Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oo jak miło, Silver :) A z jakiego osiedla, jeśli można spytać? Bo my Nowy Fordon :turn-l: Twój piesek jakiej jest rasy? I że tak powiem, jesteś chopcyk czy dziefcynka? :P

Posted

Mówiąc szczerze to za tablicą Bydgoszczy na Koronowskiej .Vika to White terier westi jest dziewczynką ,ma dopiero 2,5 miesiąca i jesteśmy tu nowe .Ale już dużo się tutaj dowiedziałam .

Posted

Czesc

A ja z dalszego bliska. Ze Swiecia. Mam labradorke 8 miesieczna chetna do zabaw.Czy w Myslecinku beda jeszcze w styczniu jakies psie zawody???? Z checia bysmy przyjechaly.

pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Kasia .Cieszę się ,że się odezwałaś, bo znam Świecie .Nie wiem nic o MYślęcinku ale jak ty będziesz coś wiedziała to daj znać .

Silver i Vika.

• 2 months later...
Posted

A tak sobie odświeżę topic :) Jak Wasze psiaki się czują? Kasia - jak Ty wytrzymujesz w Świeciu? Ta celuloza nie daje się we znaki? ;) Pozdrawiam - dziś tylko z Maxem (Lora na lofrach :D)

PS. Nikogo więcej z Bydzi nie ma? :(

Posted

Czesc Melka,

Mozesz mi nie wierzyc, ale celulozy prawie nigdy w samym Swieciu nie czuc,bo wiatr dmucha na Bydgoszcz i Chelmno,wiec na Fordonie macie na co narzekac."Zapach" pojawia sie jedynie jak sie przejezdza obok zakladow oraz gdy pada deszcz.A lasy u nas piekne..W niedziele moj psiak bedzie obchodzil roczek bez jednego miesiaca i planujemy swietowac miesiac przed, tak wyjatkowo.Ona chyba na tort sie nie zalapie, szybciej na tor przeszkod.Moze spacer po Myslecinku?

pozdrawiamy

Posted

Cześć co słychać ? Jak mieszkasz w Świeciu to jesteś przezwyczajona do tego zapachu (masz to we krwi) i nie czujesz go ale po wyprowadzce kiedy jesteś przejezdem to zawsze poczujesz ten fetor , mówię z własnego przykładu . Wiosna przyszła do nas to robimy wycieczki do lasu rowerem dużo świeżego powietrza i mała się zmęczy bieganiem to jest grzeczna w domu wieczorem.

Posted

Witamy ponownie!

W związku ze zbliżającą się wystawą w Bydzi (3 maja) zapytowywuję się Szanownego Towarzystwa, czy ktoś się może wybiera? Może byśmy się spotkali? Co Wy na to? Pozdrawiamy i miłej niedzieli :)

Posted

Będę prawdopodobnie ze swoim chłopakiem, tylko nie wiem, o której dojadę. A dojadę, jak wstanę :lol: Silver, wystawiasz swojego pieska?

Posted

Max to typowy Mix i nie da się go pod nic podczepić ;)

A Lora ma metrykę, ale trafiła do mnie w wieku 5 lat, więc chyba było za późno na wyrobienie rodowodu ;) Zresztą ja wolę sobie popatrzeć i popodziwiać :)