Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']wpadlam powiedziec ze masz sliczny banerek:loveu:[/quote]

[quote name='Paulina_mickey']
zgadzam sie:-D:-D:loveu:
[/quote]

[quote name='justys95']
Ja też, ja też!!! :-D bardzo ładny :smile: i taki wesoły
[/quote]

Dziękuję :buzi:

[quote name='wiq']
wiosna działa na ludzi - tu rower, u Figulcowej rolki.. (a u mnie matura [no, powiedzmy, że się uczę..;-) ])[/quote]

i najlepsze jest to że nie mam zakwasów :D a myślałam ze nie bede mogla się ruszyć... :)
współczuję maturki no ale wszystkich nas to czeka niestety. ...

[quote name='Agushka']
Taaa na mnie też działa - usypiająco :evil_lol::evil_lol: Ledwie siedzę, oczy sobie chyba zapałkami podeprę.
Edysia, a Ty znów gdzies śmigasz?
[/quote]

Agguś na mnie działa tak samo hehehe :D
a ja nigdzie nie śmigam tylko szkoła szkoła i jeszcze raz szkoła.

[quote name='Dobcia']
[IMG]http://i165.photobucket.com/albums/u69/mloda_tbg/tn_P3040015.jpg[/IMG]

Cześć Edytko:lol:

Śliczne te ostatnie fotki :loveu:I widoczki:loveu:

Takiej to dobrze :evil_lol:Świetna fotka:evil_lol:
[/quote]

Czeeeść :buzi:
ja też jej zazdroszcze takiej beztroski...:placz:

[quote name='Pianka']
Wiatm. Ale dzisiaj cieplutko:p
[/quote]

no pewnie a ja dzisiaj madra poszłam do szkoły w zimowej kurtce.... :shake:
No i jeszcze dzisiaj została zwołana rada pedagogiczna specjalnie dla naszej klasy :evil_lol: takie zamieszanie że łohoho... i dziennika juz nam nie zostawiaja w klasie ale to było do przewidzenia.
No i po za tym zrobiłam dzisiaj plakat na technologie. Ma przedstawiać w graficzny sposób przysłowie związane z jedzeniem.
Więc wybrałam przysłowie :ZWIERZęTA Są MOIMI przyjaciółmi A JA NIE JEM SWOICH PRZYJACIół !
i jak może być ?? :) już narysowałam i specjalnie dla Was ciotki sfotografowałam :)

a teraz sie zegnam bo wpadłam tylko na chwilke.. . :)
mam nadzieje że niedługo znajde coś wiecej czasu żeby Was poodwiedzać

papa kochane :iloveyou::buzi::buzi:

Posted

Witam ciotki :)

co słcyhać? bo u nas super :) tzn u Tiny bo u mnie to tak se. Szkoła mnie wykańcza jutro 2 spr. masakra... no a do tego mamy za kare sprzątać w czwartek całą alejkę w parku bo uciekliśmy z lekcji cała kasą :diabloti:
No u super... nie mam co robić po szkole tylko sprzątać... blee... ale i tak bedzie ciekawie z tymi moimi głupkami klasowymi :)
no fotek nie dam bo nie mam zbyt czasu wpadłam tylko na chwike a teraz lecę papap :buzi:

Posted

Hej Mielonko! :multi:
Widze, ze nie tylko u nas zmykają z lekcji :evil_lol: A ja jestem dobre dziecko, nie uciekam, tzn. pewnie jakby byla uczieczka zbiorowa to bym zwiala, a nie tak jak teraz - piszą sobie sami zwolnenia i uciekają. I się dzisiaj polonistka wkurzyła i zaznaczyła sobie kropki w dzienniku tych osob, które zwolniły się z jej lekcji. :evil_lol:
Edytko, śliczn masz bannerek i avek :loveu:
Całuski dla Tinki

Posted

ja nie zapomnialam, po prostu na żadną galerię nei wchodizlam, bo mialam sobie przerwe od forka ^^ ALe teraz bedziemy juz wchodzic :D Przynajmniej ja ;-) No ale nie zamartwiaj sie tylko jakies fotencjie wstawiaj! ^^

Posted

Witam.
Dobra nie będę już narzekać :) Ale tak jakoś się nam przykro zrobiło.
Nas w szkole też nie oszczędzają, co chwile mamy kary za uciekanie z lekcji a dalej uciekamy.
No ale nie bede głupio gadać, już ładuje fotki :)