Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulina_mickey']ehh skąd ja to znam:angryy:
masakra z tymi plakatami...
mnie też dopadły takie watpliwości czy to ma sesn ale doszłam do wniosku że jednak ma bo jesli apel nie zadziała to przyjamniej ludzie dowiedzą sie o Stowarzyszeniu...bo ten kto zdzierał go na bank musiał na niego popatrzeć nie mówiąc juz o innych którzy wcześniej na to patrzyli[/quote]

Ehh no właśnie nasza praca jest taka że często pojawiają się wątpliwości. I często opadają mi ręce... ale chwila załamania i znów jestem gotowa do działania. Podbudowywuję się tym, ze nie jestem z tym wszystkim sama. Że jest nas tyle :) tyle chętnych do pomocy...
Jeszcze jak ktoś mi powie coś miłego, np. że mnie podziwia, że jestem młoda i się tym zajmuję to naprawdę miłe. Ostatnio mąż Basi (co wzięła naszą Biankę) tak mi powiedział :) aż miło się zrobiło i zrozumiałam wiele :) że to wszystko ma sens. Jeszcze jak widziałam Biankę w takim stanie, taką zadbaną i szczęśliwą. Aż łzy napływały do oczu. Ona dla nich nie jest psem, jest członkiem rodziny :loveu:
ale zboczyłam z tematu delikatnie. Dzisiaj znowu akcja plakaty

[quote name='luzia']No pefnie :loveu:

:cool3:

Nie mów właśnie bo Cie... :evil_lol:

Co causa :cool3: :diabloti:[/QUOTE]

Ojjj :evil_lol:

Bo co ? :diabloti:

Tiaaa... będziesz widzieć całusa :mad::eviltong:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
Ojjj :evil_lol:

Bo co ? :diabloti:

Tiaaa... będziesz widzieć całusa :mad::eviltong:[/quote]

Ojjj?? :shake: :diabloti:

Bo.. Cie kura jajem trzaśnie :multi:

A co nie chcesz :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']hehehe :lol::evil_lol:

A nooo dobra od Ciebie to ja chce :eviltong:[/quote]

Tu nie ma nic do śmiacia :diabloti:

No to chodz :razz: wiesz gdzie mieszkam :lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ok będę dziś w nocy:diabloti: Zostaw mi otwarte okno :D:D:D[/quote]

Nie ma sprawy masz to jak w banku...
Chociaż nie bo ciurki mi przemarzną :diabloti:

Posted

Cześć :multi:

[quote name='_ChiQuiTa_']Przecież ja się z tymi wredotami w rozmowy nie wdaję :siara::diabloti:

A no ... też pójdę :diabloti:[/quote]

a teraz co robisz? :cool3: :mad:

KIEDY? :razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :multi:
a teraz co robisz? :cool3: :mad:

KIEDY? :razz:[/quote]

Czeeść :buzi:

aaaa no tak przypadkiem :evil_lol: ale zaraz wychodzę i zostawiam Was same:-(

a no nie wiem:d w przyszłym tygodniu :cool3:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No a tak na marginesie gaduły to może dzisiaj odzyskam aparat. Więc chyba rozumiecie co się tu będzie działo :diabloti: a teraz uciekam na miasto i wieczorem plakaty do rozwieszenia :shake:
Jeszcze mi zostało pół osiedla roznieść.
A wczoraj tak jakoś mnie tknęło, żeby wejść do klatki w której już byłam. Wchodzę i co widzę??
Zdarty plakat :angryy: normalnie szok!! przeszkadza ludziom plakat. I właśnie wtedy przez chwile zwątpiłam czy to ma sens latanie po blokach jak ktoś nie szanuje twojej pracy i ma to gdzieś. Co z tego, że może ktoś kotów nie lubi !! Ale niech pomyśli, że inni lubią i coś dla nich robią... normalnie ręce opadają z głupoty tych ludzi :angryy::angryy::angryy:[/quote]Liczę na fotki :diabloti::diabloti:

Znam ten ból :mad:
Albo często też moje plakaty były pozaklejane dziesięcioma wyborczymi :angryy::angryy: Zdzierałam to :eviltong:

Posted

[quote name='luzia']Czekamy muszę zobaczyć te Twoje ciury ciekawe czy ładne :loveu: :diabloti:[/quote]

Napewno ladne:loveu: wszystkie scurki sa sliczne:loveu:

Cos sie bardzo nie rozgadalyscie dziewczyny:shake: