:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oooo Edyta przylazła na dgm :multi: :cool3: [quote name='CZIKITA :D'] [I][quote name=':: FiGa ::']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Edyta nawet nie próbuj :mad:[/quote][/I] hmmm... nooo dobra :diabloti:[/quote]:mad: No chyba że znajdziesz jakiegoś ładnego buraka :-P Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='haska_12']Czesc Edytko :)[/quote] Czeeść :buzi: [quote name=':: FiGa ::'] Oooo Edyta przylazła na dgm :multi: :cool3: Cytat: Napisał [B]CZIKITA :D[/B] [I] [I] Cytat: Napisał [B]:: FiGa ::[/B] [I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Edyta nawet nie próbuj :mad:[/I] [/I] hmmm... nooo dobra :diabloti:[/I] :mad: No chyba że znajdziesz jakiegoś ładnego buraka :-P[/QUOTE] No moze jakiegoś buraka bym i znalazła ale nie wiem czy tak łanego jak ty :D Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] No moze jakiegoś buraka bym i znalazła ale nie wiem czy tak łanego jak ty :D[/quote]No własnie dlatego to musi być ładny burak :diabloti: Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nie zacytowalas moich zyczen z podpisem Twoja ulubiona :x Ty wredoto :evil_lol::evil_lol: jak Ty przychodzisz to ja wylaze z kompa :p baj :* dobranocka :buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tylko mi się tu nie kłócic... :mad: Bo zrobię porządek... Czesc... Quote
chihuahua Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [FONT=Century Gothic]Tinka, joj , ale ona fajna . A poza tym ma takie slodziutkie oczy. A swoja droga, to dobrze , ze mam tyle wirtualnych suczych pieknosci. Bo ja mam psa , wiec bedzie na kogo popatrzec!!![/FONT] Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Samturia']ja chce Tineeee[/quote] Chyba się dzisiaj nie doczekamy... Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Chyba się dzisiaj nie doczekamy...[/quote] gdzie ta Edytka:mad: to wszystko przez te walentynki:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Paulina_mickey']gdzie ta Edytka:mad: to wszystko przez te walentynki:evil_lol:[/quote]Pewnie grucha gdzieś... z kimś... zdrajczyni :mad: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Pewnie grucha gdzieś... z kimś... zdrajczyni :mad:[/quote] niech ja ją tylko dorwe:mad: zdradzasz nas z innym:mad: nie ładnie:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='::FiGa ::']No własnie dlatego to musi być ładny burak :diabloti:[/QUOTE] no i wlasie dlatego nie mam takich ładnych :( [quote name='anka11']nie zacytowalas moich zyczen z podpisem Twoja ulubiona :-x Ty wredoto :evil_lol::evil_lol: jak Ty przychodzisz to ja wylaze z kompa :p baj :* dobranocka :buzi:[/QUOTE] Ojej przepraszam ale musiały mi gdzieś umknąć :( moja ulubiono :buzi: [quote name='Ewa&kumpel']Tylko mi się tu nie kłócic... :mad: Bo zrobię porządek... Czesc...[/QUOTE] E tam moze nie :D Cześć :buzi: [quote name='Samturia'] ja chce Tineeee[/QUOTE] a ja chce Łapeeeeeeee :eviltong: [quote name='chihuahua'] [FONT=Century Gothic]Tinka, joj , ale ona fajna . A poza tym ma takie slodziutkie oczy. A swoja droga, to dobrze , ze mam tyle wirtualnych suczych pieknosci. Bo ja mam psa , wiec bedzie na kogo popatrzec!!![/FONT][/QUOTE] Chihuahua no nareszcie jestes :) a gdzie sie tyle podziewałaś coo?? masz juz tego psiaka?? [quote name='Ewa&kumpel'] Chyba się dzisiaj nie doczekamy...[/QUOTE] nooo chyba :D [quote name='Paulina_mickey']gdzie ta Edytka:mad: to wszystko przez te walentynki:evil_lol:[/QUOTE] a gdzie tam :eviltong::eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Pewnie grucha gdzieś... z kimś... zdrajczyni :mad:[/QUOTE] No pewnie na drzewie :diabloti: [quote name='Paulina_miceky']niech ja ją tylko dorwe:mad: zdradzasz nas z innym:mad: nie ładnie:evil_lol:[/QUOTE] z gołębiami :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 a se kupie :P o jeszcze u mnie pączkow nie dałam?? [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/13791.jpg[/IMG] [B]częstować sie :D[/B] Quote
Ewa&kumpel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a se kupie :P o jeszcze u mnie pączkow nie dałam?? [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/13791.jpg[/IMG] [B]częstować sie :D[/B][/quote] No widzisz. Ty to dobre dziecko jesteś. Wszędzie pączusie popodrzucałaś, a sobie nic nie zostawiłaś... Quote
anka11 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hejcia :) dobra ja zartowalam :P:P no wlasnie dzisiaj tlusty czwartek a ja zjadlam jednego paczka i juz sie zaslodzilam :D:D pozdrowka :) Quote
Cali Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Proponuje dzis nie liczyc kalori i dac troszke czadu z tymi paczusiami-w koncu to jeden taki dzien;) Quote
:: FiGa :: Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Cali']Proponuje dzis nie liczyc kalori i dac troszke czadu z tymi paczusiami-w koncu to jeden taki dzien;)[/quote] Ajjj tam to innego dnia już nie można kupić sobie 15 pączków i jeść do upadłego?? :razz: Witajcie dziś Edytki i Tinki :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']No widzisz. Ty to dobre dziecko jesteś. Wszędzie pączusie popodrzucałaś, a sobie nic nie zostawiłaś...[/quote] Noo w końcu mnie ktoś pochwalił :D [quote name='anka11']hejcia :smile: dobra ja zartowalam :P:P no wlasnie dzisiaj tlusty czwartek a ja zjadlam jednego paczka i juz sie zaslodzilam :-D:-D pozdrowka :smile:[/QUOTE] a ja dwa zjadłam :D [quote name='Cali']Proponuje dzis nie liczyc kalori i dac troszke czadu z tymi paczusiami-w koncu to jeden taki dzien;-)[/QUOTE] Dzisiaj sobie pozwolilam na więcej :D a teraz na kolacje niskokaloryczne musli :D [quote name='Agushka']Cześć Edytko :smile:[/QUOTE] Czeeeść Aguś :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ajjj tam to innego dnia już nie można kupić sobie 15 pączków i jeść do upadłego?? :razz: Witajcie dziś Edytki i Tinki :razz:[/quote] Hehehe dobre :D To może jak Was kiedyś odiwedze to zrobimy zawody kto wiecej:D: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ooooo usuneli mi podpis :D znowu podpadłam :D:diabloti: Quote
Recommended Posts