bagdadzie...ambasador zostal ranny, trzech ochroniarzy jego tez...jeden zginal...byl z zamoscia, mial dopiero29lat:( Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']nie wiem, czy ty kojarzszy , czy w londku ogladasz jakies wiadomosci z Polski...ale byl zamach na polska ambasade w Bagdadzie...ambasador zostal ranny, trzech ochroniarzy jego tez...jeden zginal...byl z zamoscia, mial dopiero29lat:([/quote] ehhh:shake: Ludzie sa poj***:angryy: ehhh znowu mam jazdy z tym kolesiem od suszonego daktyla... zostalam dalnem... i jak mu powiedzialam o tej ambasadzie to sie ucieszyl i stwierdzil ze z checia pojechalby tam i powybijal paru ludzi tak dla rozrywki:shake: masakra.... Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']ehhh:shake: Ludzie sa poj***:angryy: ehhh znowu mam jazdy z tym kolesiem od suszonego daktyla... zostalam dalnem... i jak mu powiedzialam o tej ambasadzie to sie ucieszyl i stwierdzil ze z checia pojechalby tam i powybijal paru ludzi tak dla rozrywki:shake: masakra....[/quote] on jest z dogo? Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']on jest z dogo?[/quote] Nie nie z dogo... on ze mna mieszka...wspolokator:roll: no ale jak psy przyjada to sie wyproadza... niektorzy ludzie maja dziwne poglady Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']Nie nie z dogo... on ze mna mieszka...wspolokator:roll: no ale jak psy przyjada to sie wyproadza... niektorzy ludzie maja dziwne poglady[/quote] rany...wez go potnij i zwal na terrorka kochanego:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']rany...wez go potnij i zwal na terrorka kochanego:diabloti:[/quote] a uwierz ze zrobilabym to z przyjemnoscia:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']a uwierz ze zrobilabym to z przyjemnoscia:diabloti:[/quote] to na co czekasz?:diabloti: Ps. prosze nie odbierac tego zapisu jako namawiania do czynu karalnego i wyciagniecia w zwiazku z tym konekwensji w stosunku do mnie jako do osoby wspolwinnej...za wszystko odpwowiada Terror i chora wyobraznia i psychika Furr.. z powazaniem jeszcze nie zbannowana Nikita:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']to na co czekasz?:diabloti: Ps. prosze nie odbierac tego zapisu jako namawiania do czynu karalnego i wyciagniecia w zwiazku z tym konekwensji w stosunku do mnie jako do osoby wspolwinnej...za wszystko odpwowiada Terror i chora wyobraznia i psychika Furr.. z powazaniem jeszcze nie zbannowana Nikita:evil_lol:[/quote] Przeciez to bedzie zabujstwo na zlecenie... a to Ty jestes zleceniodawca:diabloti: Terror to tylko narzedzie zbrodni:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']Przeciez to bedzie zabujstwo na zlecenie... a to Ty jestes zleceniodawca:diabloti: Terror to tylko narzedzie zbrodni:evil_lol:[/quote] ups...siostra jak moglas mnie tak wydac na forum publicznym...teraz juz WSZYSCY wiedza:shake::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']ups...siostra jak moglas mnie tak wydac na forum publicznym...teraz juz WSZYSCY wiedza:shake::diabloti:[/quote] I o to chodzilo:diabloti: zamkna nas w jednej celi i bedziemy mogly 24/7 cesara ogladac na DVD:evil_lol: ksiazka jeszcze nie przyszla:angryy: a TZa ktora zamowil kilka dni po mnie przyszla dzisiaj:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']I o to chodzilo:diabloti: zamkna nas w jednej celi i bedziemy mogly 24/7 cesara ogladac na DVD:evil_lol: ksiazka jeszcze nie przyszla:angryy: a TZa ktora zamowil kilka dni po mnie przyszla dzisiaj:placz:[/quote] ej noo...co z ta ksiazka! dzwon gdzies i opier***** ....zgubili po drodze?:angryy: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']ej noo...co z ta ksiazka! dzwon gdzies i opier***** ....zgubili po drodze?:angryy:[/quote] Dzwonilam, powiedzieli ze wyslali...jak do piatku nie dojdzie to prosze o zwrot kasy i kupie gdzie indziej... TZ autko moje sprzedaje:placz: ale plusem jest ze teraz combi kupujemy... ale mi sie nie podoba to nowe auto:placz::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek'] TZ autko moje sprzedaje:placz: ale plusem jest ze teraz combi kupujemy... ale mi sie nie podoba to nowe auto:placz::placz:[/quote] jakie nowe autko kupujecie? Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']jakie nowe autko kupujecie?[/quote] takie:roll: [URL]http://atsearch.autotrader.co.uk/www/cars_search.jsp?searchform=&modelexact=1&lid=search_used_cars_full&photo=1&state=block&sort=3&hassearched=Y&make=HONDA&min_pr=75&source=0&model=ACCORD&max_pr=&miles=40&agerange=2&mileage=&postcode=e2+0rb&bodyid=3&fuelid=0&colour=&transmissionid=0&ukcarsearch_full.x=36&ukcarsearch_full.y=9[/URL] ale mi sie nie podoba:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']takie:roll: [URL]http://atsearch.autotrader.co.uk/www/cars_search.jsp?searchform=&modelexact=1&lid=search_used_cars_full&photo=1&state=block&sort=3&hassearched=Y&make=HONDA&min_pr=75&source=0&model=ACCORD&max_pr=&miles=40&agerange=2&mileage=&postcode=e2+0rb&bodyid=3&fuelid=0&colour=&transmissionid=0&ukcarsearch_full.x=36&ukcarsearch_full.y=9[/URL] ale mi sie nie podoba:shake:[/quote] takie troche limunyzowate...tez mi sie nie podoba...ale przeciez ty bedziesz w srodku, a w srodku ladnie i przestronne:eviltong: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']takie troche limunyzowate...tez mi sie nie podoba...ale przeciez ty bedziesz w srodku, a w srodku ladnie i przestronne:eviltong:[/quote] ale pewnie nie tak wygodnie jak w moim kochanym autku:placz: zreszta wolalbym jakas terenowke:diabloti: Zapomnialam napisac co u mnie:evil_lol: A wiec firme ktora przewiezie mnie i psy do Uk znalazlam:loveu: wiec chociaz jeden problem z glowy... Preziu nie drapie sie mocno i chyba go nie boli... Furciakowa dalej wredna:shake: Denerwuje sie tym wyjazdem, boje sie jezdzic z kims obcym:roll: spokojna jestem tylko jak moj tata albo TZ prowadza, a tak to swiruje i wkrecam sobie rozne rzeczy:roll: rozmawaialam z rodzicami, chcialam od razu prosto z dworca jechac po psy ale powiedzieli ze nie ma takiej opcji:placz::placz: i jak juz to nastepnego dnia o ile znajdzie sie miejsce:shake: Jak mam im wytlumaczyc to ze kazdy dzien jest dla mnie wazny?? juz nawet nie chodzi o to ze psy zobacze dzien pozniej, musze je w 5 dni doprowadzic do stanu uzywalnosci bo nie wyobrazam sobie podrozy 24 godzinnej z dwoma kompletnie zdziczalymi psami:placz: o jeszcze ta egzema Preziucha, nie wiem czy lekarstwa pozwola mi przewiezc przez granice... i czy sie nie przyczepia ze pies chory i musi isc na 2 tyg kwarantanne i badania:-( to mial byc dla mnie najszczesliwszy tydzien w tym roku i co z tego wychodzi:placz: jeszcze mi cos w szczece przeskoczylo, jak otwieram buzie to tak mnie boli ze szok...jedzenie plynne tylko:roll: dobrze ze kawe moge pic bez problemu:loveu::evil_lol: Quote
tygra Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']ale pewnie nie tak wygodnie jak w moim kochanym autku:placz: zreszta wolalbym jakas terenowke:diabloti: Zapomnialam napisac co u mnie:evil_lol: A wiec firme ktora przewiezie mnie i psy do Uk znalazlam:loveu: wiec chociaz jeden problem z glowy... Preziu nie drapie sie mocno i chyba go nie boli... Furciakowa dalej wredna:shake: Denerwuje sie tym wyjazdem, boje sie jezdzic z kims obcym:roll: spokojna jestem tylko jak moj tata albo TZ prowadza, a tak to swiruje i wkrecam sobie rozne rzeczy:roll: rozmawaialam z rodzicami, chcialam od razu prosto z dworca jechac po psy ale powiedzieli ze nie ma takiej opcji:placz::placz: i jak juz to nastepnego dnia o ile znajdzie sie miejsce:shake: Jak mam im wytlumaczyc to ze kazdy dzien jest dla mnie wazny?? juz nawet nie chodzi o to ze psy zobacze dzien pozniej, musze je w 5 dni doprowadzic do stanu uzywalnosci bo nie wyobrazam sobie podrozy 24 godzinnej z dwoma kompletnie zdziczalymi psami:placz: o jeszcze ta egzema Preziucha, nie wiem czy lekarstwa pozwola mi przewiezc przez granice... i czy sie nie przyczepia ze pies chory i musi isc na 2 tyg kwarantanne i badania:-( to mial byc dla mnie najszczesliwszy tydzien w tym roku i co z tego wychodzi:placz: jeszcze mi cos w szczece przeskoczylo, jak otwieram buzie to tak mnie boli ze szok...jedzenie plynne tylko:roll: dobrze ze kawe moge pic bez problemu:loveu::evil_lol:[/QUOTE] nie martw si, napewno wszystko będzie dobrze Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']to na co czekasz?:diabloti: Ps. prosze nie odbierac tego zapisu jako namawiania do czynu karalnego i wyciagniecia w zwiazku z tym konekwensji w stosunku do mnie jako do osoby wspolwinnej...za wszystko odpwowiada Terror i chora wyobraznia i psychika Furr.. z powazaniem jeszcze nie zbannowana Nikita:evil_lol:[/quote] Mogę pożyczyć moich kilerów:Dog_run::Dog_run::diabloti::diabloti::diabloti: do załatwienia tego psychola:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='furciaczek']ale pewnie nie tak wygodnie jak w moim kochanym autku:placz: zreszta wolalbym jakas terenowke:diabloti: Zapomnialam napisac co u mnie:evil_lol: A wiec firme ktora przewiezie mnie i psy do Uk znalazlam:loveu: wiec chociaz jeden problem z glowy... Preziu nie drapie sie mocno i chyba go nie boli... Furciakowa dalej wredna:shake: Denerwuje sie tym wyjazdem, boje sie jezdzic z kims obcym:roll: spokojna jestem tylko jak moj tata albo TZ prowadza, a tak to swiruje i wkrecam sobie rozne rzeczy:roll: rozmawaialam z rodzicami, chcialam od razu prosto z dworca jechac po psy ale powiedzieli ze nie ma takiej opcji:placz::placz: i jak juz to nastepnego dnia o ile znajdzie sie miejsce:shake: Jak mam im wytlumaczyc to ze kazdy dzien jest dla mnie wazny?? juz nawet nie chodzi o to ze psy zobacze dzien pozniej, musze je w 5 dni doprowadzic do stanu uzywalnosci bo nie wyobrazam sobie podrozy 24 godzinnej z dwoma kompletnie zdziczalymi psami:placz: o jeszcze ta egzema Preziucha, nie wiem czy lekarstwa pozwola mi przewiezc przez granice... i czy sie nie przyczepia ze pies chory i musi isc na 2 tyg kwarantanne i badania:-( to mial byc dla mnie najszczesliwszy tydzien w tym roku i co z tego wychodzi:placz: jeszcze mi cos w szczece przeskoczylo, jak otwieram buzie to tak mnie boli ze szok...jedzenie plynne tylko:roll: dobrze ze kawe moge pic bez problemu:loveu::evil_lol:[/quote] Ale jak już to wszystko minie to spojrzysz na świat inaczej - z radością;) Może sznenusia wyskoczyła Ci z zawiasków??:crazyeye: A terenówka byłaby lepsza od wybranego autka, bo to takie mało ciekawe jest:shake: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kochana wszyscy tu będą trzymać kciuki, więc na pewno będzie dobrze :loveu: Quote
Recommended Posts