xmartix Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 NOBI - owczarek szwajcarski szuka pilnie domu. U obecnego właściciela nie może zostać, gdyż ten nie dba o psa odpowiednio (praktycznie brak spacerów, często znęcanie się fizyczne nad psem). Nobi to 7-letni pies o bardzo przyjaznym usposobieniu. Uwielbia kontakt z ludźmi, jednak lepiej nadzorować jego zabawy z innymi psami i raczej nie dopuszczać do kotów. Żywiołowy, lubi długie spacery i pogoń za patykiem. Bardzo przywiązuje się do ludzi i po okazaniu mu odpowiedniej dawki miłości może stać się kompanem na długie lata. Pies nie jest wykastrowany ani szczepiony. Potrafi zachować czystość w domu. Wymaga osoby, która będzie w stanie poświęcić mu sporo czasu i przede wszystkim zadbać o niego. Dawno nie był kąpany, a z czesaniem też bywało różnie, więc trzeba go doprowadzić do porządku. KONTAKT: 726714598, [email protected] FILMIK: [video=youtube;LjjsRZGM5xo]http://www.youtube.com/watch?v=LjjsRZGM5xo[/video] Quote
xmartix Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Basia1244 napisał(a):Jakie cudo! :p chcesz? Quote
Basia1244 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jasne , że chcę! tylko.... Puśka :) - to jest aktualnie mój "BOS-ki" pies - plany legły w gruzach - a najgorsze jest to, ze "moja" upatrzona suka BOS-ka na jesieni będzie miała miot i tak chciałam mieć po niej szczylka. Quote
xmartix Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 oo ja nie wiem co z tą Puśka, może daj nowe świeże zdjęcia to dorobię ogłoszęń, ja jej od czasu do czasu robie allegro ale to różowe... Quote
Basia1244 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Puśka jest już moja - nie oddam :D - każdy ma takiego BOSa na jakiego zasłużył - ja mam Puśkę Quote
xmartix Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Basia :D:D dzwonił dzisiaj pan ws adopcji Nobiego, ma suczkę Azję BOS z rodowodem, miał tez pieska, mają dom pod lasem, ma dzwonić jutro lub we wt i będziemy omawiać szczegóły, trzymajcie kciuki, lepszy domek nie mógł się trafić (pod warunkiem że będzie on taki jak wynikało z rozmowy) Quote
monika083 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 oj to trzymam mocno, niech piesek zazna szczescia w zyciu! Quote
Basia1244 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 xmartix napisał(a):Basia :D:D dzwonił dzisiaj pan ws adopcji Nobiego, ma suczkę Azję BOS z rodowodem, miał tez pieska, mają dom pod lasem, ma dzwonić jutro lub we wt i będziemy omawiać szczegóły, trzymajcie kciuki, lepszy domek nie mógł się trafić (pod warunkiem że będzie on taki jak wynikało z rozmowy) No i niech to będzie ten dom i ten pan! Zdążysz wykastrować? Quote
xmartix Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 nie kompletnie nie, wczoraj odnowiłam mu ogłoszenia :( jest wolne miejsce w dt, ale nie ma pieniędzy, może ktos ma jakiś pomysł? Quote
Patmol Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 piękny jest:loveu: ja nie mam pomysłu niestety :oops: Quote
xmartix Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 chłopak w nowym domu, mieszkanie, pan i pani i jedna 13 letnia suczka, wspaniała rodzina, pani rozmawia z psem a pies z nią.. szok, wyglądało jakby się bardzo dobrze rozumiały.. Nobi wspaniale się zaprezentował, okazało się że uwielbia patyki i bieganie po trawie.. wiem że to powinno być dla psa normalne.. ale dla niego wcześniej nie było. zdjęcia::) Quote
Recommended Posts