:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Nie poznajesz? Toż to Ty we wlasnej osobie. Jeszcze sie tak łądnie uśmiechasz... :evil_lol:[/quote]To nie jestem ja :placz: Gosiu czyje ty fotki nam tu pokazujesz? Mam się czuć zazdrosna?? :placz::placz: To jest fotka z jakiejś imprezy, widzisz ilu tam ich jest? :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To nie jestem ja :placz: Gosiu czyje ty fotki nam tu pokazujesz? Mam się czuć zazdrosna?? :placz::placz: To jest fotka z jakiejś imprezy, widzisz ilu tam ich jest? :placz:[/quote] Cała Familia :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Właśnie dotarło do mnie co jest w prawym dolnym rogu na zdjęciu... :mdleje: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Właśnie dotarło do mnie co jest w prawym dolnym rogu na zdjęciu... :mdleje:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:roflt: :roflt: :roflt:[/quote]A ty co się cieszysz z cudzego nieszczęscia :placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Sie tylko zastanawiam któż to... [U]:cool3:[/U] Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Sie tylko zastanawiam któż to... [U]:cool3:[/U][/quote]Ty... [SIZE=5]babka..??[/SIZE] :crazyeye: [CENTER][SIZE=7]To świętujemy..!![/SIZE] [/CENTER] [CENTER]:BIG::laola::BIG: :laola: :pepsi::pepsi::pepsi: :cunao::cunao::cunao::cunao: [/CENTER] Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A, moze i babka... [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/pepsi.gif[/img] Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A, moze i babka... :pepsi:[/quote]A miałaś nadzieje że kto :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A miałaś nadzieje że kto :mad:[/quote] A nie wiem, wszyscy jestescie do siebie tacy podobni. :p Niech bedzie ta babka i tyle. :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A nie wiem, wszyscy jestescie do siebie tacy podobni. :p Niech bedzie ta babka i tyle. :eviltong:[/quote]Dobra dobra, ja juz swoje wiem :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dobra dobra, ja juz swoje wiem :placz:[/quote] Tak? A co tam wykombinowalas? :-o Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Wiecie co jesteście niemożliwe ale sie uśmialam hahaha :D:D:D Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Edytka! Mama Cie jednak kijem nie przegonila? :multi: Witaj, jak dawno Cie nie bylo!! Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Tak? A co tam wykombinowalas? :-o[/quote]Misia pokrajali :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Misia pokrajali :placz:[/quote] Ja bym im dała... :mad: :mad: :mad: Nie oddam Misia za zadne skarby! :mad: :mad: :mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Wiecie co jesteście niemożliwe ale sie uśmialam hahaha :D:D:D[/quote]JEsteś... :multi::multi: [quote name='g_o_n_i_a']Edytka! Mama Cie jednak kijem nie przegonila? :multi: Witaj, jak dawno Cie nie bylo!![/quote]Nie, mama Edyty nie zachowuje sie tak jak ty względem mnie żeby od razu kijem przeganiać :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nie, mama Edyty nie zachowuje sie tak jak ty względem mnie żeby od razu kijem przeganiać :shake:[/quote] A Ty skad to wiesz?! :placz: Znowu jakies tajemnice!! Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ja bym im dała... :mad: :mad: :mad: Nie oddam Misia za zadne skarby! :mad: :mad: :mad:[/quote]:loveu::loveu::loveu: A tamta mielonka to co to miało być... jakaś aluzja?? :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Sprobowalby ktoś pokrajac Misia. :shake: [quote name=':: FiGa ::'] A tamta mielonka to co to miało być... jakaś aluzja?? :eviltong:[/quote] Mielonka to Edyta, nie wiesz? :razz: :-o Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A Ty skad to wiesz?! :placz: Znowu jakies tajemnice!![/quote]Nieee :siara: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Sprobowalby ktoś pokrajac Misia. :shake: Mielonka to Edyta, nie wiesz? :razz: :-o[/quote]I kto tu ma tejemnice? :razz: No teraz już wiem :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Nie mamusia nie przegoniła mnie jeszcze kijem :D Zaraz przyjdzie z bejzbolem hahaha :D:D:D A co do mielonki .... nie musiałaś wszystkim mowić noo... a Gosia... Gosia to jest... to jest ZASPA !! O! a masz :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nieee :siara:[/quote] Amen, juz nie chce na to wszystko patrzec... :placz: :mad: Zaspa zmyka stad :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A dlaczego zaspa?? :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts