_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Kurde wiecie co... zauwarzyłam niedawno u Buni ze ma cos na mordce, między wargami. tzn pod noskiem tam gdzie jej sie buzia zaczyna, mam nadzieje że mniej wiecej wiecie o co mi chodzi... No i na początku to wygladało jak zaschniety pokarm i odpadło, tzn nie było widac a teraz robi sie coraz większze... :( chyba musimy odiwedzić weta... :-(:-( Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 witamy ;) miejmy nadzieje ze to nic zlego..... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 oj tak ja też tak mysle, musze sie znia jutro wybrac do weta... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hmm szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jak to wygląda... miałabyś możliwość zrobienia temu zdjęcia i wklejenia na dogo? To jest jakiś bąbel? Zaczerwienione jest to miejsce? Sączy się coś z tego? Może poprostu się ugryzła? Masz może trociny w klatce? Jeśli tak to spróbuj zmienić ściółkę na siano - trociny niejednokrotnie powodują uczulenia u gryzoni i zresztą dużo innych problemów. W najgorszym wypadku może byc to jakiś guzek. Jeśli znów nie zniknie to może faktycznie przejdź sie do weta, tak dla świętego spokoju. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Włąśnie ją wziełam żeby się temu jeszcze raz przyjżeć i już nie ma tego :multi: sądze ze musiał to być kawałek jedzienia... :d no i dzieku Bogu a teraz sie drze w niebogłosy bo jej sie mizianka zachciało... :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Też sie ciesze bo już zaczynalam się poważnie martwić Ale teraz juz lece pobawie sie z nia jeszcze bo sie domaga i spadam na randke z Polskim :d jutro mam sprawdzianisko buu... no i obiecalam sobie że pujde o 19 także z nikam papapa :*::*:*:*:* Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 tylko nie zachodź z tym Polskim za daleko :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cieszę się, że to jednak 'fałszywy alarm' :) Jednak mniej baczną uwagę przez parę kolejnych dni na świnkę, gdyby paskudztwo śmiało się pojawić. Pa pa :* Quote
Asti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Masz śliczny banner :) Te oczy... :) Polski jest super, co chcecie? ;) Quote
Bonsai Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Zgadzam się z Asti, polski jest super - nie trzeba się uczyć a ma się same 5. :) Tak już mam od podstawówki, poprzez gimnazjum i liceum . ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Bonsai bo nie masz polskiego z moją nauczycielką - piątki na kniec roku nie postawiła jeszcze nikomu. ALbo wymagająca - albo tu gdzie chodze uczyły sie dotąd same matoły ;) Ja mam 3, bo nałapałam dwój za głupie testy które robiła bez ostrzeżenia :roll: Dobra trója nie jest zła ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=16761"]_ChiQuiTa_[/URL] powodzenia z tym polskim ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Jak byście miały tą wredną małpe co ja to napewno polski przestał by być waszym ulubionym przedmiotem :angryy: no ale co tam bedziemy sie złośic :) może odrazu przejde do lepszych rzeczy :D Generalnie dzisiaj był świetny dzien :) nawet poszłysmy potańczyć poloneza z chłopakami z IV klasy :D zianie było :lol: a potem spowrotem na lekcje i myślałam ze usne, na religi to już spałam prawie jeszcze kaloryfer mnie tak grzał :roll: No ale nie obejdzie sie bez złych wiadomosci. nie ma fotek :shake: bo ja jestem wielki leń i mi sie niechce wgrać ich na kompa :cool3: Quote
Carolcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] No ale nie obejdzie sie bez złych wiadomosci. nie ma fotek :shake: bo ja jestem wielki leń i mi sie niechce wgrać ich na kompa :cool3:[/quote] hihihi ja też tak ostatnio mam :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 [quote name='Carolcia']hihihi ja też tak ostatnio mam :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti:[/quote] Hej :) ja to mam ostatnio zbyt często :D a jak ktos sie domaga fotek to każe patrzeć na tytuł wątku :diabloti: Quote
Carolcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) ja to mam ostatnio zbyt często :D a jak ktos sie domaga fotek to każe patrzeć na tytuł wątku :diabloti:[/quote] hehe ,ale jestes :diabloti: :eviltong:. Ja wogóle to zawsze mialam lenia :diabloti: :diabloti: :diabloti: (ale nie mam zamiaru się go pozbywać :evil_lol: ) Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Jak byście miały tą wredną małpe co ja to napewno polski przestał by być waszym ulubionym przedmiotem :angryy: no ale co tam bedziemy sie złośic :) może odrazu przejde do lepszych rzeczy :D Generalnie dzisiaj był świetny dzien :) nawet poszłysmy potańczyć poloneza z chłopakami z IV klasy :D zianie było :lol: a potem spowrotem na lekcje i myślałam ze usne, na religi to już spałam prawie jeszcze kaloryfer mnie tak grzał :roll: No ale nie obejdzie sie bez złych wiadomosci. nie ma fotek :shake: bo ja jestem wielki leń i mi sie niechce wgrać ich na kompa :cool3:[/quote] heheh ;) ja od polaka mam akurat fajna babe ale jest jeszcze u nas w szkole taka baba wredna i glupia ze nie moge :angryy: no ale wlasnie nie bedziemy teraz sie zloscic ;) no to fajnie ze Ci fajnie minal ;) ja zawsze na religi usypiam :D:D tym bardziej ze ksiadz jak cos opowiada to mowi to tak nudnie i jeszcze ziewa i trze oczy :D :D za to go lubie :p ja naszczscie nie siedze kolo kaloryfera :D:D nie ma fotek???????????? bede plakac :placz::placz::placz: Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Jak byście miały tą wredną małpe co ja to napewno polski przestał by być waszym ulubionym przedmiotem :angryy: no ale co tam bedziemy sie złośic :) może odrazu przejde do lepszych rzeczy :D Generalnie dzisiaj był świetny dzien :) nawet poszłysmy potańczyć poloneza z chłopakami z IV klasy :D zianie było :lol: a potem spowrotem na lekcje i myślałam ze usne, na religi to już spałam prawie jeszcze kaloryfer mnie tak grzał :roll: No ale nie obejdzie sie bez złych wiadomosci. nie ma fotek :shake: bo ja jestem wielki leń i mi sie niechce wgrać ich na kompa :cool3:[/quote] Czyżbyś mówiła o mojej klasie :D:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Carolcia - ja też nie :diabloti: Paulina - a no patrz :d tak sie złożyło ze tak :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Samturia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Cześć Edytko :D jak tam po polskim? ;) Quote
Recommended Posts