Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Oj nikt nie zagląda to ja lece robić projekt mojej chaty....
to paaa :buzi:[/quote]
Ja zaglądam :mad:
A wkleisz ten projekt tutaj? :lol: Prosimyyyy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No heej :buzi:
Muszę przyznać ze nasz spacerek nie wyszedł za dobrze. Chyba 10 minut miałysmy spacerek a potem szybko do domku bo deszcz zaczął lać :placz::placz:
ale mam chyba ze 2 fotki to zaraz dam.
Po za tym pokłóciłam sie z przyjaciólką, może to nie była kłutnia ale ostra wymiana zdań...
a wiecie o co.......................... o TINE :mad::shake:

Posted

Tina jest taka ze ona na spacerkach to sobie idzie jak chce i jak jej sie spodoba. Przeważnie zostaje w tyle i sobie idzie swoim tempem. Ja się już przyzwyczaiłam ze na nią czekam jak sobie cos tam wącha, a zostawiać jej samej nie bede bo potem jak na nia nie poczekam i sobie pujde to ona sobie bedzie pomału szła a w stosunku do innych pieskow jest bardzo wrogo nastawiona i wyobraźmy sobie sytuacje jak Tina rzuca sie na wiekszego psa... np. suke ... nawet nie chce myśleć :shake:
Ale najwidoczniej moja przyjaciólka nie umie tego zrozumieć, no i dla niej spacer to bieg maratonowy i zapowiedziała sie że :NIE BEDZIE CZEKAłA NA MOJEGO PSA !!" no to ona sobie poszła przodem a ja czekałam na Tine i szłam sobie z nią. A potem zaczełysmy sie kłócić... tzn. ja zaczełam jej mowic że nie rozumiem takiego zachowania i po co jakieś niepotrzebne sprzeczki skoro korona by jej z głowy nie spadła jakby zaczekała na nas. No oburzyła sie oczywiście... ech...
potem dodała "JA NIE LUBIE TINY ONA NIE LUBI MNIE I NIE MAM ZAMIARU NA NIA CZEKAć !!" nie powiem ze było to zbyt miłe... oczywiście podnioslo mi sie ciśninienie bo nienawidze czegoś takiego...
zaczełyśmy sie kłócić...
No ale to jest przeciez nienormalne......

Posted

Edytko :calus:
Oj, chyba Przyjaciolka miala zły dzień. :shake:
[quote name='_ChiQuiTa_'] "JA NIE LUBIE TINY ONA NIE LUBI MNIE I NIE MAM ZAMIARU NA NIA CZEKAć !!"[/quote]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']a wiecie o co.......................... o TINE :mad::shake:[/quote]
Wiem Edycia jak to jest... jak się kocha własnego psa to potem tak jest... czasem tez tak mam :shake: Tyle, ze ja nie czepiam się do psów znajomych.. inni potrafią przesadzic a ja potem mam ochotę.... :mad: Ehh :shake:
A gdzie projekcik :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Tina jest taka ze ona na spacerkach to sobie idzie jak chce i jak jej sie spodoba. Przeważnie zostaje w tyle i sobie idzie swoim tempem. Ja się już przyzwyczaiłam ze na nią czekam jak sobie cos tam wącha, a zostawiać jej samej nie bede bo potem jak na nia nie poczekam i sobie pujde to ona sobie bedzie pomału szła a w stosunku do innych pieskow jest bardzo wrogo nastawiona i wyobraźmy sobie sytuacje jak Tina rzuca sie na wiekszego psa... np. suke ... nawet nie chce myśleć :shake:
Ale najwidoczniej moja przyjaciólka nie umie tego zrozumieć, no i dla niej spacer to bieg maratonowy i zapowiedziała sie że :NIE BEDZIE CZEKAłA NA MOJEGO PSA !!" no to ona sobie poszła przodem a ja czekałam na Tine i szłam sobie z nią. A potem zaczełysmy sie kłócić... tzn. ja zaczełam jej mowic że nie rozumiem takiego zachowania i po co jakieś niepotrzebne sprzeczki skoro korona by jej z głowy nie spadła jakby zaczekała na nas. No oburzyła sie oczywiście... ech...
potem dodała "JA NIE LUBIE TINY ONA NIE LUBI MNIE I NIE MAM ZAMIARU NA NIA CZEKAć !!" nie powiem ze było to zbyt miłe... oczywiście podnioslo mi sie ciśninienie bo nienawidze czegoś takiego...
zaczełyśmy sie kłócić...
No ale to jest przeciez nienormalne......[/quote]
wpadłam sie przywitać:multi:

ja tam lubie Tine chociaz widzialam ja tylko raz:evil_lol: :cool3:
a swoją drogą to mnie tez takie gadanie strasznie podnosi cisnienie...jestem że tak to ujmę "uczulona" na tego typu gadki...a poza tym SPACER to nie bieg za nie wiadomo czym tylko...no właśnie spacer po woli bez pośpiechu...wiec nie czaje o co jej chodziło...:roll: pewnie ta dziewczyna nie ma psa bo gdyby miala to inaczej by sie na to zapatrywała...:roll: jednak ludzie posiadający psiaki mają coś w sobie, są inni może bardziej wrażliwsi?nie wiem jak to ująć ale wiem jedno -znacznie bardziej wole ich towarzystwo niż kogoś innego...:cool3:

buźka:buzi:

Posted

[quote name='ß@$!@']Eh.... to dziwna jakaś ta koleżanka...:roll:[/quote]

taa....:roll:

[quote name='g_o_n_i_a']Edytko :calus:
Oj, chyba Przyjaciolka miala zły dzień. :shake: [/QUOTE]

ta, ostatnio dosyć często... . :shake:

[quote name='barbara.h'][COLOR=Red]a ja tam lubię Tinę:multi:i fajnie by z moją Perełką pasowały na spacerek, też lubi sobie poniuchać:lol:[/COLOR]

widziałaś Perełkę na wadze? u nas w galeri?[/QUOTE]

[COLOR=Red]tak, tylko ze Tinka jak widzi większe pieski od siebie (zwłaszcza suczki) to jej sie agresor włącza... :roll:

[COLOR=Black]juz lece zobaczyć :)

[/COLOR][/COLOR][quote name='Xiara']Czeeść :smile: :multi:[/QUOTE]

heej :buzi:

[quote name='haska_12']Wiem Edycia jak to jest... jak się kocha własnego psa to potem tak jest... czasem tez tak mam :shake: Tyle, ze ja nie czepiam się do psów znajomych.. inni potrafią przesadzic a ja potem mam ochotę.... :mad: Ehh :shake:
A gdzie projekcik :evil_lol:[/QUOTE]

moja kolezanka czesto przesadza... i czesto drażni Tine a potem ma pretensje do mnie że ją ugryzła :shake::shake:

a projekcik dam jak photobucket nabierze humoru bo mi zdjec nie ładuje :placz:

[quote name='Monika_tbg']Witam :buzi:
ależ mnie tu dawno nie było:oops:[/QUOTE]

ważne że już jestes :multi:

[quote name='Samturia']Monika wiesz przez banner pomylołam cie z Edytką :smile:[/QUOTE]

:megagrin:

[COLOR=Red][COLOR=Black]

[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']wpadłam sie przywitać:multi:

ja tam lubie Tine chociaz widzialam ja tylko raz:evil_lol: :cool3:
a swoją drogą to mnie tez takie gadanie strasznie podnosi cisnienie...jestem że tak to ujmę "uczulona" na tego typu gadki...a poza tym SPACER to nie bieg za nie wiadomo czym tylko...no właśnie spacer po woli bez pośpiechu...wiec nie czaje o co jej chodziło...:roll: pewnie ta dziewczyna nie ma psa bo gdyby miala to inaczej by sie na to zapatrywała...:roll: jednak ludzie posiadający psiaki mają coś w sobie, są inni może bardziej wrażliwsi?nie wiem jak to ująć ale wiem jedno -znacznie bardziej wole ich towarzystwo niż kogoś innego...:cool3:

buźka:buzi:[/quote]

no wlasnie ona miała kiedys psa ale ten jej pies (suczka) biegała po osiedlu cały dzien sama... a o spacerze z włascicielka nie słyszała nawet :shake:

[quote name='Samturia'] ty sie nie śmiej bo ja sie popłace i powiem mamusi... :-([/QUOTE]

tylko nie mamie :placz::placz:

Ciotki photobucket ładuje mi jedna fote z 10 min :angryy: załadowały sie 2.... :(
jutro dam reszte, mam nadzieje jak zacznie chulać.

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/1-22.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/7copy.jpg[/IMG]

[I][B][COLOR=Purple][SIZE=5]dobranoc :buzi::buzi:[/SIZE][/COLOR][/B][/I]