Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Marta_Ares']Hej Edytko oj nie ladnie nie ladnie tak na wagary chodzic:mad: Powiem mamie:eviltong: :eviltong:[/quote] My jak raz uciekliśmy na wagary to potem wychowawczyni biegała za nami po rynQ i w ciągu pół godziny wszyscy byli już na lekcjach:diabloti: potem cała szkoła o tym trąbiła i z nas ziali:evil_lol: to był nasz znak rozpoznawczy przez jakiś czas:cool3: Quote
a_ga.isk Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra ciotki dosyć tego dobrego... lece spać... ale pewnie i tak wagary sobie zrobie... :diabloti: no to [I][B][SIZE=7][COLOR=purple]dobranoc[/COLOR] :buzi:[/SIZE][/B][/I][/quote] Nie ladnie oj nie :P Chociarz ja juz 3 m-ce na informatyke nie chodze :diabloti: Quote
Bewarka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 hehe...a ja nigdy nie byłam na wagarach...no...tylko raz, jednodniowo :diabloti: Quote
Pianka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']coś takiego sobie dzisiaj wymodziłam... [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/Kopia978__DSCN0147copy.jpg[/IMG][/quote] Fajne, wygląda jak prawdziwe:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Dobranoc:buzi:[/quote] dobry wieczór :buzi: [quote name='Marta_Ares']Hej Edytko oj nie ladnie nie ladnie tak na wagary chodzic:mad: Powiem mamie:eviltong: :eviltong:[/QUOTE] heheh a jednak nie poszłam bo mnie koleżanka namówiła :D [quote name='Paulina_mickey']My jak raz uciekliśmy na wagary to potem wychowawczyni biegała za nami po rynQ i w ciągu pół godziny wszyscy byli już na lekcjach:diabloti: potem cała szkoła o tym trąbiła i z nas ziali:evil_lol: to był nasz znak rozpoznawczy przez jakiś czas:cool3:[/QUOTE] nawet ja o tym słyszałam chociaż nie chodzilam jeszcze do tej szkoły hehehe :D [quote name='a_ga.isk']Nie ladnie oj nie :P Chociarz ja juz 3 m-ce na informatyke nie chodze :diabloti:[/QUOTE] no to ładnie hehe miło Cie widzieć :) [quote name='justys95'] hehe...a ja nigdy nie byłam na wagarach...no...tylko raz, jednodniowo :diabloti:[/QUOTE] hehe no nie gadaj... :D ja w gimnazjum byłam 2 w klasie co do ilości enek... wiem że nie ma czym sie chwalic :shake: [quote name='Pianka']Fajne, wygląda jak prawdziwe:p[/QUOTE] dzięki :) [quote name='g_o_n_i_a']Cześc Edytko :calus:[/QUOTE] Cześć Gosiaczku :buzi: [I]Heja banana :bigcool: co tam słychac ciotki bo u nas very good :evil_lol: tzn, ciężkkie dni mam ale jakoś idziemy do przodu. Szkoła mnie wykańcza ciągłe sprawdziany i w ogóle, tyle nauki sie teraz zwalilo że praktycznie nie mam czasu na kompa, na dogomanie na robienie zdjec.... nie mam na nic czasu, a jeszcze w swoj dziec staram sie wpleść kilka godzin na bieganie. Dzisiaj wznowiłam treningi :D normalnie kondycja mi spadła.... dzisiaj poszłam biegać i myślałam że wypluje płuca... :crazyeye: oj to nie to co kiedyś, mogłam biegać godzinami, a teraz wbiegłam 5 razy po schodach na gore i na dół i nie mogłam oddychać... no ale powoli a wszsystko wróci do normy... do tego ćwiczenia sobie wymyśliłam.... ech... do tego nauka jeszcze dochodzi a baardzo mi sie uczyć niechce :shake: po feriach to nam dowalili ... kurde jak przetrwam ten i n astepny tydzien to bedzie git... a jeszcze jak wyjde z ocenami na prosto to juz w ogole bedzie lux.... no chyba sie troszke rozpisałam pewnie nikomu sie czytac nie bedzie chciało co tam u mnie hahaha xD no ale jeszcze napisze szybko co u Tiny. Tak więc bardzo dobrze sie czuje chociaż jestem zaniepokojona 2 guzkami ktore wyskoczyły niedawno bo wczesniej ich nie bylo, a ja je wyczulam wczoraj. także jutro idziemy odwiedzić weta... zobaczymy co to może być... po za tym już jej sie podoba nowe łóżko bo na początku niechciała w nim spać.... no jednym słowem sobie żyjemy dobrze :) aha chcialam dać fotki ale photobucket sie na mnie chyba obraził :placz: [/I] Quote
tusia. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moja Zuzka też miała guzki na szyjce, a czy miała jakieś szczepienia? Bo u mnie wet powiedział że to po ok. 2-3 tyg. zejdzie i może pociec ropa ale to zadko. Trzymam kciuki :-) Quote
Bewarka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 heej!!! :D no może troche się rozpisałaś za bardzo :diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra ciotki dosyć tego dobrego... lece spać... ale pewnie i tak wagary sobie zrobie... :diabloti: Oj tam, ja to kiedyś ferie przedłużyłam sobie o dwa tygodnie. Fajnie było, ale nie obeszło się bez problemów po powrocie do szkoły; zaliczanie, poprawianie itp... Ale to było dawno... Quote
Ewa&kumpel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [I] no ale jeszcze napisze szybko co u Tiny. Tak więc bardzo dobrze sie czuje chociaż jestem zaniepokojona 2 guzkami ktore wyskoczyły niedawno bo wczesniej ich nie bylo, a ja je wyczulam wczoraj. także jutro idziemy odwiedzić weta... zobaczymy co to może być... po za tym już jej sie podoba nowe łóżko bo na początku niechciała w nim spać.... To jutro jak tylko wrócisz od weta to zaraz napisz co i jak z Tinuchą. Trzymamy kciuki i łapki... [/I] Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/Kopia978__DSCN0147copy.jpg[/IMG] .ładneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tinka wypasa sarenki heheh ;-) Witanko Laleczko;-) Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] [I]Heja banana :bigcool:[/I] [I]co tam słychac ciotki bo u nas very good :evil_lol:[/I] [I]tzn, ciężkkie dni mam ale jakoś idziemy do przodu. Szkoła mnie wykańcza ciągłe sprawdziany i w ogóle, tyle nauki sie teraz zwalilo że praktycznie nie mam czasu na kompa, na dogomanie na robienie zdjec.... nie mam na nic czasu, a jeszcze w swoj dziec staram sie wpleść kilka godzin na bieganie. Dzisiaj wznowiłam treningi :D normalnie kondycja mi spadła.... dzisiaj poszłam biegać i myślałam że wypluje płuca... :crazyeye: oj to nie to co kiedyś, mogłam biegać godzinami, a teraz wbiegłam 5 razy po schodach na gore i na dół i nie mogłam oddychać...[/I] [I]no ale powoli a wszsystko wróci do normy... do tego ćwiczenia sobie wymyśliłam....[/I] [I]ech... do tego nauka jeszcze dochodzi a baardzo mi sie uczyć niechce :shake:[/I] [I]po feriach to nam dowalili ... kurde jak przetrwam ten i n astepny tydzien to bedzie git... a jeszcze jak wyjde z ocenami na prosto to juz w ogole bedzie lux....[/I] [I]no chyba sie troszke rozpisałam pewnie nikomu sie czytac nie bedzie chciało co tam u mnie hahaha xD[/I] [I]no ale jeszcze napisze szybko co u Tiny. Tak więc bardzo dobrze sie czuje chociaż jestem zaniepokojona 2 guzkami ktore wyskoczyły niedawno bo wczesniej ich nie bylo, a ja je wyczulam wczoraj. także jutro idziemy odwiedzić weta... zobaczymy co to może być... po za tym już jej sie podoba nowe łóżko bo na początku niechciała w nim spać....[/I] [I]no jednym słowem sobie żyjemy dobrze :)[/I] [I]aha chcialam dać fotki ale photobucket sie na mnie chyba obraził :placz:[/I] [/quote] Mnie sie chce czytac:evil_lol: Asia na pewno zbada Tine i powie co to jest...:cool3: a co do wagarów to Ty nie byłaś ale ja za to tak:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tee Edyta dziś jest szczęśliwy dzień:multi: :multi: :multi: normlanie nie dość że Kropeczka znalazła domek to i Śnieżynka i jeszcze psiak Marleny- Toffik sie znalazł:multi: :multi: :loveu: :loveu: normalnie bomba oby wiecej takich dni:cool3: p.s. banerek ze Śniezynką chyba już Ci nie będzie potrzebny:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Matinka']Moja Zuzka też miała guzki na szyjce, a czy miała jakieś szczepienia? Bo u mnie wet powiedział że to po ok. 2-3 tyg. zejdzie i może pociec ropa ale to zadko. Trzymam kciuki :-)[/quote] Tina jakies 3 lata wstecz miała wlasnie takie guzki i sie z nich ropa lała, tylko że ona ich miała z 30 :-( [quote name='justys95']heej!!! :-D no może troche się rozpisałaś za bardzo :diabloti: [/QUOTE] a tam za bardzo to jeszcze nic moge pisać wiecej :D:diabloti: [quote name='Ewa&kumpel']Oj tam, ja to kiedyś ferie przedłużyłam sobie o dwa tygodnie. Fajnie było, ale nie obeszło się bez problemów po powrocie do szkoły; zaliczanie, poprawianie itp... Ale to było dawno...[/QUOTE] Hehe to widze szalałaś, my dzisiaj poszliśmy na wagary calą klasą :D tzn uciekliśmy z ostatnich lekcji :diabloti: a do weta idziemy dzisiaj [quote name='zuzolandia'] .ładneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tinka wypasa sarenki heheh ;-) Witanko Laleczko;-)[/QUOTE] Hihih cieszę sie ze się podoba :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Mnie sie chce czytac:evil_lol: Asia na pewno zbada Tine i powie co to jest...:cool3: a co do wagarów to Ty nie byłaś ale ja za to tak:diabloti:[/QUOTE] no można powiedzieć że ja dzisiaj też byłam :D:D [quote name='Paulina_mickey']Tee Edyta dziś jest szczęśliwy dzień:multi: :multi: :multi: normlanie nie dość że Kropeczka znalazła domek to i Śnieżynka i jeszcze psiak Marleny- Toffik sie znalazł:multi: :multi: :loveu: :loveu: normalnie bomba oby wiecej takich dni:cool3: p.s. banerek ze Śniezynką chyba już Ci nie będzie potrzebny:diabloti:[/QUOTE] Tak wiem ze Toficzek się znalazł. Strasznie sie ciesze :) A teraz akcja Laleczka :) [quote name='caroolcia']Część! wpadliśmy się przywitać ;-)[/QUOTE] Heej :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [I]No to przydały by sie jakieś fotki. Będe dawać pojedynczo bo strasznie powoli sie wgrywają :angryy: [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2520bbc0f1fa44a5.html[/IMG] [/I] Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 kurde te zdjecia nie chcą sie dodawać :bigcry: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ja też bo ten fotosik jest do du**y a photobucket sie obrazil :bigcry: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ajjj... foty sie niechca dodac .... to my spadamy na spacerek bedzie duuuzo fot ale i tak nie dam bo ku***a photobucket nie chodzi i fotosik tez !! wszystko przeciwko mnie/?? Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 to dawaj na imageshack.us :) ale potem bo ja też zaraz ide :D Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja tam nic nie mówie ale ktoś mi obiecał avatar:evil_lol: :siara: Quote
tusia. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ajjj... foty sie niechca dodac .... to my spadamy na spacerek bedzie duuuzo fot ale i tak nie dam bo ku***a photobucket nie chodzi i fotosik tez !! wszystko przeciwko mnie/??[/quote] U mnie wczoraj się nie wgrywały :angryy:. A dzisiaj 2 na spacerku zrobiłam więc może jak będzie działać to dodam :razz: Quote
Recommended Posts