:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Moje na marchewkę kreca nosem, jabuszka tylko skubią troszeczkę... spróbuj dać im żółtko, ogórka, albo gerberka im kup, moi chłopcy są gotowi zginąć za niego :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Co to za pogaduchy :diabloti: Pora spać :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Cześć dziewuszki :))) Ok dzięki Sylwia :) Jutro dostaną. Dzisiaj zadowolić muszą sie marchewką i jabłkami :( Ale zauważyłam, że ciągle sobie siedzą w polarku i nie bardzo mają ochotę z niego wychodzić. Jak zaglądam do nich to tylko sobie patrzą na mnie i dają się zgłaskać. Dzisiaj sobie pobiegały po łóżku. Ja sobie leżałam to od czasu do czasu któraś przychodziła i wchodziła na mnie :iloveyou: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witamy wieczorkiem :multi: Może fotki :lol: :cool3::cool3::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Fotki koło wtorku bo pożyczyłam aparat :( Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Fotki koło wtorku bo pożyczyłam aparat :([/quote] Szkoda :-( Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Uwielbiam kiedy ciury po mnie łażą :loveu: Nie moge sie doczekać foteczek :multi: Quote
Luzia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Aż do wtorku :mdleje: Ja chce ciury :diabloti: Quote
Pianka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Gratuluje nowego nabytku, czekam na foteczki:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Hej :)) Tak fotki będę albo we wtorek albo dopiero w środę. zależy kiedy aparat odbiorę. Ciurom właśnie urządziłam mieszkanko. Mają świeżutką ściółkę i ziarenka :) Wariują i grzebią :iloveyou: Już się rozruszały nie siedzą ciągle pod polarkiem. Polarek dzisiaj im wymieniłam, bo nieprzyjemnie pachniał. Mają teraz moją bluzkę (ale się poświęciłam :diabloti:) i właśnie w niej wariują... ale są świetne:loveu: Ale zauważyłam dzisiaj że jedna dziewczynka ma coś z oczkami. Tak jakby jej ropiały. Chciałam się przyjrzeć z bliska ale nie dała się... myślę że to nic poważnego. No a po za tym wszystko u dziewczynek super :) nazywają się Ziutki :D nie będę nadawać im imion bo ich nie rozróżniam, no teraz rozróżniam bo jedna ma coś z oczkami :( Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 U mnie też jeden ciur miał cos z oczkiem, ale okazało się że się po prostu zadrapał, szybko mu przeszło. Twoja ciurynka ma oba oczka chore? Quote
agaciaaa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 pozdrowienia dla ciurków :loveu: :evil_lol: dla Ciebie też ;) kiedy idziesz do lekarza? :cool3: Quote
Luzia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ania mówiła że może im coś z oczków lecieć.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']U mnie też jeden ciur miał cos z oczkiem, ale okazało się że się po prostu zadrapał, szybko mu przeszło. Twoja ciurynka ma oba oczka chore?[/quote] No właśnie oba :-( ma takie zapuchnięte...:shake: [quote name='agaciaaa'] pozdrowienia dla ciurków :loveu: :evil_lol: dla Ciebie też ;-) kiedy idziesz do lekarza? :cool3:[/QUOTE] A do lekarza ide jutro :P z ciurkiem :diabloti: [quote name='luzia'] Ania mówiła że może im coś z oczków lecieć..[/QUOTE] Mam nadzieję, że to przejściowe... :roll: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 doberek:loveu: jak tam dzionek mija w ciurkowo Tinkowym swiecie:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Duzo zdrówka ciurkowi :calus: I Tobie rownież :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']doberek:loveu: jak tam dzionek mija w ciurkowo Tinkowym swiecie:cool3:[/quote] A spokojnie :) Siedzimy same we 4 :) Ja tu z Wami, Tinowa śpi i ciury też... jedna na drugiej :evil_lol: [B]Sylwunia [/B]dziękujemy :diabloti::buzi: Quote
Recommended Posts