_ChiQuiTa_ Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='Marta_Ares']wpadlam powiedziec ze masz sliczny banerek:loveu:[/quote] [quote name='Paulina_mickey'] zgadzam sie:-D:-D:loveu: [/quote] [quote name='justys95'] Ja też, ja też!!! :-D bardzo ładny :smile: i taki wesoły [/quote] Dziękuję :buzi: [quote name='wiq'] wiosna działa na ludzi - tu rower, u Figulcowej rolki.. (a u mnie matura [no, powiedzmy, że się uczę..;-) ])[/quote] i najlepsze jest to że nie mam zakwasów :D a myślałam ze nie bede mogla się ruszyć... :) współczuję maturki no ale wszystkich nas to czeka niestety. ... [quote name='Agushka'] Taaa na mnie też działa - usypiająco :evil_lol::evil_lol: Ledwie siedzę, oczy sobie chyba zapałkami podeprę. Edysia, a Ty znów gdzies śmigasz? [/quote] Agguś na mnie działa tak samo hehehe :D a ja nigdzie nie śmigam tylko szkoła szkoła i jeszcze raz szkoła. [quote name='Dobcia'] [IMG]http://i165.photobucket.com/albums/u69/mloda_tbg/tn_P3040015.jpg[/IMG] Cześć Edytko:lol: Śliczne te ostatnie fotki :loveu:I widoczki:loveu: Takiej to dobrze :evil_lol:Świetna fotka:evil_lol: [/quote] Czeeeść :buzi: ja też jej zazdroszcze takiej beztroski...:placz: [quote name='Pianka'] Wiatm. Ale dzisiaj cieplutko:p [/quote] no pewnie a ja dzisiaj madra poszłam do szkoły w zimowej kurtce.... :shake: No i jeszcze dzisiaj została zwołana rada pedagogiczna specjalnie dla naszej klasy :evil_lol: takie zamieszanie że łohoho... i dziennika juz nam nie zostawiaja w klasie ale to było do przewidzenia. No i po za tym zrobiłam dzisiaj plakat na technologie. Ma przedstawiać w graficzny sposób przysłowie związane z jedzeniem. Więc wybrałam przysłowie :ZWIERZęTA Są MOIMI przyjaciółmi A JA NIE JEM SWOICH PRZYJACIół ! i jak może być ?? :) już narysowałam i specjalnie dla Was ciotki sfotografowałam :) a teraz sie zegnam bo wpadłam tylko na chwilke.. . :) mam nadzieje że niedługo znajde coś wiecej czasu żeby Was poodwiedzać papa kochane :iloveyou::buzi::buzi: Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dlaczego ja nie widze tego zdjecia:cool1::roll: Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No jak widać nie tyklo mi opdoba się bannerek naszej cioteczki! a co tam u Ciebie kochana? :) Quote
a_ga.isk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Marta_Ares']dlaczego ja nie widze tego zdjecia:cool1::roll:[/quote] Hmmm ja tez nie... Quote
Paulina_mickey Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hey Edytko:D Nie umiem tego avatara sobie zmnienić:oops: pomożesz:D:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 nie ma zdjęcia bo ja go jeszcze nie wstawiłam :D hehehw stawie dzisiaj tzn. postaram się :) Paulina jasne :) Quote
haska_12 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja się tak wcześnie przywitam, bo zaraz lece do szkoły :) Witajcie ciotki :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Paulina jasne :)[/quote] Dziękuje ślicznie:buzi: Quote
Bewarka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj w klubie Edytko :cool1: też przyszłam do szkoły w zimowej kurtce...:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Witam ciotki :) co słcyhać? bo u nas super :) tzn u Tiny bo u mnie to tak se. Szkoła mnie wykańcza jutro 2 spr. masakra... no a do tego mamy za kare sprzątać w czwartek całą alejkę w parku bo uciekliśmy z lekcji cała kasą :diabloti: No u super... nie mam co robić po szkole tylko sprzątać... blee... ale i tak bedzie ciekawie z tymi moimi głupkami klasowymi :) no fotek nie dam bo nie mam zbyt czasu wpadłam tylko na chwike a teraz lecę papap :buzi: Quote
basia bonnie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 musze Ci coś powiedzieć... śliczny masz banner i avek! :loveu::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej Mielonko! :multi: Widze, ze nie tylko u nas zmykają z lekcji :evil_lol: A ja jestem dobre dziecko, nie uciekam, tzn. pewnie jakby byla uczieczka zbiorowa to bym zwiala, a nie tak jak teraz - piszą sobie sami zwolnenia i uciekają. I się dzisiaj polonistka wkurzyła i zaznaczyła sobie kropki w dzienniku tych osob, które zwolniły się z jej lekcji. :evil_lol: Edytko, śliczn masz bannerek i avek :loveu: Całuski dla Tinki Quote
Juszes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 czesc... Tu juszes ^^ postanowilam wrocic na dogo, przepraszam ze nie zglądalam do twojej galerii , ale obiecuje poprawe :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Witam tłumy ludzi.... Juszes ciesze się że wróciłaś :) PS. Przykro nam że pod naszą nieobecność wszyscy o nas zapomnieli. ... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Pianka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nikt nie zapomiał, ja cały czas czekam na fotki:cool1: Quote
Juszes Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ja nie zapomnialam, po prostu na żadną galerię nei wchodizlam, bo mialam sobie przerwe od forka ^^ ALe teraz bedziemy juz wchodzic :D Przynajmniej ja ;-) No ale nie zamartwiaj sie tylko jakies fotencjie wstawiaj! ^^ Quote
basia bonnie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć! :buzi: JA nie zapomniałam o Was! :shake: Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hej Edytko :* ja niestey nie odwiedzalam bo ciezki tydzien mialam, w szkole nas nie oszczedzaja:placz: Quote
wiq Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 hej, co to za narzekanie?:mad: zawsze mogło być gorzej:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Witam. Dobra nie będę już narzekać :) Ale tak jakoś się nam przykro zrobiło. Nas w szkole też nie oszczędzają, co chwile mamy kary za uciekanie z lekcji a dalej uciekamy. No ale nie bede głupio gadać, już ładuje fotki :) Quote
wiq Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 my pojedynczo też spieprzamy na potęgę, razem tylko raz się udało;) czekam:cool3: Quote
Recommended Posts