pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 I jak Edytko...? Po tym wszystkim? :( Wyobrażam sobie jakie to uczucie... na pewno nie należące do tych najlepszych.. Trzymaj się kochana, nie zaglądaj tam więcej :* Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobranoc Tinkowe, śpijcie dobrze :buzi::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I jak Edytko...? Po tym wszystkim? :( Wyobrażam sobie jakie to uczucie... na pewno nie należące do tych najlepszych.. Trzymaj się kochana, nie zaglądaj tam więcej :*[/quote] Nie mam zamiaru już tam więcej wchodzić...... A ogólnie dzisiaj czuję się do niczego, jakaś choroba mnie bierze :angryy: Wszystko mnie boli :placz: A jutro z samego rana muszę jechać obejrzeć szczeniaki... i do Mielca do schroniska.... masakra :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ale mogłabyś zaakceptować moje zaproszenie... wyszukałam Cię tam... ;) Wszędzie teraz choroby - cała moja klasa schorowana, tata z grypą żołądkową leży w domu, ja kaszlę... Niedobra zima :shake: Jakie szczeniaki? Do Mielca? A czytałaś może wątek na Czarnej Liście w Bazarkach? Jedna dziewczyna (15letnia) chciała oszukać Dogomaniaków rzekomo wpłacając kasę na schronisko, na parę tysięcy złotych. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Kochana ale mi się nic nie wyświetliło... dawaj nick :D No straszna zimna, usta mi popękały, miałam takie suche i się uśmiechnęłam i bum... boli :( A o tej dziewczynce słyszałam. W dziale dla modów była gorąca dyskusja. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A ja już myślałam, że nie poznałaś... :evil_lol: Jam Ci Lasek Justyna ;) Bidulko, lecz się tam :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 staram sie leczyć jak mogę :D jaki ten nick masz? :>:>:> Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ajć, a ja sobie pomyliłam fotkę z n-k.... :oops: :oops: :oops: Od fotki się ustrzegam, nie bawi mnie to :diabloti: Ale mówiłam o zaproszeniu na n-k.pl, tylko sobie pomyliłam :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Jeju ja nie wiem czy ja śpię jeszcze czy co... ale co to jest to n-k.pl :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Jeju ja nie wiem czy ja śpię jeszcze czy co... ale co to jest to n-k.pl :D[/quote] Nasza-klasa.pl Edytko :) :loveu: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witam :loveu: Kiedy planowane naciąganie... :evilbat::diabloti: Quote
psiulka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [QUOTE] Dam dam zdjęcia.... Fizyka... hmm... no w sumie poprawiona ale muszę zaliczyć dział po feriach... ale mniejsza o to... wiecie co właśnie zobaczyłam?? :-( Przypadkiem, nie wiem co mnie skusiło kliknąć w ten awatar a nie inny... siedzę na fotce koleżanki, patrzę sobie kogo tam ma w "znajomych" Oglądam sobie i rzuca mi się w oczy dziewczyna, no to klik, zobaczymy któż to.... Patrze miejscowość mojego byłego TZta.... patrzę... a tam jej zdjęcia.... i jego... z podpisem "Kocham Cię skarbie :* na zawsze tylko Ty" :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja ni pani maju...... [/QUOTE] [I]Jak już pisały wyżej dziewczyny - nie przejmuj się. Widocznie nie jest Ciebie wart...[/I] [I]A jaki masz nick na fotce? ;)[/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Edytka, gdzie się podziałaś? Tęsknię :loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hejka Edytko :* dokladnie nie przejmuj sie bylym. Mialam kiedys podobna sytuacje, bolalo, bo jednak kiedys bylismy razem, pozniej dlugo bylam sama, balam sie nowego zwiazku, a jednak zaryzykowalam i nie zaluje Quote
Ka$ka9141868 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Edytko gdzie sie podziałaś?:roll:[/quote] hmm....:cool3: Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pobudka :lol: Edytka po innych galeriach chodzi ale do siebie to już nie zaglądnie :mad: Wracaj :razz: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pobudka??? Ty cały czas na kompie siedzisz Luzia :p Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']Pobudka??? Ty cały czas na kompie siedzisz Luzia :p[/quote] Cicho nikt nie musi wiedzieć :evil_lol: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Cicho nikt nie musi wiedzieć :evil_lol:[/quote] Normalnie od rana do nocy:diabloti: Ile Ty masz lat?? :mad::mad: Quote
Recommended Posts