Paulina_mickey Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a ja mówie dobry wieczór:D fajny avatar:loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzień dobry... Przylazłam trochę popilnować galeryjki :cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry... Przylazłam trochę popilnować galeryjki :cool3:[/quote] A Ty co biegasz po galeriach parę minut po piątej? Dośpac nie możesz??? :evil_lol: Też przyszłam się przywitac... Quote
Agushka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzień dobry Edysia. Co porabia najweselsza dogomaniaczka? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Edytko - mowimy Ci już dobranoc :buzi:[/QUOTE] [quote name='Marta_Ares']Dobranoc :*:*[/QUOTE] [quote name='B@$!@']dooobranoc:p[/QUOTE] Doobranoc a raczej cześć :D:D:D:D [quote name='Paulina_mickey']a ja mówie dobry wieczór:-D fajny avatar:loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Heej :buzi: i dzięki :) [quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry... Przylazłam trochę popilnować galeryjki :cool3:[/QUOTE] Heeejooo :buzi: kurde ja o tej porze jeszcze spałam :) zaraz lece do Ciebie pilnować :D [quote name='Ewa&kumpel'] Też przyszłam się przywitac...[/QUOTE] Heeej :buzi: [quote name='Agushka']Dzień dobry Edysia. [B][COLOR=Red]Co porabia najweselsza dogomaniaczka[/COLOR][/B]?[/QUOTE] [COLOR=Black]Czeeeeść :buzi: [B][COLOR=Red]o kurde ale fajowsko że to ja :evil_lol: [/COLOR][/B][/COLOR][quote name='B@$!@']przyszłam sie przywitać :cool3:[/QUOTE] noo Heloł :buzi:: a oto moja [COLOR=SeaGreen][B] niespodziewanka [/B][COLOR=Black]przyznam sie bez bicia ze wiedziałam o nim juz w piątek :diabloti: [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/przd.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/ty.jpg[/IMG] :multi::multi::loveu::loveu: [/COLOR][/COLOR][COLOR=Black][B][COLOR=Red] [/COLOR][/B][/COLOR] Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 mamy rozumieć, że to Twoje cacko??:cool3: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='ß@$!@']mamy rozumieć, że to Twoje cacko??:cool3: :loveu:[/quote] taaak :multi::multi: dostałam go wczoraj :cool3::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ale masz fajnie!:multi::multi::loveu:no tooo foty dawaj!:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='ß@$!@']ale masz fajnie!:multi::multi::loveu:no tooo foty dawaj!:diabloti:[/quote] hmm... no nie wiem nie wiem :D Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 daj!! pochwal się swoim talentem fotograficznym:diabloti: :p dawnooo nie byłoooo foooot!! Nie męcz nas jużżżżżżżż:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Edytko, bry! :multi: Chwali sie aparatem, a zdjeciami to juz nie, paskuda. :shake: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Edytko, bry! :multi: Chwali sie aparatem, a zdjeciami to juz nie, paskuda. :shake: :evil_lol:[/quote] Hyhy, pochwali sie fotami, ale nie nazywaj kochanej Edytki paskudą! :P Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Basia ona tak do mnie z miłości :D Cześć dziewuszki :buzi: zaraz dam foteczki :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Basia ona tak do mnie z miłości :D [/quote] No przeciez każdy wie, ze Edytke lubię. :razz: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :multi::multi: foteczki! hura!:multi::multi: wiem , że z miłosći, bo jesteś Edytka Kochana (Kochana to Twój przydomek tak jak np. Kazimierz Wielki) :p:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jak dla mnie to Edytka jest Edytką Mielonką, ale to swoją drogą :evil_lol: Czekam na zdjęcia. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='ß@$!@']:multi::multi: foteczki! hura!:multi::multi: wiem , że z miłosći, bo jesteś Edytka Kochana (Kochana to Twój przydomek tak jak np. Kazimierz Wielki) :p:evil_lol:[/quote] O jaaa... basia jesteś wspaniała.... :) fajnie czytac takie miłe słowa :loveu::buzi: [B]Gosia [/B]a Ty jesteś dla mnie Gosią Zaspą :):loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] [B]Gosia [/B]a Ty jesteś dla mnie Gosią Zaspą :):loveu:[/quote] No i dobrze. :evil_lol: Gorzej z tym, ze mam juz marne szanse na przeżycie jako zaspa... Słonko stopilo wszystkie resztki sniegu. :placz: [SIZE=1][COLOR=white]A przydomek kochana to ma juz inna wazna dla mnie osobka, ale ciii...[/COLOR] ;-)[/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No i dobrze. :evil_lol: Gorzej z tym, ze mam juz marne szanse na przeżycie jako zaspa... Słonko stopilo wszystkie resztki sniegu. :placz: [SIZE=1][COLOR=white]A przydomek kochana to ma juz inna wazna dla mnie osobka, ale ciii...[/COLOR] ;-)[/SIZE][/quote] ja jako mielonka zawsze jestem potrszzebna :bigcool: jaki ma przydomek?? jaki ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Haha, faktycznie... :evil_lol: Trzeba mi nowy przydomek wymyslic (błagam, tylko nie krowa :placz). Przydomek jaki ma mój Mężukek? Oj, ona ma wieeeeeeeeeele przydomków, dziś jestesmy na etapie ja smarkacz, ona babka :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 No to na początek BUNIACZEK :loveu: [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_a4-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_a1-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_a7-1.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts