_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='chihuahua'][FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Wstalas dzisiaj do szkoly???[/SIZE][/FONT][/quote] Nie :lol: wyspałam sie troszke... ale sie przeziębiłam i ide dzisiaj do lekarza.... :angryy: [B]Nalana [/B]:zly7: - to mogłabym Ci powiedzieć.:-? Bo nielubie takiego czegoś jak ktoś w ten sposób podsumowuje zwierze. Zreszta dla mnie jest najpiękniesza na świecie więc ..... reszte sobie dopowiedz.. [B]anka11 [/B]oj nie wiem kiedy się pojawi to moje prosie :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Nalana']Ma siem ten talent , znamy siem.[/quote] nie wątpie, nawet jeśli sie znamy to co, zreszta juz chyba sie domyslam kim jestes.... Quote
Agushka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja tam się nie chcę wtrącac ale jeśli ktoś w jednym ze swoich pierwszych postów pisze takie słowa o czyims psie to... po co wogóle wchodził i komentował? Dziwne... A jeśli rzeczywiście znasz tę osobe Edytko to chyba niewiele warta taka znajomość... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Ja jestem osobą o dużym poczuciu humoru i zapewniam ze tego typu żarty mnie nie śmieszą .... :roll: Nalana w takim razie powiedz dokładnie kim jestes..... Quote
Samturia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 yyy ja pozostawie to bez komentarza... Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Edytko wybacz jej , a ona powinna zmienic nick z nalana na zalana . Byla napita!!!:evil_lol:A ja mam nowy avatar z wyszukiwarki!!!( hurra) [/FONT][/SIZE] Quote
anka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja tez nie komentuje..... ojej..... a to prosie takie "brzydkie"[SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]ładne.[/COLOR][/SIZE].. :( to czekamy az w koncu je wstawisz :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 ja takie komentarze mam daleko w du** na dogomani spotykam sie z tym 1 raz, ale ja juz chyba wiem co to za osoba.... nietrzeba się przejmować :D Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ja takie komentarze mam daleko w du** na dogomani spotykam sie z tym 1 raz, ale ja juz chyba wiem co to za osoba.... nietrzeba się przejmować :D[/quote] [SIZE=5][FONT=Georgia]Wiesz co zbierzemy rodzine naszych psow( ja bede miec za 2 tygodnie:lol::lol::lol:) I ja poszczujemy> A ja Tinus? A ty tez masz juz ferie???[/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 oh jakie wachania nastroju... bez urazy ale... czyżby hmm... menopauza? :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Georgia]Wiesz co zbierzemy rodzine naszych psow( ja bede miec za 2 tygodnie:lol::lol::lol:) I ja poszczujemy> A ja Tinus? A ty tez masz juz ferie???[/FONT][/SIZE][/quote] hehe dobry pomysł... :multi: Ferie mam dopiero 12 ..... :( [B]piękny masz avatarek :loveu::loveu:[/B] Nalana jak moje podejrzenia wobec Ciebie się ujawnią to normalnie zostane detektywem :D a Tobie skopie dupe :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Nalana']Taki se ten piesek a na zdjęciu pt. "po męczącej sesji odpoczynek :-D:-D" wygląda jak prosie ale musze powiedzieć ze ma ładną sierść.[/quote] Edytko nie przejmuj sie:buzi: :calus: Dla każdego własciciela jego psiak i tak bedzie najleprzym na świecie i nic tego nie zmieni nawet takie komantarze...:mad: a jesli ktos już pisze takie słowa to swiadczy tylko o nim że albo nie może mieć takiego szczęścia jakim jest pies ale po prostu zazdrości... a tak w ogule to witam:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :*:*:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Tak, mysle że gadam z psem mojej sąsiadki. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Witaj Paulinko :) mnie poprostu jeb*** opinia publiczna :) Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']hehe dobry pomysł... :multi: Ferie mam dopiero 12 ..... :( [B]piękny masz avatarek :loveu::loveu:[/B] Nalana jak moje podejrzenia wobec Ciebie się ujawnią to normalnie zostane detektywem :D a Tobie skopie dupe :diabloti:[/quote] myślisz że to osoba z Tbg? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Narazie nie powiem jakie mam podejrzenia, poczekam aż sama się wsypie :d czuje że na dgm pobędzie tylko [are dni a potem sie zmyje.... Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Witaj Paulinko :) mnie poprostu jeb*** opinia publiczna :)[/quote] i prawidłowo!!!!!:klacz: takich ludzi nam potrzeba:D:D:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Dobra Paulina jak chcesz to konwersuj z Nalaną ale ja polecam ignor :diabloti: a teraz spadam do lekarza, postaram sie być jak wrócę papapappa :):):):):) Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra Paulina jak chcesz to konwersuj z Nalaną ale ja polecam ignor :diabloti: a teraz spadam do lekarza, postaram sie być jak wrócę papapappa :):):):):)[/quote] nie chce mi sie gadać z nią... zastosuje Twoją metode...:evil_lol: papa ja spadam uczyć sie anglika bo zdaje na 5 lub 6... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 o to brawo:D a Nalana zaczyna się wkopywać:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Greka']Ale śliczny piesek Edytko zazdroszcze. Pogłaskaj go odemnie , szkoda ze mu kości albo chappi nie kupiłam :)[/quote] Siema Kingo :) i Gosiaczku :) Quote
misiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wszystkie pieski są śliczne,więc nie ma co się przejmować pseudo miłośnikami (zresztą widzę,że Ty tego nie robisz).I tak trzymać ;). Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='misiaczek']Wszystkie pieski są śliczne,więc nie ma co się przejmować pseudo miłośnikami (zresztą widzę,że Ty tego nie robisz).I tak trzymać ;).[/quote] Otóż to :) A Twoje imie znam bo sama mi powiedziałas na gg :eviltong: Quote
Recommended Posts