Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chihuahua'][FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Wstalas dzisiaj do szkoly???[/SIZE][/FONT][/quote]

Nie :lol: wyspałam sie troszke...
ale sie przeziębiłam i ide dzisiaj do lekarza.... :angryy:

[B]Nalana [/B]:zly7: - to mogłabym Ci powiedzieć.:-? Bo nielubie takiego czegoś jak ktoś w ten sposób podsumowuje zwierze. Zreszta dla mnie jest najpiękniesza na świecie więc ..... reszte sobie dopowiedz..

[B]anka11 [/B]oj nie wiem kiedy się pojawi to moje prosie :diabloti:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam się nie chcę wtrącac ale jeśli ktoś w jednym ze swoich pierwszych postów pisze takie słowa o czyims psie to... po co wogóle wchodził i komentował? Dziwne... A jeśli rzeczywiście znasz tę osobe Edytko to chyba niewiele warta taka znajomość...

Posted

ja tez nie komentuje.....
ojej..... a to prosie takie "brzydkie"[SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]ładne.[/COLOR][/SIZE].. :( to czekamy az w koncu je wstawisz :eviltong:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']ja takie komentarze mam daleko w du** na dogomani spotykam sie z tym 1 raz, ale ja juz chyba wiem co to za osoba....
nietrzeba się przejmować :D[/quote]
[SIZE=5][FONT=Georgia]Wiesz co zbierzemy rodzine naszych psow( ja bede miec za 2 tygodnie:lol::lol::lol:) I ja poszczujemy> A ja Tinus? A ty tez masz juz ferie???[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Georgia]Wiesz co zbierzemy rodzine naszych psow( ja bede miec za 2 tygodnie:lol::lol::lol:) I ja poszczujemy> A ja Tinus? A ty tez masz juz ferie???[/FONT][/SIZE][/quote]

hehe dobry pomysł... :multi:
Ferie mam dopiero 12 ..... :(

[B]piękny masz avatarek :loveu::loveu:[/B]

Nalana jak moje podejrzenia wobec Ciebie się ujawnią to normalnie zostane detektywem :D a Tobie skopie dupe :diabloti:

Posted

[quote name='Nalana']Taki se ten piesek a na zdjęciu pt. "po męczącej sesji odpoczynek :-D:-D" wygląda jak prosie ale musze powiedzieć ze ma ładną sierść.[/quote]
Edytko nie przejmuj sie:buzi: :calus:
Dla każdego własciciela jego psiak i tak bedzie najleprzym na świecie i nic tego nie zmieni nawet takie komantarze...:mad:
a jesli ktos już pisze takie słowa to swiadczy tylko o nim że albo nie może mieć takiego szczęścia jakim jest pies ale po prostu zazdrości...
a tak w ogule to witam:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :*:*:*

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']hehe dobry pomysł... :multi:
Ferie mam dopiero 12 ..... :(

[B]piękny masz avatarek :loveu::loveu:[/B]

Nalana jak moje podejrzenia wobec Ciebie się ujawnią to normalnie zostane detektywem :D a Tobie skopie dupe :diabloti:[/quote]
myślisz że to osoba z Tbg?

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dobra Paulina jak chcesz to konwersuj z Nalaną ale ja polecam ignor :diabloti:
a teraz spadam do lekarza, postaram sie być jak wrócę
papapappa :):):):):)[/quote]
nie chce mi sie gadać z nią...
zastosuje Twoją metode...:evil_lol:
papa
ja spadam uczyć sie anglika bo zdaje na 5 lub 6...

Posted

[quote name='misiaczek']Wszystkie pieski są śliczne,więc nie ma co się przejmować pseudo miłośnikami (zresztą widzę,że Ty tego nie robisz).I tak trzymać ;).[/quote]

Otóż to :)
A Twoje imie znam bo sama mi powiedziałas na gg :eviltong: