goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Torzysława']To ja Cie wyrecze.. Witam po raz trzeci:diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote] ooo! Torcia!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witam po raz czwarty moją najukochańszą Furciaczkową :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='furciaczek']Maruda straszna ale kochana:loveu: dzisiaj mi sie poplakal jak zdiecia psiakow ogladalismy:loveu: ale ciiii bo mnie zabije jak sie dowie ze komus powiedzialam:diabloti: cholerniki nie chcily podejsc do telefonu ale slyszalam jak dra papy:loveu: oddadza napewno:mad::diabloti:[/quote] Wrażliwy jest! I psy kocha :loveu: czyli same zalety! :loveu: Quote
Torzysława Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='goldenka245']ooo! Torcia!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witam po raz czwarty moją najukochańszą Furciaczkową :loveu:[/quote] Goldi!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To ja mowie po raz pierwszy Dobranoc..:loveu::loveu::diabloti: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='goldenka245']Witam po raz drugi:diabloti::loveu::loveu:[/quote] [quote name='Torzysława']To ja Cie wyrecze.. Witam po raz trzeci:diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='goldenka245']ooo! Torcia!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witam po raz czwarty moją najukochańszą Furciaczkową :loveu:[/quote] komus psyhiatra by sie przydal:siara: [quote name='agaciaaa']Wrażliwy jest! I psy kocha :loveu: czyli same zalety! :loveu:[/quote] heh ja najpierw polecialam na jego psy...potem na niego:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='furciaczek'] A co ty tak dlugo spisz:crazyeye: [/quote] no właśnie nie wiem co mi się stało :crazyeye: Furciakowa wydrapała dziurę, bo chciała uciec do Ciebie :) Quote
Torzysława Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='furciaczek']komus psyhiatra by sie przydal:siara: [/quote] No masz Ty racje..! :diabloti: Goldi.. no nie spodziewalam sie.. Dobranoc po raz drugi..:loveu: Quote
goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Torzysława']No masz Ty racje..! :diabloti: Goldi.. no nie spodziewalam sie.. Dobranoc po raz drugi..:loveu:[/quote] Torka, jak mogłaś! Ty psycholu! :shake::shake::shake::shake::shake::angryy::angryy::angryy: Dobrej nocki po raz pierwszy:diabloti: Quote
Torzysława Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Do trzech razy sztuka, wiec Dobranoc po raz trzeci i juz zmykam :loveu::loveu: PA! Quote
goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Torzysława']Do trzech razy sztuka, wiec Dobranoc po raz trzeci i juz zmykam :loveu::loveu: PA![/quote] Dalej Ci sie zielone pali!:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='furciaczek']heh ja najpierw polecialam na jego psy...potem na niego:evil_lol:[/quote] :roflt: dooobre :evil_lol: a no właśnie, jego psy w PL zostają? Quote
AśkaK Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hej Gosiu!:loveu::p Nie daję rady nadrobić, tyle gadacie!:evil_lol: Widzę że wieści od Prezia i Furci są!:loveu:Furcia srutka na dywan?!:crazyeye::evil_lol:A to łobuzica! Pańcia wyjechała, to Furcia pokazuje co o tym myśli!:evil_lol:;) Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='Torzysława']Goldi!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To ja mowie po raz pierwszy Dobranoc..:loveu::loveu::diabloti:[/quote] hehe no pogilo was:evil_lol: [quote name='ß@$!@']no właśnie nie wiem co mi się stało :crazyeye: Furciakowa wydrapała dziurę, bo chciała uciec do Ciebie :)[/quote] Nie do mnie tylko do prezia:evil_lol: [quote name='Torzysława']No masz Ty racje..! :diabloti: Goldi.. no nie spodziewalam sie.. Dobranoc po raz drugi..:loveu:[/quote] [quote name='goldenka245']Torka, jak mogłaś! Ty psycholu! :shake::shake::shake::shake::shake::angryy::angryy::angryy: Dobrej nocki po raz pierwszy:diabloti:[/quote] [quote name='Torzysława']Do trzech razy sztuka, wiec Dobranoc po raz trzeci i juz zmykam :loveu::loveu: PA![/quote] [quote name='goldenka245']Dalej Ci sie zielone pali!:diabloti:[/quote] dobra ja sie juz zgubilam:lol: Quote
goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dzień dobry po raz dwudziesty:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='agaciaaa']:roflt: dooobre :evil_lol: a no właśnie, jego psy w PL zostają?[/quote] Jego psy u jego rodzicow sa i tam zostana... [quote name='AśkaK']Hej Gosiu!:loveu::p Nie daję rady nadrobić, tyle gadacie!:evil_lol: Widzę że wieści od Prezia i Furci są!:loveu:Furcia srutka na dywan?!:crazyeye::evil_lol:A to łobuzica! Pańcia wyjechała, to Furcia pokazuje co o tym myśli!:evil_lol:;)[/quote] hej asiu:loveu: Bylo dobrze do czasu jak Preziuch byl chory, miala wtedy straszne biegunki i zalatwiala sie gdzie popadlo, od tamtej pory mamy maly problem:roll: mam nadzieje ze teraz bedzie juz dobrze :) Quote
goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dobra już sie nie witam:eviltong: Znudziło mi się:evil_lol: Bierz te orzechy noo:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='furciaczek']Jego psy u jego rodzicow sa i tam zostana... [/quote] A szkoda.. fajnie by wam sie spało z czterema psami i kotem :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='goldenka245']Dobra już sie nie witam:eviltong: Znudziło mi się:evil_lol: Bierz te orzechy noo:diabloti:[/quote] nie wezme:eviltong: [quote name='agaciaaa']A szkoda.. fajnie by wam sie spało z czterema psami i kotem :evil_lol:[/quote] To nierealne, Oscar, ONek Kuby niecierpi innych psow, tylko Dahrme toleruje... zaraz zaczynam z fotami:cool3: Quote
goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='furciaczek']nie wezme:eviltong: To nierealne, Oscar, ONek Kuby niecierpi innych psow, tylko Dahrme toleruje... zaraz zaczynam z fotami:cool3:[/quote] WEŹ!! Albo Aronie tez mam i wonogrona i jabłek miałam prawie 600kg ale brat sprzedał:diabloti: i gruszki i śliwki i czereśnie i brzoskwinie i maliny i agrest, do wyboru do koloru tylko wiekszości już nie ma:eviltong: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='goldenka245']WEŹ!! Albo Aronie tez mam i wonogrona i jabłek miałam prawie 600kg ale brat sprzedał:diabloti: i gruszki i śliwki i czereśnie i brzoskwinie i maliny i agrest, do wyboru do koloru tylko wiekszości już nie ma:eviltong:[/quote] To chce wszystko oprocz tych orzechow:loveu: wiem ze juz wklejalam ta fote ale powstrzymac sie nie moge:loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/253/d455f2e3307e7ef1.jpg[/IMG][/URL] Boze jak ja kocham te moje czuby:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='furciaczek']To nierealne, Oscar, ONek Kuby niecierpi innych psow, tylko Dahrme toleruje... zaraz zaczynam z fotami:cool3:[/quote] A no chyba że.. To dawaj foty, dawaj :loveu: Quote
goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [url]http://images2.fotosik.pl/253/d455f2e3307e7ef1.jpg[/url] Hahaha....oni są boscy:loveu: Jak chcesz to sdobie przyjedź:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='agaciaaa']A no chyba że.. To dawaj foty, dawaj :loveu:[/quote] jedna juz byla:evil_lol: [quote name='goldenka245'][URL]http://images2.fotosik.pl/253/d455f2e3307e7ef1.jpg[/URL] Hahaha....oni są boscy:loveu: Jak chcesz to sdobie przyjedź:diabloti:[/quote] wiem:loveu: jak przyjade to jeszcze Ci psa wezme:diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/253/47cf5b9d648e46de.jpg[/IMG][/URL] Quote
goldenka245 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To go weź:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [url]http://images2.fotosik.pl/253/47cf5b9d648e46de.jpg[/url] ahh jak się tulą i całują :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts