Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewuszki :)))
Ok dzięki Sylwia :) Jutro dostaną. Dzisiaj zadowolić muszą sie marchewką i jabłkami :(
Ale zauważyłam, że ciągle sobie siedzą w polarku i nie bardzo mają ochotę z niego wychodzić. Jak zaglądam do nich to tylko sobie patrzą na mnie i dają się zgłaskać. Dzisiaj sobie pobiegały po łóżku. Ja sobie leżałam to od czasu do czasu któraś przychodziła i wchodziła na mnie :iloveyou:

Posted

Hej :))
Tak fotki będę albo we wtorek albo dopiero w środę. zależy kiedy aparat odbiorę.
Ciurom właśnie urządziłam mieszkanko. Mają świeżutką ściółkę i ziarenka :)
Wariują i grzebią :iloveyou:
Już się rozruszały nie siedzą ciągle pod polarkiem. Polarek dzisiaj im wymieniłam, bo nieprzyjemnie pachniał. Mają teraz moją bluzkę (ale się poświęciłam :diabloti:) i właśnie w niej wariują... ale są świetne:loveu:

Ale zauważyłam dzisiaj że jedna dziewczynka ma coś z oczkami. Tak jakby jej ropiały. Chciałam się przyjrzeć z bliska ale nie dała się... myślę że to nic poważnego.
No a po za tym wszystko u dziewczynek super :) nazywają się Ziutki :D nie będę nadawać im imion bo ich nie rozróżniam, no teraz rozróżniam bo jedna ma coś z oczkami :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']U mnie też jeden ciur miał cos z oczkiem, ale okazało się że się po prostu zadrapał, szybko mu przeszło. Twoja ciurynka ma oba oczka chore?[/quote]

No właśnie oba :-( ma takie zapuchnięte...:shake:

[quote name='agaciaaa'] pozdrowienia dla ciurków :loveu: :evil_lol: dla Ciebie też ;-) kiedy idziesz do lekarza? :cool3:[/QUOTE]

A do lekarza ide jutro :P z ciurkiem :diabloti:

[quote name='luzia'] Ania mówiła że może im coś z oczków lecieć..[/QUOTE]

Mam nadzieję, że to przejściowe... :roll:

Posted

[quote name='furciaczek']doberek:loveu: jak tam dzionek mija w ciurkowo Tinkowym swiecie:cool3:[/quote]

A spokojnie :) Siedzimy same we 4 :)
Ja tu z Wami, Tinowa śpi i ciury też... jedna na drugiej :evil_lol:

[B]Sylwunia [/B]dziękujemy :diabloti::buzi: