Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a wy co tu tak gadacie?? nudzi wam sie? zadnych fotek nie ma tylko nagadane o wszystkim i o niczym:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a no moge :D ja lubie rozbijać małżeństwa :diabloti: [/quote] Lubic to Ty se mozesz...:mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Marta_Ares']a wy co tu tak gadacie?? nudzi wam sie? zadnych fotek nie ma tylko nagadane o wszystkim i o niczym:eviltong:[/quote]Spać nam się nie chce :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Blue]Przykro mi słońce, zostałaś [SIZE=7]PRZEGŁOSOWANA [/SIZE]:evil_lol: [COLOR=Red]Biegnę, lece, pędzę... :mad:[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=Green]Dziecko bój się Boga, do 12 spać! Kto to widział... :shake:[/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Blue][SIZE=3]Mimo waszego glupiego gadania i tak nadal lubie kosza :eviltong::eviltong: [COLOR=Red][SIZE=2]czeeekam :D [COLOR=SeaGreen]i kto to mówi :diabloti::diabloti: [COLOR=Yellow][SIZE=1]ostatnio zdarzyło mi sie do 15 :oops:[/SIZE][/COLOR][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 no w sumi mi tez nie:eviltong: mialam cos poczytac (a dokladniej skonczyc czytac biografie Ryska Ridela) ale ogomania wygrala:razz: ale wrocilam do was z nowymi fotkami:eviltong: Karmi i ze slonymi paluszkami Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie uda Ci sie to... ti ti ti...! :x Cieszysz sie?? :crazyeye: :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:[/quote] hhe idz mi z ta pała:D a pewnie ze sie ciesze bo sie steskniłam za moimi gopkami :D ale we wtorek juz sie nie bede cieszyc :-( [quote name='Marta_Ares'] a wy co tu tak gadacie?? nudzi wam sie? zadnych fotek nie ma tylko nagadane o wszystkim i o niczym:eviltong:[/QUOTE] Martuś jutro będą fotki :) [quote name='g_o_n_i_a']Lubic to Ty se mozesz...:mad:[/QUOTE] no ba zrobie wszystko co w mojej mocy :diabloti:[COLOR=Yellow][SIZE=1]żartuje ;) [/SIZE][/COLOR][quote name='Sylwia']Spać nam się nie chce :diabloti:[/QUOTE] a mi sie własnie cche :( [quote name=':: FiGa ::']Wow jaki av :mdleje: :klacz:[/QUOTE] :oops::oops::p [COLOR=Yellow][SIZE=1] [/SIZE][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Marta_Ares']no w sumi mi tez nie:eviltong: mialam cos poczytac (a dokladniej skonczyc czytac biografie Ryska Ridela) ale ogomania wygrala:razz: ale wrocilam do was z nowymi fotkami:eviltong: Karmi i ze slonymi paluszkami[/quote] KARMI ?? bleee !! okropieństwo :shake: nienawidze !! Ale fotki uwielbiam :D:D:D Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hehe a ja lubie sie czasami tego napoju napic:evil_lol: :evil_lol: szczegolnie kawowe mi przypadlo do gustu. Obecnie mam toffi ktorego nie cierpie ale mama jak kupowala to powiedziala ze innego nie bylo:/:/ Edit fajny avek Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Blue][SIZE=3]Mimo waszego glupiego gadania i tak nadal lubie kosza :eviltong::eviltong: [COLOR=Red][SIZE=2]czeeekam :D [COLOR=SeaGreen]i kto to mówi :diabloti::diabloti: [COLOR=Yellow][SIZE=1]ostatnio zdarzyło mi sie do 15 :oops:[/SIZE][/COLOR][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] [SIZE=3][COLOR=Blue]Bo się nie znasz[/COLOR][/SIZE] :eviltong: [COLOR=Red]A masz!! :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: [COLOR=Green]A co ja niby długo śpie czy jak :roll:[/COLOR] [/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']hhe idz mi z ta pała:D a pewnie ze sie ciesze bo sie steskniłam za moimi gopkami :D ale we wtorek juz sie nie bede cieszyc :-([/quote]Ja tam za moja klasą nie tęsknię, nie miałabym nic przeciwko jesli nie widziałabym ich do końca życia :p [quote name='_ChiQuiTa_'] no ba zrobie wszystko co w mojej mocy :diabloti:[COLOR=Yellow][SIZE=1]żartuje ;)[/SIZE][/COLOR][/quote]:mad: [COLOR=Yellow][SIZE=1] [/SIZE][/COLOR] [quote name='_ChiQuiTa_'] a mi sie własnie cche :([/quote]:turn-l::turn-l: [quote name='_ChiQuiTa_'] :oops::oops::p[/quote]A zrobisz mi taki? :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Marta_Ares']hehe a ja lubie sie czasami tego napoju napic:evil_lol: :evil_lol: szczegolnie kawowe mi przypadlo do gustu. Obecnie mam toffi ktorego nie cierpie ale mama jak kupowala to powiedziala ze innego nie bylo:/:/ Edit [COLOR=Red] fajny avek[/COLOR][/quote] nienawidze kawowego karmi juz lepszy Reeds... a najlepsza Warka Stronk :p:p [COLOR=Red]dziękuje :) [/COLOR][quote name=':: FiGa ::'][SIZE=3][COLOR=Blue]Bo się nie znasz[/COLOR][/SIZE] :eviltong: [COLOR=Red]A masz!! :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: [COLOR=Green]A co ja niby długo śpie czy jak :roll:[/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Blue]znam sie :eviltong: i chciałam zaznaczyć że siatkę tez lubię ale nie lubie piłki nożnech chociaż na mecze chodze bo fajne doopy się kręcą :eviltong: [COLOR=Red]aaaaaa....:smhair2::question::nerwy::eek::help1: [COLOR=SeaGreen]no a kto pisał ze śpi do 12?? cooo... no !! przyznaj sie :cool3:[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red] [/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Ja tam za moja klasą nie tęsknię, nie miałabym nic przeciwko jesli nie widziałabym ich do końca życia :p[/COLOR] :mad: [COLOR=Yellow][SIZE=1] [/SIZE][/COLOR] :turn-l::turn-l: A zrobisz mi taki? :razz:[/quote] [COLOR=Red]a ja własnie kocham moje dziewuszki klaswe :D mam ich aż 24 i wszystkie są kochane :D no i 2 chłopy też kochane :razz: [COLOR=Black]i prosze sie ze mnie nie śmiać ze mi sie spać che :x a avatarek moge zrobić :) [/COLOR] [/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] no ba zrobie wszystko co w mojej mocy :diabloti:[COLOR=yellow][SIZE=1]żartuje ;)[/SIZE][/COLOR] [/quote] Powodzenia :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]a ja własnie kocham moje dziewuszki klaswe :D mam ich aż 24 i wszystkie są kochane :D no i 2 chłopy też kochane :razz:[/COLOR][/quote]Zazdroszczę CI fajnej klasy :oops: [COLOR=Red] [/COLOR][quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red][COLOR=Black]i prosze sie ze mnie nie śmiać ze mi sie spać che :x[/COLOR][/COLOR][/quote]Ok już jestem poważna... :lol: :evil_lol: :diabloti: :grin: :megagrin: [COLOR=Red][COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR][quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red][COLOR=Black] a avatarek moge zrobić :)[/COLOR][/COLOR][/quote]Więc czy mogłabyć wyciąć mi psa z tego zdjęcia..?? I zrób sam avek :razz: [COLOR=Red][COLOR=Black] [/COLOR] [COLOR=black]W normalnej wielkości [url]http://www.imagemule.com/uploads/obraz-211Hm1I.jpg[/url][/COLOR] [/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Zazdroszczę CI fajnej klasy :oops:[/COLOR] [COLOR=Red] [/COLOR][COLOR=SeaGreen]Ok już jestem poważna... :lol: :evil_lol: :diabloti: :grin: :megagrin:[/COLOR] [COLOR=Red][COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR]Więc czy mogłabyć wyciąć mi psa z tego zdjęcia..?? I zrób sam avek :razz: [COLOR=Red] [COLOR=black]W normalnej wielkości [URL]http://www.imagemule.com/uploads/obraz-211Hm1I.jpg[/URL][/COLOR] [/COLOR][/quote] [COLOR=Red]czekałam na tę klase 9 lat... i w końcu mam... bo podstawowka i gimnazjum to porażka :shake: [COLOR=SeaGreen]krowa :obrazic: [COLOR=Black]A jaki ma byc ten avek? wyciąć Fige tak jak ja mam wycietą fige czy tylko zrobić z tego zdjecia avatar z tłem??[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no to jaki ten avatar w końcu ma byc... prosze o jakieś szczegóły Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]czekałam na tę klase 9 lat... i w końcu mam... bo podstawowka i gimnazjum to porażka :shake: [COLOR=SeaGreen]krowa :obrazic: [COLOR=Black]A jaki ma byc ten avek? wyciąć Fige tak jak ja mam wycietą fige czy tylko zrobić z tego zdjecia avatar z tłem??[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/quote] [COLOR=Red]Ja zawsze miałam klase do doopy ale obecna to przechodzi wszelkie granice ... :angryy:[/COLOR] [COLOR=Green]Gosiu! Wołają Cię![/COLOR] Tak jak masz wyciętą [SIZE=3]FIGĘ[/SIZE] :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']no to jaki ten avatar w końcu ma byc... prosze o jakieś szczegóły[/quote]I nie musi być koniecznie dziś, nie pali się :razz::razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] [COLOR=green]Gosiu! Wołają Cię![/COLOR] [/quote] :mad: [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9857/burakxj8.jpg[/IMG] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Ja zawsze miałam klase do doopy ale obecna to przechodzi wszelkie granice ... :angryy:[/COLOR] [COLOR=Green]Gosiu! Wołają Cię![/COLOR] Tak jak masz wyciętą [SIZE=3]FIGĘ[/SIZE] :evil_lol:[/quote] [COLOR=Red]olej drani :x [COLOR=SeaGreen]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: hahahah :D [COLOR=Black]ok postaram sie coś wymodzić, ale to jutro bo teraz juz musze leciec :) jeszcze nie ide spać bo wiem ze na to czekacie i jeszcze tu wrócę dziś... tzn mam nadzieje no to [SIZE=6]paaa[SIZE=6]a [/SIZE][SIZE=6]:buzi:[/SIZE] i jakbym już nie wróciła to dobranoc :buzi: [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:mad: [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9857/burakxj8.jpg[/IMG][/quote] [SIZE=6]hahahahahahahahahaha !!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/SIZE] Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] [COLOR=red][COLOR=seagreen]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: hahahah :D[/COLOR] [COLOR=red][SIZE=6][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/quote] :mad: [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/5165/wsur08me6.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:mad: [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9857/burakxj8.jpg[/IMG][/quote] Jakie ładne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Co to?? :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nie poznajesz? Toż to Ty we wlasnej osobie. Jeszcze sie tak łądnie uśmiechasz... :evil_lol: Quote
Recommended Posts