Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I jak Edytko...? Po tym wszystkim? :(

Wyobrażam sobie jakie to uczucie... na pewno nie należące do tych najlepszych.. Trzymaj się kochana, nie zaglądaj tam więcej :*[/quote]

Nie mam zamiaru już tam więcej wchodzić......
A ogólnie dzisiaj czuję się do niczego, jakaś choroba mnie bierze :angryy: Wszystko mnie boli :placz:
A jutro z samego rana muszę jechać obejrzeć szczeniaki... i do Mielca do schroniska.... masakra :shake:

Posted

Ale mogłabyś zaakceptować moje zaproszenie... wyszukałam Cię tam... ;)

Wszędzie teraz choroby - cała moja klasa schorowana, tata z grypą żołądkową leży w domu, ja kaszlę... Niedobra zima :shake:

Jakie szczeniaki? Do Mielca? A czytałaś może wątek na Czarnej Liście w Bazarkach? Jedna dziewczyna (15letnia) chciała oszukać Dogomaniaków rzekomo wpłacając kasę na schronisko, na parę tysięcy złotych.

Posted

Kochana ale mi się nic nie wyświetliło... dawaj nick :D

No straszna zimna, usta mi popękały, miałam takie suche i się uśmiechnęłam i bum... boli :(

A o tej dziewczynce słyszałam. W dziale dla modów była gorąca dyskusja.

Posted

[QUOTE]
Dam dam zdjęcia....
Fizyka... hmm... no w sumie poprawiona ale muszę zaliczyć dział po feriach... ale mniejsza o to...
wiecie co właśnie zobaczyłam?? :-(
Przypadkiem, nie wiem co mnie skusiło kliknąć w ten awatar a nie inny...

siedzę na fotce koleżanki, patrzę sobie kogo tam ma w "znajomych"
Oglądam sobie i rzuca mi się w oczy dziewczyna, no to klik, zobaczymy któż to....
Patrze miejscowość mojego byłego TZta.... patrzę... a tam jej zdjęcia.... i jego... z podpisem "Kocham Cię skarbie :* na zawsze tylko Ty" :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ja ni pani maju......
[/QUOTE]

[I]Jak już pisały wyżej dziewczyny - nie przejmuj się. Widocznie nie jest Ciebie wart...[/I]

[I]A jaki masz nick na fotce? ;)[/I]

Posted

Hejka Edytko :*

dokladnie nie przejmuj sie bylym. Mialam kiedys podobna sytuacje, bolalo, bo jednak kiedys bylismy razem, pozniej dlugo bylam sama, balam sie nowego zwiazku, a jednak zaryzykowalam i nie zaluje