Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No już piszę ....

U Fionki wszystko Ok, rozrabia ja zwykle :razz:....jedynie co sie zmieniło to to ze ma straszny apatyt i bardzo dużo energii którą rozładywuje na moich papućkach:roll: które nie wytrzymują dłużej niż tydzień:evil_lol:

A u mnie zmieniło sie prawie wszystko.....znaczy praca została ta sama i bardzo dobrze:multi: pięniążków też zarabiam wiecej:multi::multi: ale w życiu osobistym totalna porażka:shake:....roztałam siez chłopakiem...myślałam że tym razem będzie OK a skończyło się jak zwykle:shake: teraz staram się pozbierać...

A teraz zdjecia trochę stare:oops: ale nie miałam kiedy robić nowych:roll:

obiecuje coś nowego zrobić:cool3: tylko nich pogoda sie poprawi:roll:

Posted

tak to z facetami bywa...
Pozbiernia szybkiego Ci życzę i oczywiście mam nadzieję, że częściej na dogo zajrzysz i troszkę więcej Fionki zobaczymy

Posted

hej Gremlinko, to jesteśmy dwie do pozbierania..., ja z innych powodów, w ogóle od początku roku coś smęcę w mojej galerii, jakoś tak wszytko nie po mojej myśli, na dodatek spadają mi na łeb rzeczy wyjęte jak z jakiegoś filmu, byleby do wiosny jakoś przeżyc

Posted

DORRAG napisał(a):
No już piszę ....

U Fionki wszystko Ok, rozrabia ja zwykle :razz:....jedynie co sie zmieniło to to ze ma straszny apatyt i bardzo dużo energii którą rozładywuje na moich papućkach:roll: które nie wytrzymują dłużej niż tydzień:evil_lol:

A u mnie zmieniło sie prawie wszystko.....znaczy praca została ta sama i bardzo dobrze:multi: pięniążków też zarabiam wiecej:multi::multi: ale w życiu osobistym totalna porażka:shake:....roztałam siez chłopakiem...myślałam że tym razem będzie OK a skończyło się jak zwykle:shake: teraz staram się pozbierać...

Pozbieraj się, bo szkoda czasu na załamywanie się;) Jeszcze bedzie dobrze, zobaczysz:p:p:p

Posted

Mozna powiedzieć że jestem pozbierana:razz: Dzisiaj byłam u fryzjera obciełam włosy ,zrobiłam pasemka.... zaszalałam i zrobiłam grzywkę i mogę powiedzieć że jestem zadowolona, nawet bardzo:cool3: wyglądam całkiem inaczej:cool3:

....do pracy idę dopiero w piatek na popołudniu wiec teraz sobie odpoczywam i lecze rany:razz:

zdjecia Fionuli porobie jutro i wstawie bo normalnie strasznie zapusciłam tą galerię:roll:

lece teraz tak szybko do Was:p

Posted

[quote name='DORRAG']Mozna powiedzieć że jestem pozbierana:razz: Dzisiaj byłam u fryzjera obciełam włosy ,zrobiłam pasemka.... zaszalałam i zrobiłam grzywkę i mogę powiedzieć że jestem zadowolona, nawet bardzo:cool3: wyglądam całkiem inaczej:cool3:

....do pracy idę dopiero w piatek na popołudniu wiec teraz sobie odpoczywam i lecze rany:razz:

zdjecia Fionuli porobie jutro i wstawie bo normalnie strasznie zapusciłam tą galerię:roll:

lece teraz tak szybko do Was:p

oo, nowa fryzurka :) pokaaa :eviltong::eviltong::eviltong:

no zapuściłaś jak nie wiem co :diabloti::diabloti: czekam na zdjęcia :multi: