sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: jak minął dzień? ;)[/quote] Furr cos narzekala ze jej dogo muli az jej sie nie chcialo siedziec...no i narazie jej nie ma..mam nadzieje ze sie jednak pojawi...mi minal ...zajrzj do mojej galerii, to sie dowiesz jak mi minal:lol: Quote
basia bonnie Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 hej..czemu Cie jeszcze nie ma? Quote
Samturia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Furr! już ta godzina a Ciebie nie ma! gdzie jesteeeeeś? :( Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='eria']trzymam kciuki za ten paszport :lol: będzie dobrze!![/quote] musi byc dobrze... ja nie moge miec az takiego pecha:shake: [quote name='Marta_Ares']Hejka ale sie porobilo z tym paszportem mam nadzieje ze uda sie cos zalatwic i nie ebdziesz musiala sama do polski leciec[/quote] napewno nie polece...jak juz to pojade, nie cierpie samolotow:roll: [quote name='Niki-lidka']Witaj Furr...bylam w schronisku...nie moglam znalezc naszego CC...juz sie mialam poddac i wyszedl z budy:) wiecej info na mojej galerii, bo nie cche twojej zasmiecac:) zapraszam:)[/quote] o matko ale mi ulzylo:multi: [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: jak minął dzień? ;)[/quote] hmmm nuuudno, wyslalam pieniazki do hotelu, kupilam psinkom witaminki... szukam fryzjera psiego ktory bedzie mogl pojechac obstrzyc prezia bo podobno tak zarusl ze an oczu ani nosa nie widac:loveu: [quote name='Niki-lidka']Furr cos narzekala ze jej dogo muli az jej sie nie chcialo siedziec...no i narazie jej nie ma..mam nadzieje ze sie jednak pojawi...mi minal ...zajrzj do mojej galerii, to sie dowiesz jak mi minal:lol:[/quote] jestem, a dogo muuulilo mi strasznie:angryy: [quote name='ß@$!@']hej..czemu Cie jeszcze nie ma?[/quote] [quote name='Samturia']Furr! już ta godzina a Ciebie nie ma! gdzie jesteeeeeś? :([/quote] jak to mnie nie ma jak jestem:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 już jesteś :multi: bo już się martwiłam, że Cię nie ma :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ciekawa jestem jak wygląda zarośnięty Prezio ;) :loveu: Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='ß@$!@']już jesteś :multi: bo już się martwiłam, że Cię nie ma :evil_lol:[/quote] Ja zawsze jestem:loveu: no chyba ze mnie nie ma:evil_lol::eviltong: [quote name='agaciaaa']Ciekawa jestem jak wygląda zarośnięty Prezio ;) :loveu:[/quote] Tez jestem ciekawa... moze sie wkoncu doczekam tych fot:roll: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 coś późno ostatnio wchodzisz na dogo :cool3: Ty wchodzisz, a ja zaraz spadam :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='agaciaaa']coś późno ostatnio wchodzisz na dogo :cool3: Ty wchodzisz, a ja zaraz spadam :eviltong:[/quote] to nie Fur pozno wchodzi tylko ty wczesnie idziesz:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Niki-lidka']to nie Fur pozno wchodzi tylko ty wczesnie idziesz:eviltong:[/quote] późno, późno, pamiętam ze zwykle była wcześniej. A ja ide, bo muszem :eviltong: chociaż nie chcem :eviltong: dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='agaciaaa']coś późno ostatnio wchodzisz na dogo :cool3: Ty wchodzisz, a ja zaraz spadam :eviltong:[/quote] Moje wchodzenie na dogo uzaleznione jest od tego kiedy TZ z domu wychodzi:evil_lol: wiec to jego wina:diabloti: [quote name='Niki-lidka']to nie Fur pozno wchodzi tylko ty wczesnie idziesz:eviltong:[/quote] OOO dokladnie:loveu: Quote
BBeta Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A co tu taka cisza dzisiaj ?? :hmmmm: Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='BBeta']A co tu taka cisza dzisiaj ?? :hmmmm:[/quote] Przezucilysmy sie na inne watki:evil_lol: Quote
BBeta Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='furciaczek']Przezucilysmy sie na inne watki:evil_lol:[/QUOTE] Chyba raczej prze[B][COLOR="Red"]rz[/COLOR][/B]uciliśmy :diabloti: Myślałam, że śpicie Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='BBeta']Chyba raczej prze[B][COLOR=red]rz[/COLOR][/B]uciliśmy :diabloti: Myślałam, że śpicie[/quote] UPS:oops: od tego pisana na kompie coraz czesciej bledy robie:roll: o tej godzinie spac:crazyeye:? Quote
BBeta Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='furciaczek']o tej godzinie spac:crazyeye:?[/QUOTE] Ja się kłade najczęściej między 1.00, a 2.00, a i tak niektórzy twierdzą, że jestem nienormalna :stupid: Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='BBeta']Ja się kłade najczęściej między 1.00, a 2.00, a i tak niektórzy twierdzą, że jestem nienormalna :stupid:[/quote] to jak ja sie klade miedzy 4 a 5 a wstaje miedzy 7 a 8 to jak jestem???:eviltong: Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='BBeta']Ja się kłade najczęściej między 1.00, a 2.00, a i tak niektórzy twierdzą, że jestem nienormalna :stupid:[/quote] bo jestes:eviltong: Normalni w ogole nie spia:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']to jak ja sie klade miedzy 4 a 5 a wstaje miedzy 7 a 8 to jak jestem???:eviltong:[/quote] taka jak ja:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='furciaczek'] taka jak ja:loveu:[/quote] to to ja wiem siostro:loveu: ale chcialabym uslyszec opinie tych "normlanych"...rozumiesz tych pospolitych:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='Niki-lidka']to to ja wiem siostro:loveu: ale chcialabym uslyszec opinie tych "normlanych"...rozumiesz tych pospolitych:diabloti:[/quote] Boja sie powiedziec co mysla:evil_lol: Quote
BBeta Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']to jak ja sie klade miedzy 4 a 5 a wstaje miedzy 7 a 8 to jak jestem???:eviltong:[/QUOTE] Brakuje odpowiedniego słowa żeby to określić Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='BBeta']Brakuje odpowiedniego słowa żeby to określić[/quote] wal smialo...przeciez Ciebie nie zbannujemy:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='BBeta']Brakuje odpowiedniego słowa żeby to określić[/quote] [quote name='Niki-lidka']wal smialo...przeciez Ciebie nie zbannujemy:diabloti:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
BBeta Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']wal smialo...przeciez Ciebie nie zbannujemy:diabloti:[/QUOTE] Ja ?? Skoro Tobie 3h snu wystarczają to ok, ja lubie spać 8 godzin Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='furciaczek']:roflt::roflt::roflt:[/quote] i z czego sie smiejesz brzydalo:eviltong: jakies fotki bys wrzucila, bo masz zaleglosci:eviltong: Quote
Recommended Posts