Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde wiecie co... zauwarzyłam niedawno u Buni ze ma cos na mordce, między wargami. tzn pod noskiem tam gdzie jej sie buzia zaczyna, mam nadzieje że mniej wiecej wiecie o co mi chodzi...
No i na początku to wygladało jak zaschniety pokarm i odpadło, tzn nie było widac a teraz robi sie coraz większze... :(
chyba musimy odiwedzić weta... :-(:-(

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jak to wygląda... miałabyś możliwość zrobienia temu zdjęcia i wklejenia na dogo?

To jest jakiś bąbel? Zaczerwienione jest to miejsce? Sączy się coś z tego?

Może poprostu się ugryzła? Masz może trociny w klatce? Jeśli tak to spróbuj zmienić ściółkę na siano - trociny niejednokrotnie powodują uczulenia u gryzoni i zresztą dużo innych problemów. W najgorszym wypadku może byc to jakiś guzek.

Jeśli znów nie zniknie to może faktycznie przejdź sie do weta, tak dla świętego spokoju.

Posted

Włąśnie ją wziełam żeby się temu jeszcze raz przyjżeć i już nie ma tego :multi:
sądze ze musiał to być kawałek jedzienia... :d no i dzieku Bogu
a teraz sie drze w niebogłosy bo jej sie mizianka zachciało... :mad:

Posted

Też sie ciesze bo już zaczynalam się poważnie martwić
Ale teraz juz lece pobawie sie z nia jeszcze bo sie domaga i spadam na randke z Polskim :d
jutro mam sprawdzianisko buu...
no i obiecalam sobie że pujde o 19 także z nikam

papapa :*::*:*:*:*

Posted

Bonsai bo nie masz polskiego z moją nauczycielką - piątki na kniec roku nie postawiła jeszcze nikomu. ALbo wymagająca - albo tu gdzie chodze uczyły sie dotąd same matoły ;) Ja mam 3, bo nałapałam dwój za głupie testy które robiła bez ostrzeżenia :roll: Dobra trója nie jest zła ;)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=16761"]_ChiQuiTa_[/URL] powodzenia z tym polskim ;)

Posted

Jak byście miały tą wredną małpe co ja to napewno polski przestał by być waszym ulubionym przedmiotem :angryy:
no ale co tam bedziemy sie złośic :) może odrazu przejde do lepszych rzeczy :D
Generalnie dzisiaj był świetny dzien :) nawet poszłysmy potańczyć poloneza z chłopakami z IV klasy :D zianie było :lol:
a potem spowrotem na lekcje i myślałam ze usne, na religi to już spałam prawie jeszcze kaloryfer mnie tak grzał :roll:
No ale nie obejdzie sie bez złych wiadomosci. nie ma fotek :shake: bo ja jestem wielki leń i mi sie niechce wgrać ich na kompa :cool3:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
No ale nie obejdzie sie bez złych wiadomosci. nie ma fotek :shake: bo ja jestem wielki leń i mi sie niechce wgrać ich na kompa :cool3:[/quote]

hihihi ja też tak ostatnio mam :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Carolcia']hihihi ja też tak ostatnio mam :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti:[/quote]

Hej :) ja to mam ostatnio zbyt często :D a jak ktos sie domaga fotek to każe patrzeć na tytuł wątku :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) ja to mam ostatnio zbyt często :D a jak ktos sie domaga fotek to każe patrzeć na tytuł wątku :diabloti:[/quote]
hehe ,ale jestes :diabloti: :eviltong:. Ja wogóle to zawsze mialam lenia :diabloti: :diabloti: :diabloti: (ale nie mam zamiaru się go pozbywać :evil_lol: )

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Jak byście miały tą wredną małpe co ja to napewno polski przestał by być waszym ulubionym przedmiotem :angryy:
Generalnie dzisiaj był świetny dzien :) nawet poszłysmy potańczyć poloneza z chłopakami z IV klasy :D zianie było :lol:
a potem spowrotem na lekcje i myślałam ze usne, na religi to już spałam prawie jeszcze kaloryfer mnie tak grzał :roll:
No ale nie obejdzie sie bez złych wiadomosci. nie ma fotek :shake: bo ja jestem wielki leń i mi sie niechce wgrać ich na kompa :cool3:[/quote]

heheh ;) ja od polaka mam akurat fajna babe ale jest jeszcze u nas w szkole taka baba wredna i glupia ze nie moge :angryy: no ale wlasnie nie bedziemy teraz sie zloscic ;) no to fajnie ze Ci fajnie minal ;) ja zawsze na religi usypiam :D:D tym bardziej ze ksiadz jak cos opowiada to mowi to tak nudnie i jeszcze ziewa i trze oczy :D :D za to go lubie :p ja naszczscie nie siedze kolo kaloryfera :D:D nie ma fotek???????????? bede plakac :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Jak byście miały tą wredną małpe co ja to napewno polski przestał by być waszym ulubionym przedmiotem :angryy:
Czyżbyś mówiła o mojej klasie :D:eviltong: