furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']i z czego sie smiejesz brzydalo:eviltong: jakies fotki bys wrzucila, bo masz zaleglosci:eviltong:[/quote] Ozesz ty:diabloti: Bede musiala dac Ci pukty karne i zbanowac za to ze wypominasz mi brak fotek wiedzac o mojej sytuacji z kwarantanna:evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='BBeta']Ja ?? Skoro Tobie 3h snu wystarczają to ok, ja lubie spać 8 godzin[/quote] kochana ja po 3 godzinach to juz sie czuje lekko "przespana"...a powaznie to czasem mam tak ze przez trzy doby łącznie spie 6godzin,a czasem na 24godziny przespie 16(co sie zdarza rzadko ale sie zdarza szczegolnie jak chora jestem, wtedy jakos nie mam umiaru w spaniu)...ale moja norma to godzina, dwie to gora na dobe:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='furciaczek']Ozesz ty:diabloti: Bede musiala dac Ci pukty karne i zbanowac za to ze wypominasz mi brak fotek wiedzac o mojej sytuacji z kwarantanna:evil_lol::evil_lol:[/quote] a co mnie obchodzi twoja kwarantanna???:diabloti: zreszta...udowodnij!! dwaja jakis kwit, zeskanuj rachunek z hotelu, paszporty dla psow!! udowodnij, ze jestes wogole w londynie!!! no no pisz pisz!! szybko:diabloti: Quote
BBeta Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 OK, to Wy sobie gadajcie, cała noc przed Wami, a ja ide spać ;) Dobranoc :calus: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']a co mnie obchodzi twoja kwarantanna???:diabloti: zreszta...udowodnij!! dwaja jakis kwit, zeskanuj rachunek z hotelu, paszporty dla psow!! udowodnij, ze jestes wogole w londynie!!! no no pisz pisz!! szybko:diabloti:[/quote] Nie ma rachunkow z hotelu...czyli hotel dziala bezprawnie, trzeba go zamknac:diabloti::evil_lol: Foty dawalam, wystarczy:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='BBeta']OK, to Wy sobie gadajcie, cała noc przed Wami, a ja ide spać ;) Dobranoc :calus:[/quote] dobranoc, slodkich snow na noc:loveu: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='BBeta']OK, to Wy sobie gadajcie, cała noc przed Wami, a ja ide spać ;) Dobranoc :calus:[/quote] Branoc:loveu: Niki wychodzi na to ze to nie jest hotel dla psow, tylko zwykla bezprawna przechowalnia zwierzat:shake: matko gdzie ja zostawilam swoje mordeczki:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='furciaczek']Nie ma rachunkow z hotelu...czyli hotel dziala bezprawnie, trzeba go zamknac:diabloti::evil_lol: Foty dawalam, wystarczy:eviltong:[/quote] hotel jest nielegalny, nie chcesz zeskanowac paszportow dla spow(pewnie chcesz je nielegalnie tam przewiezc i narozmnazac!) a foty to byl fotomontaz!!:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']hotel jest nielegalny, nie chcesz zeskanowac paszportow dla spow(pewnie chcesz je nielegalnie tam przewiezc i narozmnazac!) a foty to byl fotomontaz!!:diabloti:[/quote] Psie paszporty sa w tym psedohotelu... to pewnie rozmnazalania:diabloti: a furciakowa do wal urzywaja... a na tych fotach to pewnie nie ja:roll: zlamalam prawa autorskie i podszywam sie pod inna osobe:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='furciaczek']Psie paszporty sa w tym psedohotelu... to pewnie rozmnazalania:diabloti: a furciakowa do wal urzywaja... a na tych fotach to pewnie nie ja:roll: zlamalam prawa autorskie i podszywam sie pod inna osobe:diabloti:[/quote] tak furiia walczy a prezes to psi reproduktor,paszporty tez sa pewnie podrobione na jakies jamniki wystawione tak naprawde...wogole po co ty ciagniesz te polskie psy za granice...tam chcesz je narozmnazac i stworzyc bezdomnosc psią? po kolei ty masz wglowie?:eviltong: dobra koniec tego tematu...dawaaj foty:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']tak furiia walczy a prezes to psi reproduktor,paszporty tez sa pewnie podrobione na jakies jamniki wystawione tak naprawde...wogole po co ty ciagniesz te polskie psy za granice...tam chcesz je narozmnazac i stworzyc bezdomnosc psią? po kolei ty masz wglowie?:eviltong: dobra koniec tego tematu...dawaaj foty:evil_lol:[/quote] Ja zawsze mialam nie po kolei w glowie:evil_lol: zaraz dam focie:loveu: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 wampirek:loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/293/2baeef34235c465e.jpg[/IMG][/URL] pomaga mi sie pakowac jak sie przeprowadzalismy [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/292/0e6479662ca1ff06.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/293/2c1ed07ae66c2610.jpg[/IMG][/URL] :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/293/8ebd2f11fdb17552.jpg[/IMG][/URL] Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ten czarnuch ze schronu jest podobny do furii tylko taki jakby bardziej masywny a mniej luznej skory ma... a tak wogole to pracownik mowi na niego amstaf(nie wyprowadzalam go z bledu bo i po co sie z czlowiekiem klocic)...no to AST z kopiowanymi uszami i ogonem hihihi Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']ten czarnuch ze schronu jest podobny do furii tylko taki jakby bardziej masywny a mniej luznej skory ma... a tak wogole to pracownik mowi na niego amstaf(nie wyprowadzalam go z bledu bo i po co sie z czlowiekiem klocic)...no to AST z kopiowanymi uszami i ogonem hihihi[/quote] Bo Furcia na tych fotak to 7 miesiecy miala:evil_lol: AST tych rozmiarow, niezle:lol: Ile tak na oko wzrostu ma:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='furciaczek']Bo Furcia na tych fotak to 7 miesiecy miala:evil_lol: AST tych rozmiarow, niezle:lol: Ile tak na oko wzrostu ma:cool3:[/quote] hmm a bo ja wiem...wtedy wydawal mi sie wileki...teraz siedzi z bernardynem wiec wydal mi sie malutki:shake: ale jest napewno wiekszy od mojego Tima a on mi siega ponad kolano, zreszta Tim jest chudszy ale wyzszy od AST bo sie z ztakimi gryzl to wiem:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 poszukajmy na dogo jakiejs galerii czarnego CC , jak znajdziesz daj linka Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']hmm a bo ja wiem...wtedy wydawal mi sie wileki...teraz siedzi z bernardynem wiec wydal mi sie malutki:shake: ale jest napewno wiekszy od mojego Tima a on mi siega ponad kolano, zreszta Tim jest chudszy ale wyzszy od AST bo sie z ztakimi gryzl to wiem:evil_lol:[/quote] hehe rozwalilo mnie ostatnie zdanie:evil_lol: Na tym zdieciu co wkleilas wyglada z budowy jak CC, szkoda ze glowy nie widac...ale co tam:loveu: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']poszukajmy na dogo jakiejs galerii czarnego CC , jak znajdziesz daj linka[/quote] Nie ma galerii czarnego cc na dogo, w ogole chyba nie ma galerii cc... wejdz na molosy, dzial CC, bedzie tam temat zdiecia naszych cc... tam masz do wyboru do koloru:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='furciaczek']Nie ma galerii czarnego cc na dogo, w ogole chyba nie ma galerii cc... wejdz na molosy, dzial CC, bedzie tam temat zdiecia naszych cc... tam masz do wyboru do koloru:loveu:[/quote] nie tlumacz tylko dawaj linka:eviltong: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 prosze bardzo, ostrzegam ze jest tego tam od groma:evil_lol: [URL]http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=3217[/URL] Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 obejrze i powiem do ktorego jest podobny:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Furr jak to jest, sa jakies rozne typy CC tak samo jak sa rozne typy wyzlow w tej samej rasie? bo niektore sa takie na maksa duze i masywne swiniaki a niektore sa takie bardziej smuklejsze (choc tez masywne) i takie "ostrzejsze"z wygladu?? Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']obejrze i powiem do ktorego jest podobny:)[/quote] czekam:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 na stronien18 duze zdjecie dwoch czarnych CC z zabawka ze sznurkiem takim jak zjald moj Tim...pysior ten sam...szukam takiej samej sylwetki,ale one jakies masywne straszliwie wszystkie...on jest taki lekki bardziej... Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']Furr jak to jest, sa jakies rozne typy CC tak samo jak sa rozne typy wyzlow w tej samej rasie? bo niektore sa takie na maksa duze i masywne swiniaki a niektore sa takie bardziej smuklejsze (choc tez masywne) i takie "ostrzejsze"z wygladu??[/quote] Oj CC sa strasznie zroznicowane:shake: Czasami nawet ciezko powiedziec ze psy latajace po jednym ringu na wystawie to ta sama rasa... [quote name='Niki-lidka']na stronien18 duze zdjecie dwoch czarnych CC z zabawka ze sznurkiem takim jak zjald moj Tim...pysior ten sam...szukam takiej samej sylwetki,ale one jakies masywne straszliwie wszystkie...on jest taki lekki bardziej...[/quote] juz lece zobaczyc... jest wiele lekkich CCtkow, powiedzialabym ze nie wygladajacych na molosy a juz wiem, widzialam fote:loveu: Quote
Recommended Posts