Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NOBI - owczarek szwajcarski szuka pilnie domu. U obecnego właściciela nie może zostać, gdyż ten nie dba o psa odpowiednio (praktycznie brak spacerów, często znęcanie się fizyczne nad psem).

Nobi to 7-letni pies o bardzo przyjaznym usposobieniu. Uwielbia kontakt z ludźmi, jednak lepiej nadzorować jego zabawy z innymi psami i raczej nie dopuszczać do kotów. Żywiołowy, lubi długie spacery i pogoń za patykiem. Bardzo przywiązuje się do ludzi i po okazaniu mu odpowiedniej dawki miłości może stać się kompanem na długie lata.

Pies nie jest wykastrowany ani szczepiony. Potrafi zachować czystość w domu.

Wymaga osoby, która będzie w stanie poświęcić mu sporo czasu i przede wszystkim zadbać o niego. Dawno nie był kąpany, a z czesaniem też bywało różnie, więc trzeba go doprowadzić do porządku.

KONTAKT:
726714598, [email protected]

FILMIK:

[video=youtube;LjjsRZGM5xo]http://www.youtube.com/watch?v=LjjsRZGM5xo[/video]

Posted

jasne , że chcę! tylko.... Puśka :) - to jest aktualnie mój "BOS-ki" pies - plany legły w gruzach - a najgorsze jest to, ze "moja" upatrzona suka BOS-ka na jesieni będzie miała miot i tak chciałam mieć po niej szczylka.

Posted

Basia :D:D
dzwonił dzisiaj pan ws adopcji Nobiego, ma suczkę Azję BOS z rodowodem, miał tez pieska, mają dom pod lasem, ma dzwonić jutro lub we wt i będziemy omawiać szczegóły, trzymajcie kciuki, lepszy domek nie mógł się trafić (pod warunkiem że będzie on taki jak wynikało z rozmowy)

Posted

xmartix napisał(a):
Basia :D:D
dzwonił dzisiaj pan ws adopcji Nobiego, ma suczkę Azję BOS z rodowodem, miał tez pieska, mają dom pod lasem, ma dzwonić jutro lub we wt i będziemy omawiać szczegóły, trzymajcie kciuki, lepszy domek nie mógł się trafić (pod warunkiem że będzie on taki jak wynikało z rozmowy)

No i niech to będzie ten dom i ten pan! Zdążysz wykastrować?

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

chłopak w nowym domu, mieszkanie, pan i pani i jedna 13 letnia suczka, wspaniała rodzina, pani rozmawia z psem a pies z nią.. szok, wyglądało jakby się bardzo dobrze rozumiały.. Nobi wspaniale się zaprezentował, okazało się że uwielbia patyki i bieganie po trawie.. wiem że to powinno być dla psa normalne.. ale dla niego wcześniej nie było.
zdjęcia::)