Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]jadalnej, pisanki nie banalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego.:buzi:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Życze jaaaaa:)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://pm10torun.webpark.pl/kura.jpe[/IMG]

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DiDDlina85']Dobry wieczorek!!! Co tam u Tinuchy i jej właścicielki?:p[/quote]

u Tinuchy wszystko OK :)
poczuła wiosnę i odrazu ma ochotę na dłuższe spacerki...
a u właścicielki..... też...

[quote name='Samturia']
eee Edytko to ja już nie wiem :-(
[/quote]

oj ja też nie mam zielonego pojecia.... narazie nie będzie żadnych zdjęć... przykro mi...
chyba że komórkowe, ale to też dopiero za jakiś czas.
Teraz wyjeżdżam na święta. Nie wiem kiedy znajdę trochę czasu.
Ale za to jak ze wszystkim sie uporam to Wy będziecie godzinami oglądać zdjęcia :evil_lol:

[quote name='Monika_tbg']

[SIZE=4][COLOR=red]Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]jadalnej, pisanki nie banalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego.:buzi:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Życze jaaaaa:smile:[/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://pm10torun.webpark.pl/kura.jpe[/IMG]
[/quote]

Dziękuuuję :buzi:

Posted

[IMG]http://img.wapster.pl/logosrv.aspx?id=3224859[/IMG]
[SIZE=1][COLOR=#000080][size=3][b]Wesołego królika,
co po stole bryka,
spokoju świętego
i czasu wolnego,
życia zabawnego
w jaja bogatego
i w ogóle
-wszystkiego kurczaki najlepszego[/b][/size][/COLOR][/SIZE]

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]wesołych kurczaczków, mokrych podkoszulków i jakiegoś zajączka dla Tinki!!!! ;):evil_lol: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#9acd32][/COLOR][/SIZE] [/CENTER]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B][SIZE=4]Przybyliśmy do Ciebie Edytko z życzeniami!!!
[IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1469/nikusiapieczezi1.jpg[/IMG]
[/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=yellowgreen][B][I]Dwa kurczaki w koszu siedza i rzeżuchę sobie jedza, [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=yellowgreen]baran w szopie zioło pali pewnie zaraz sie przewali, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=yellowgreen]ksiądz za stołem już sie buja WESOłEGO ALLELUJA!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]

Posted

[CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] *[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Tęczowych Pisanek[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Na stole pyszności[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Mokrego Dyngusa[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] I wspaniałych gości[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Niech to będzie czas uroczy[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Życzę miłej Wielkiej Nocy!

[/COLOR][/SIZE][/FONT] [RIGHT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]EWa i KUmpelek[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed][/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[/CENTER]

Posted

[SIZE=4][COLOR=darkorange]W dniu wielkiej nocy,
życzę Ci mocy,
zero zmęczenia,
dużo natchnienia,
serca szczerego,
domu ciepłego,
niech świeża będzie Twoja pisanka
i radosnego Co dzień poranka![/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/zonkile.jpg[/IMG]

Posted

Ciotki dziękuje bardzo za życzenia:buzi: już wcześniej weszlam żeby Wam podziękować, ale moj post niestety się nie dodał :(
Ale mam nadzieję ze ten się doda :)
tak więc bardzo bardzo bardzo Wam kochane dziękuję :buzi::buzi:

My właśnie jesteśmy u babci na wsi. Cała rodzinka się zjechała, a ja się zaszyłam w pokoju i sobie weszlam na dogo. Nie ma to jak zaraz po śniadaniu posiedzieć na dogo... fotek nie ma bo aparat szlag trafił, a nowy to jeszcze na gwarancji. No i ogólnie to juz chce jechać do domu bo mni się straaasznie nudzi....

c'ya :buzi::buzi:

Posted

[B]A ja dziś żem najpierw do ciotki poszła na[/B] (drugie) [B]śniadanie, a potem do[/B] [B] babci i dzidka na obiad pojechaliśmy (tam też była moja kuzynka z mężuniem i swoją córeńką) :roll: ty jak widze masz tam przynajmniej kompa...
[/B]

Posted

Tak, Justyś cieszę sie że przynajmniej kompa miałam, a teraz już w domku jestem.
Wiq miałaś racje, że ciężko z rodzinką może być, ale mniejsza o większość.
Dzisiaj z samiuskiego rana (5 rano !!!!) zostałam oblana całą szklanką woody przez mojego ukochanego wujka... normalnie szok przezyłam, co roku to samo i co rok coraz wcześniej rano hehehe.. . :)

Posted

Dzisiaj z samiuskiego rana (5 rano !!!!) zostałam oblana całą szklanką woody przez mojego ukochanego wujka... normalnie szok przezyłam, co roku to samo i co rok coraz wcześniej rano hehehe.. . :)[/quote]

No to widzę Edytko, że wszystko poszło zgodnie z tradycją.

A w ogóle to jak minęły Święta?