Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety zaczyna się sezon wakacyjny, co skutkuje wyrzucaniem szczeniaków po okolicznych wsiach :(

Znalazłam dzisiaj dwa szczylki, obydwa samce, jeden rudy, drugi czarny podpalany. Pilnie poszukuję domów dla obydwu chłopczyków....Ja niestety przy swoim 4-suczowym stadzie nie mogę sobie pozwolić na kolejnego szczylka. Jutro pojadę z psiokami do weta, podejrzewam, że nie mają ani szczepień ani nie są odrobaczone.

Psiaki znajdują się w Jaszkotlu (12 km od Wrocławia). Kontakt do mnie: pw lub [email protected]

Szczylki w tej chwili sobie śpią...niestety są dość przestraszone, nie ma się jednak co dziwić - od soboty koczowały na polach.... :(

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu im dobrych domków....

Posted

Chłopcy w miarę spokojnie przespali noc:) W tej chwili nie zważając na moje stadko ganiają za mną po domu.

Bardzo jeszcze raz proszę o pomoc w znalezieniu domków, choćby DT dla szczylków. Za dwa tygodnie wyjeżdżam ze swoim stadkiem i nie będzie miał kto się zająć szczeniakami....

Posted

Dzięki dziewczyny...Domki potrzebne naprawdę na cito....jeśli nic nie znajdę będę musiała je zawieźć do schroniska. :-(

Podaję mój numer telefonu....

667 464 314

Posted

Chłopcy po wizycie u weta. Odrobaczeni, chociaż myślę, że drugą dawkę powinni niebawem dostać jak nic...Taaaakich posożytów to ja dawno nie widziałam :(
W domu chłopaki się rozkręcają ogólnie wielka rozpierducha panuje. :razz:

Posted

Dzięki dziewczyny za pomoc.....ja niestety mam tak zawalony tydzień, że nawet nie miałam czasu, żeby szczylom pocykać nowe zdjęcia...nie wspomnę o ogłaszaniu :(

A póki co..chłopaki fajnie się rozkręcili ... ganiają po domciu w najlepsze obszczekując wszystko :), na podwórku podążają za mną....przesypiają całą noc...

Szkoda chłopaków....

Może jutro uda mi się wrzucić wieczorkiem info jeszcze na dogomanii w innym miejscu..wczoraj wrzuciłam na forum leosiów i ON-ów...ale też cisza...