agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Właśnie :p Uwielbiam gryzonie, lubię kiedy biegają po domu, tylko, że szczurki u mnie nie przejdą. Raczej coś innego... chomika już nigdy mieć nie będę bo za szybko sie przywiązuję i za szybko mi odchodzą.... :-([/quote] No niestety, chomiki króciutko żyją.. dlatego po chomiku kupiłam królika :loveu: ale też żył tylko dwa lata :roll: Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Edytko, dobrze że znalazł sie Damian, bo gdyby nie on to pewnie musiała byś je oddać do zoologa a tam to już całkiem by nie było wiadomo co sie z nimi stanie...:-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ale to nie jest śmieszne :-( :diabloti: Teraz? :cool3:[/quote] jak nie jak tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zadzieram kiece i lece :diabloti: [quote name='agaciaaa']No niestety, chomiki króciutko żyją.. dlatego po chomiku kupiłam królika :loveu: ale też żył tylko dwa lata :roll:[/QUOTE] Ehhh... królika też miałam.... też uratowanego.... staruszek był nie pożył długo. ale co ja się z nim miałam :shake: Świetne są szylki ale nie mam warunków na takiego :shake: [quote name='Paulina_mickey']Edytko, dobrze że znalazł sie Damian, bo gdyby nie on to pewnie musiała byś je oddać do zoologa a tam to już całkiem by nie było wiadomo co sie z nimi stanie...:-([/QUOTE] Dokładnie! Spadł mi z Nieba, taki miły człowiek, polubiłam go od razu :) Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Mi też sie bardzo szylki podobają :loveu: Lece już spać, dobranoc :bye: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']jak nie jak tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zadzieram kiece i lece :diabloti: [/quote] Nie ładnie się śmiać z czyjegoś nieszczęścia :eviltong: :evil_lol: To leć tylko nie zgiń gdzieś bo drodze :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Dokładnie! Spadł mi z Nieba, taki miły człowiek, polubiłam go od razu :)[/quote] no wiesz musi być miły, w końcu pracuje z dzieciakami Dobrze że sie skończyło jak sie skończyło;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']Mi też sie bardzo szylki podobają :loveu: Lece już spać, dobranoc :bye:[/quote] dobranoc :buzi: [quote name='Luzia'] Nie ładnie się śmiać z czyjegoś nieszczęścia :eviltong: :evil_lol: To leć tylko nie zgiń gdzieś bo drodze :evil_lol:[/QUOTE] Nie przezywaj :diabloti: łorajt :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey'] Dobrze że sie skończyło jak sie skończyło;-) [/QUOTE] Noo.. dzięki Bogu :)) [COLOR=DarkOrchid][SIZE=2]Ciotki ja też uciekam spać, o 12 idę do fryzjera :diabloti: obetnę się na łyso :evil_lol: Dobranoc :buzi: [/SIZE][/COLOR] Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Nie przezywaj :diabloti: łorajt :evil_lol: [COLOR=DarkOrchid][SIZE=2]Ciotki ja też uciekam spać, o 12 idę do fryzjera :diabloti: obetnę się na łyso :evil_lol: [/SIZE][/COLOR][/quote] A czemu :diabloti: No i widzisz zginęłaś :eviltong: Nie tylko nie na łyso :placz: Bo jak zobaczę Twoje siwe włosy :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=DarkOrchid][SIZE=2]obetnę się na łyso :evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/quote] Fooootki!!!! :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dzień dobry Edytko :) Co z tymi zdjęciami z dzieciństwa? Ja czekam :mad: :diabloti: Szkoda z tymi ciurkami... :( Tak się cieszyłaś, że trafią do Ciebie... Ale nie obwiniaj się, ważne, że znalazłaś im cudowny domek :* Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Hej Hej...miłego nadchodzącego weekendu zyczymy!!:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Luzia&Funia']A czemu :diabloti: No i widzisz zginęłaś :eviltong: Nie tylko nie na łyso :placz: Bo jak zobaczę Twoje siwe włosy :diabloti:[/quote] booo nie ma dżemu :diabloti: ej... no.... nie strasz mnie :razz: Odrosną :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Fooootki!!!! :diabloti:[/QUOTE] się zastanowię :cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dzień dobry Edytko :smile: Co z tymi zdjęciami z dzieciństwa? Ja czekam :mad: :diabloti: Szkoda z tymi ciurkami... :-( Tak się cieszyłaś, że trafią do Ciebie... Ale nie obwiniaj się, ważne, że znalazłaś im cudowny domek :*[/QUOTE] Heeej :buzi: No poszukam poszukam ino narazie ni mom czasu :eviltong: No pocieszam się tym, ze żyją i nie trafiły do jakejś wężowej klatki :shake: [quote name='DiDDlina85'] Hej Hej...miłego nadchodzącego weekendu zyczymy!!:smile:[/QUOTE] Hej :) Dzięki i nawzajem :) Miło, że wpadłaś :multi: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']booo nie ma dżemu :diabloti: ej... no.... nie strasz mnie :razz: Odrosną :evil_lol: [/quote] A ja jem najbardziej truskafffkowy lubie :loveu: To Ty mnie straszysz :eviltong: Ale jak długo to potrwa :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dzień dobry Edytko :loveu: Wstałaś już? Czy dalej leniu****esz, po nocnych gadaninach na dgm? ;) Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 juz poludnie a tu takie pustki:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Luzia&Funia']A ja jem najbardziej truskafffkowy lubie :loveu: To Ty mnie straszysz :eviltong: Ale jak długo to potrwa :diabloti:[/quote] a ja w ogóle :cool1: Jaaa?? czym :razz::p Chwilunie :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dzień dobry Edytko :loveu: Wstałaś już? Czy dalej leniu****esz, po nocnych gadaninach na dgm? ;-)[/QUOTE] Heeej :buzi: Przez te święta to ja śpię w najlepsze do 12 :oops: A nocami mnie tu przecie nie ma :evil_lol: [quote name='Marta_Ares'] juz poludnie a tu takie pustki:eviltong:[/QUOTE] Normalka :p [quote name='Luzia'] Edytka nocke odsypie :diabloti:[/QUOTE] :diabloti::evil_lol: [quote name='Tina.Sara'] Hej, Edytka :loveu:[/QUOTE] [quote name='furicaczek'] hej hej hej:loveu:[/QUOTE] Heeeej :D A wiecie co ?? zaraz dam fotki :multi::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nawet z biedronki :crazyeye: :evil_lol: Gdzie balujesz na sylwka :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Nawet z biedronki :crazyeye: :evil_lol: Gdzie balujesz na sylwka :razz:[/quote] Nawet :eviltong: ide na bal :evil_lol: A teraz czas na foteczki :) [SIZE=1]sorki za jakość :roll: komórkowe :oops:[/SIZE] [url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/q3-3.jpg[/url] [url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/q4-2.jpg[/url] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cześć Łobuzie :loveu: Kreacja na jutro gotowa? ;) I gdzie te zdjęcia :mad: Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Przepraszam pani moderator ale czy te fotki nie są przypadkiem za duże? :mad: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Łobuzie :loveu: Kreacja na jutro gotowa? ;) I gdzie te zdjęcia :mad:[/quote] heeej :buzi: Jasne, że gotowa :p no właśnie nie co jest grane, wgrałam zdjęcia i sie nie pokazują :crazyeye: Luzia, juz poprawiłam bo wgrałam te nie pomniejszone :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 To ja chcę zdjęcie, chcę zobaczyć jak będziesz wyglądać, gdy powalisz wszystkich na kolana :loveu: Już widzę zdjęcia :) [URL]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/q3-3.jpg[/URL] Przez pierwszą chwilę pomyślałam, że to czekolada... :evil_lol: Jakie cudne oczka Tincia robi :loveu: Kotek ze Shreka wymięka :loveu: Quote
Recommended Posts