Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']ja tez z kawusia w lapce siedze:loveu:

dzwonilam do hotelu, jak beda mieli chwilke czasu to wysla swiezutkie furciakowo-preziowe foty:cool3:
i znowu sie poryczalam jak uslyszalam jak szczekaja:placz:[/quote]
Hej Gosiu!:p
Fotki, fotki!:multi::loveu:

Chyba też polubię kawę:lol:, czekają mnie trzy noce ostrego kucia.:roll:
A co tam słychać?:-)

Posted

[quote name='Marta_Ares']ojej Gosia to super ze przysla aktualne fotki:loveu: :loveu: :loveu:
pazdziernik coraz blizej[/quote]

ehh doczekac sie juz nie moge:loveu:
Dzisiaj widzialam sznaucera, az mnie scisnelo:-(

[quote name='goldenka245']Oooooo! W takim razie czekamy na fotki z utęsknieniem:loveu:[/quote]

nio narazie jeszcze nie ma:roll:

[quote name='diabelkowa']i co z tym pytonem i psem?[/quote]

Nio nic :p Pytaon zaatakowal psa a wlascicielka jakims cudem go obronila.

[quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: byłaś w parku? może jakieś wiewióry obfociłaś? :razz:[/quote]

nie bylam, nie chailo mi sie isc:evil_lol:

[quote name='AśkaK']Hej Gosiu!:p
Fotki, fotki!:multi::loveu:

Chyba też polubię kawę:lol:, czekają mnie trzy noce ostrego kucia.:roll:
A co tam słychać?:-)[/quote]

To co Ty robisz na dogo!! do ksiazek smigaj :)
Obejzalam sobie wladce pierscieni i wyslalam TZ do pracy:)

Posted

[quote name='furciaczek']To co Ty robisz na dogo!! do ksiazek smigaj :)
Obejzalam sobie wladce pierscieni i wyslalam TZ do pracy:)[/quote]
Eeee...nie mogę! Stresa mam przed wyjazdem TZta.:roll: I jak tu się skupić na nauce!:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Leń z Ciebie niesamowity, nawet do parku nie chciało Ci sie iść :eviltong: ten Twój TZ to zawsze tak nocami pracuje? :razz:[/quote]

Tak, same nocki, 7 dni w tygodniu:roll:

Terror cholera jedna dziore w skarpecie mi dzisiaj wygryzl...w mojej ulubionej ,grubej, welnanej skarpecie od babci:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Tak, same nocki, 7 dni w tygodniu:roll:

Terror cholera jedna dziore w skarpecie mi dzisiaj wygryzl...w mojej ulubionej ,grubej, welnanej skarpecie od babci:placz:[/quote]

uuuuu.. nie chce wiedzieć kim on jest :evil_lol: a Ty? obijasz sie całymi dniami czy pracujesz? :eviltong: [SIZE=1](książke bede o was pisać :evil_lol:)

[SIZE=2]A to niedobry kotecek :evil_lol: będziesz marzła w stopy przez niego :shake:[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='furciaczek']Tak, same nocki, 7 dni w tygodniu:roll:[/quote]
A w jakiej branży pracuje?:cool3:

[quote name='furciaczek']Terror cholera jedna dziore w skarpecie mi dzisiaj wygryzl...w mojej ulubionej ,grubej, welnanej skarpecie od babci:placz:[/quote]
:evil_lol: Wiem doskonale, że to psiaki potrafią niezłe dziury wygrycać...ale nie wiedziałam że kocury też!:lol:Zdolny Terrorek!:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']uuuuu.. nie chce wiedzieć kim on jest :evil_lol: a Ty? obijasz sie całymi dniami czy pracujesz? :eviltong: [SIZE=1](książke bede o was pisać :evil_lol:)[/SIZE]

[SIZE=1][SIZE=2]A to niedobry kotecek :evil_lol: będziesz marzła w stopy przez niego :shake:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]

alez ty ciekawska:lol:
nie bede marzla bo zlozylam zamowinie na nowe:loveu: w pazdzierniku sobie odbiore:p

[quote name='AśkaK']A w jakiej branży pracuje?:cool3:

:evil_lol: Wiem doskonale, że to psiaki potrafią niezłe dziury wygrycać...ale nie wiedziałam że kocury też!:lol:Zdolny Terrorek!:evil_lol:[/quote]

a moj drogi TZ pracouje jako chauffeur w jakies dziwnej firmie:roll:

Zdolny to on bedzie jak obetne mu klejnociki:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']alez ty ciekawska:lol:
nie bede marzla bo zlozylam zamowinie na nowe:loveu: w pazdzierniku sobie odbiore:p[/quote]

ależ Ty tajemnicza :eviltong: odpowiedz mi na pytanie!!!!
Ja tez chce takie ciepłe wełniane skarpetki!! :evil_lol: też mi kiedyś babcia robiła, ale już nie na siłach jest na takie rzeczy :roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']ależ Ty tajemnicza :eviltong: odpowiedz mi na pytanie!!!!
Ja tez chce takie ciepłe wełniane skarpetki!! :evil_lol: też mi kiedyś babcia robiła, ale już nie na siłach jest na takie rzeczy :roll:[/quote]

No przeciez w poprzednim poscie napisalam co robi:evil_lol:
Moja to hurtowo produkuje takie cuda:loveu: jak bedziesz grzeczna to jedna pare Ci odstapie:cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']No przeciez w poprzednim poscie napisalam co robi:evil_lol:
Moja to hurtowo produkuje takie cuda:loveu: jak bedziesz grzeczna to jedna pare Ci odstapie:cool3:[/quote]

Ale ja pytałam co TY robisz :razz:
No przecież ja zawsze jestem grzeczna :loveu:

Posted

aaaa co ja robie:evil_lol: nio ja tez pracuje, a raczej obijam sie bo praca tego nazwac nie mozna:roll: Placa mi za obijanie sie:evil_lol: fajnie mam:loveu:
Robie oglosznie w necie, w gazetach dla szefa, Moshe ma komis samochodowy i obsesyjnie pragnie oglaszac te cuda...

Posted

[quote name='furciaczek']aaaa co ja robie:evil_lol: nio ja tez pracuje, a raczej obijam sie bo praca tego nazwac nie mozna:roll: Placa mi za obijanie sie:evil_lol: fajnie mam:loveu:
Robie oglosznie w necie, w gazetach dla szefa, Moshe ma komis samochodowy i obsesyjnie pragnie oglaszac te cuda...[/quote]

Ja też chce taką prace!!!!!!! :cool3: to Ty właściwie nie musisz nawet d*** z wyra ruszać :evil_lol: ale faaaaaaajnie :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja też chce taką prace!!!!!!! :cool3: to Ty właściwie nie musisz nawet d*** z wyra ruszać :evil_lol: ale faaaaaaajnie :loveu:[/quote]

hehe dokladnie:loveu: Raz tylko posiedzialam pare godzin przy kompie zeby stworzyc ogloszenia teraz tylko "kopiuj" i "wklej":evil_lol: ale najgorsze sa rozmowy tel jak w gazecie mam cos umiescic:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']hehe dokladnie:loveu: Raz tylko posiedzialam pare godzin przy kompie zeby stworzyc ogloszenia teraz tylko "kopiuj" i "wklej":evil_lol: ale najgorsze sa rozmowy tel jak w gazecie mam cos umiescic:roll:[/quote]

Nie narzekaj, prace masz ekstra :loveu:

Daj jakieś fotki :cool3:

Posted

Rewelacyjna taka praca Gosiu!:lol: Też bym tak chciała!:loveu:W ogóle marzy mi się praca w domu, najlepiej wlasny psi hotelik u siebie na posesji.:lol: Tylko jakoś posesji brak...:roll::evil_lol:
Hmm...rozmowy tel z anglikiem, nie zazdroszczę.:shake::evil_lol:Oni mają taki akcent!:diabloti: Jak się rozmawia w cztery oczy to chociaż tego, czego się nie zrozumiało, można się domyślić po gestach i spojrzeniu. Ale przez telefon!:shake::evil_lol: Jako sobie radzisz Gosiu?!

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie narzekaj, prace masz ekstra :loveu:

Daj jakieś fotki :cool3:[/quote]

Nio nie narzekam.... ale to takie nuuuudne:roll:

jeden z nielicznych momentow gdzie stoi nieruchomo:evil_lol:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/222/5f6ec375d4c05b98.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='furciaczek']Nio nie narzekam.... ale to takie nuuuudne:roll:
[/quote]

A tam nudne.. chciałabyś lekko, przyjemnie, za dobrą kase i jeszcze ciekawie?? :shake: nie ma takiej opcji :evil_lol:

[url]http://images4.fotosik.pl/222/5f6ec375d4c05b98.jpg[/url] och kobieto, troche prywatności!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Rewelacyjna taka praca Gosiu!:lol: Też bym tak chciała!:loveu:W ogóle marzy mi się praca w domu, najlepiej wlasny psi hotelik u siebie na posesji.:lol: Tylko jakoś posesji brak...:roll::evil_lol:
Hmm...rozmowy tel z anglikiem, nie zazdroszczę.:shake::evil_lol:Oni mają taki akcent!:diabloti: Jak się rozmawia w cztery oczy to chociaż tego, czego się nie zrozumiało, można się domyślić po gestach i spojrzeniu. Ale przez telefon!:shake::evil_lol: Jako sobie radzisz Gosiu?![/quote]

Rodowici angole jeszcze nie sa tacy tragiczni, ale rozmowa ze szkotami to dopiero jest cos:evil_lol: Nio jakos obie radze, najgorzej bylo na poczatku teraz to juz prawie jak po polsku na tematy motoryzacyjne rozmawiam:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']A tam nudne.. chciałabyś lekko, przyjemnie, za dobrą kase i jeszcze ciekawie?? :shake: nie ma takiej opcji :evil_lol:

[URL]http://images4.fotosik.pl/222/5f6ec375d4c05b98.jpg[/URL] och kobieto, troche prywatności!!! :evil_lol:[/quote]

A ja to myslisz ze ma troche prywatnosci?? wykapac sie w spokoju nie moge bo siedzi przy wannie i wpatruje sie we mnie jak sroka w gnat. A furciakowa panikuje jak glowe pod wode wsadzam, raz mi do wanny wskoczyla:lol:

calus:loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/258/510394974999954f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='furciaczek']A ja to myslisz ze ma troche prywatnosci?? wykapac sie w spokoju nie moge bo siedzi przy wannie i wpatruje sie we mnie jak sroka w gnat. A furciakowa panikuje jak glowe pod wode wsadzam, raz mi do wanny wskoczyla:lol:[/quote]

Proponuje zamykać łazienke :evil_lol: Furia sie bała że sie utopisz :diabloti:

Całuuuuus :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Rodowici angole jeszcze nie sa tacy tragiczni, ale rozmowa ze szkotami to dopiero jest cos:evil_lol: Nio jakos obie radze, najgorzej bylo na poczatku teraz to juz prawie jak po polsku na tematy motoryzacyjne rozmawiam:evil_lol:[/quote]
Oj fakt!:evil_lol: Irlandczycy też są nieźli!:lol:TZ strasznie się zawsze nabija z ich akcentu, bo nic nie można czasem zrozumieć. Raz, jeszcze w czasach studenckich jak byl w Londku, zapytał o drogę robotnika na ulicy. I brzmiało to mniej - więcej "thfu le ed goł stfre...itd." Po pięciu razach, jak mu facet powtórzył, TZ się kapnął że to znaczy "skręć w lewo i idź prosto".:evil_lol:

[quote name='furciaczek']
A ja to myslisz ze ma troche prywatnosci?? wykapac sie w spokoju nie moge bo siedzi przy wannie i wpatruje sie we mnie jak sroka w gnat. A furciakowa panikuje jak glowe pod wode wsadzam, raz mi do wanny wskoczyla:lol:[/quote]
Hahaha, wariatka mała!:evil_lol::lol::loveu:Strasznie cię musi kochać!:loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Proponuje zamykać łazienke :evil_lol: Furia sie bała że sie utopisz :diabloti:

Całuuuuus :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Nie zamykam bo kocham je miec zawsze przy sobie:loveu: Nio na to wyglada ze mala mysli ze sie topie.... ale kurcze ile razy mam jej pokazywac ze sie jednak nie topie:roll:

[quote name='AśkaK']Oj fakt!:evil_lol: Irlandczycy też są nieźli!:lol:TZ strasznie się zawsze nabija z ich akcentu, bo nic nie można czasem zrozumieć. Raz, jeszcze w czasach studenckich jak byl w Londku, zapytał o drogę robotnika na ulicy. I brzmiało to mniej - więcej "thfu le ed goł stfre...itd." Po pięciu razach, jak mu facet powtórzył, TZ się kapnął że to znaczy "skręć w lewo i idź prosto".:evil_lol:

Hahaha, wariatka mała!:evil_lol::lol::loveu:Strasznie cię musi kochać!:loveu:[/quote]

hehe dobre:evil_lol: Czasmi bardzo smieszne nieporozumienia wynikaja z podobnych sytuacji:evil_lol::evil_lol:

bezwstydnica:lol:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/259/477a98edfbfea26f.jpg[/IMG][/URL]