pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć gaduły ;) Historia... a mnie czeka dzisiaj francuski i jakoś się zabrać do tego nie mogę :roll: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 CZeśc ;) Ale wy jesteście gaduły potworne :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Hej hej :) a jakież tam gaduły :) cioteczki dbają zeby kurzem nie zarosło :D a ja wpadłam tylko na chwile przywitac sie z wami i spadam do histori bo jeszcze nic nie zaczełam sie uczyć tylko sobie Kryminalnych ze 4 godziny oglądałam... :D i własnie skonczyłam ostatni odcinek :D Paulina w TBG aż tyle śniegu jest nad wisła i to było dzień przed sylwkiem, pewnie juz nie ma nic.... Quote
Bonsai Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Historia.... Czyta przyjemność. :loveu: Za to Tobie Justuś francuskiego szczerze współczuje. :evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Dobry wieczor, jak tam panienka sie miewa???[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 No właśnie skończyłam ta historie... tzn nie do konca bo jeszcze mi zostało pare rzeczy sie docuczyć. Ło matko ja nie wiem... mow mózg już odmawia mi posłuszeństwa nawet literki mi po kartce speirniczają ... A Tina łazi po domu... :D Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No właśnie skończyłam ta historie... tzn nie do konca bo jeszcze mi zostało pare rzeczy sie docuczyć. Ło matko ja nie wiem... mow mózg już odmawia mi posłuszeństwa nawet literki mi po kartce speirniczają ... A Tina łazi po domu... :D[/quote] ja mam od jutra tydzien praktyki w firmie symulacyjnej...:roll: Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dobry wieczor ;) sliczna psinka :loveu: oh jak ja lubie takie male kundelki :p Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej Edysia :) No proszę, ales Ty zapracowana hihi. Niedługo ferie, odpoczniesz sobie :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ja mam od jutra tydzien praktyki w firmie symulacyjnej...:roll:[/quote] To bedziesz miała na 9 cały tydzien :mad: Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dobry wieczor :eviltong::eviltong: sliczna sunia :loveu: lubie takie male pieski :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 [quote name='anka11']dobry wieczor ;) sliczna psinka :loveu: oh jak ja lubie takie male kundelki :p[/quote] Witamy u nas :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 [quote name='Agushka']Hej Edysia :) No proszę, ales Ty zapracowana hihi. Niedługo ferie, odpoczniesz sobie :)[/quote] No i jeszcze dzisiaj musze sie dalej uczyc tej historii :angryy: jeszcze musze sie wykąpać ale ja zamiast to zrobic to sobie na dogo siedze :cool3: a ferie to ło matko na poczatku lutego wiec jeszcze sie pomecze w szkole :shake: Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 heheh ;) trzeba wiecej byc w galerii bo off juz mi sie znudzil :eviltong: a ja mam teraz miesiac wolny :p ale szpanuje :razz: Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] a ferie to ło matko na poczatku lutego wiec jeszcze sie pomecze w szkole :shake:[/quote] jeszcze tylko trzy tygodnie, damy radę :) bo ja też już się nie mogę doczekać kiedy moje dziecko będzie miało ferie... w końcu sobie pośpię jak człowiek:evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 [quote name='Agushka']jeszcze tylko trzy tygodnie, damy radę :) bo ja też już się nie mogę doczekać kiedy moje dziecko będzie miało ferie... w końcu sobie pośpię jak człowiek:evil_lol::evil_lol:[/quote] A no to pewnie co to jest 3 tyg nauki :) nie no troche jest ale ile już za nami, jak ten czas szybko leci, dopiero przeżywałam koniec wakacji a tu już ferie sie zliżają, niedługo urodziny beda i znow o rok starsza bede, i znowu wakacje potem znowu szybko szkoła i nim sie obejże bede już mature pisać....:roll: Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 a no dlatego ze mam zlamana nozke ;) i mam zwolnienie na 3 tyg :D:D (nie chce mi sie chodzic ze zlamana noga do szkoly ;) ) a pozniej jeszcze 2 tyg ferii :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 i teraz sobie na dogo dniami i nocami siedzisz w takiej wielkiej beztrosne :) nie no ja sobie też złamie:D a tak swoj ą droga to ja sobie jeszcze nigdy nic nie złamałam Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 heheh :D no wlasnie ja tez nie ;) i myslalam ze mam mocne kosci i nigdy nic sobie nie polamie (duzo razy upadalam i nigdy nic) a tu takie glupie cos :/ potknelam sie na wf-ie o wlasna noge :D :D a co do dgm to nie siedze nocami i dniami tylko dniami :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 no to pieknie... ja pamietam jak dziewczyna u nas na wfie złamała sobie noge... miała otwarte złamanie.... wyobrażasz sobie... masakra.... no ja mysle ze ja sobie nic nie złamie ale miesiac wolnego by sie przydał... moze zrobie sobie wolne z powodu choroby psychicznej :) Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ojej nie chccialabym miec otwartego.... mnie w ogole ta noga prawie nie boli ;) bo to zlamanie gdzies u palca ostatniego ;) hehehe :D no ale jak pojdziesz do psychiatryka to nie bedzie fajnie :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 No wiesz ja mam wrodzoną chorobe psychiczną a raczej downa:D ja bym chciała nie do psychiatryka ale leczyć sie na Dogomani, wiesz ktoś kiedys powiedział ze to sekta :D hehe :D no i ja sie w to wciagnełam własnie powinnam 30 min temu pujśc sie kąpać a ja nadal tu siedze:D Ciesz sie że cie nie boli bo moja siostra jak miała złamaną to zdychała z bólu... Quote
Recommended Posts