wobie Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ok dziewczyny ale nie obiecuję bo nie wiem jak bedzie czuł się Dżegier po tym zabiegu. Jeśli Dżegierek bedzie czuł się dobrze to będe bez pieska na różopolu. Dozobaczenia :lol: Esterka jeśli z Dżegierem wszystko będzie ok to mogę zabrać jednego twojego psiaka. Quote
Estera Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 no i chyba ja się na spotkaniu nie pojawię. Virginia wie, ze ostatnio moja Diuna była bardzo chora. obecnie zakonczylismy kuracje antybiotykowa, ale weterynarz powiedzial, ze na razie takie spacery musimy sobie odpuścić.... chyba, ze chce aby pies wrocil do poprzedniego stanu... :( za tydzień idziemy na kontrolę i wtedy weterynarz powie czy możemy iśc na dłuższy spacerek.... przepraszam :( może następnym razem... Quote
& Gloria & Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nie! Nie zgadzam się:-( ! Estera nie rób man tego! a co z Sonią.........................? Quote
Estera Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Sonia mieszka u mojego taty i nie ma kto mi jej przywieźć :( chyba, ze przelozymy spacer na inny dzień. Quote
& Gloria & Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :mad: :mad: :mad: Estera! No trudno! Nie wiem co o zmianie terminu muyśla Inni?/?:cool3: ok ja jestem za zmianą, tylko juz konkretnie Quote
Estera Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Virginia,ale nie patrzcie na mnie, bo znowu wyjdzie taka sytuacja....mi jest juz cholernie glupio.... :( moze wtedy nastepna sobota? Quote
& Gloria & Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jak innym pasuje...to ja sie zgadzam:cool3: Quote
Estera Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 kochani 9.12. godzina 12:00 na Różoplu :cool3: mam pozwolenie, ubiore Diune w kubraka i przjezdzamy :loveu: Quote
& Gloria & Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [SIZE=4][B]Spotaknie w tą SOBOTĘ aktualne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [B][SIZE=4]ZAPRASZAMY[/SIZE][/B] Quote
Megi77 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jezeli wszystko dobrze pojdzie, a wszystko wskazuje na to ze TAK to w sobote bedziemy z Tomkiem i Radziem :cool3: Quote
& Gloria & Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [B][I]To super![/I][/B] [B][I]Do zobaczenia!!:loveu: [/I][/B] Quote
Estera Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :loveu: ktos jeszcze? :cool3: kto przyjdzie? :cool3: Quote
wobie Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No wstępnie i ja się zgłaszam ale bez pieska Dżegierka ;) Quote
Madzia_19 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja niestety nie mogę, bo nie mam czym dojechać... Chyba, że bez psa, bo maiałm wypadek i samochód mam na serwisie... Quote
Megi77 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Madzia_19']ja niestety nie mogę, bo nie mam czym dojechać... Chyba, że bez psa, bo maiałm wypadek i samochód mam na serwisie...[/quote] Wez przyjedz spakuj psiaka do PKS albo do busa i przyjedzcie do nas :) Nie moge sie doczekac do soboty :) Wezme aparat ;p pozdrawiam Quote
Estera Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja też wezmę :cool3: Madzia- musisz być! o ! :D Quote
jovanna Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 powinnam jutro byc z kumpela i naszymi lobuzami ;) Quote
Estera Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :loveu: ciesze sie bardzo ;) mnie mozna rozpoznać po Diunie- biało-zlotej cockerce. moze bedzie miala czerwony kubraczek ;) ja- czarna kurtka i jeansy. i glany ;) tak jakby co ;) Quote
& Gloria & Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 heja...! Super!!!!!!!!!!!!!! Ale będzie fajnie! Ja mam śliczną owczarko-akitę:cool3: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Estera Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 i pewnie będziemy trzymać się razem :cool3: Andrucik bedzie? :cool3: Quote
& Gloria & Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [B]Będzie![/B] Ilu tak ok nas bedzie Est???? Quote
& Gloria & Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Za miła to ty nie jesteś! [B]Nie wiem, mówiłaś że jeszcze ze spanielkami przyjdą[/B]:cool3: :razz: liczyć to ja umiem! Dzięki do jutra:p Quote
Recommended Posts