Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiorek odsyła buziaczki ;) Właśnie spaceruje w deszczu nieco naburmuszony, bo ciocia Anula42 wysłała pakę smakołyków, a w przydziale na pysk było ino jedno ciasteczko i jeden mięsny listek 8) To niewiele, jak na Misiowe chęci.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Misiorek odsyła buziaczki ;) Właśnie spaceruje w deszczu nieco naburmuszony, bo ciocia Anula42 wysłała pakę smakołyków, a w przydziale na pysk było ino jedno ciasteczko i jeden mięsny listek 8) To niewiele, jak na Misiowe chęci.

Niech się cieszy że się załapał ;)

Posted

Dziś obejrzałam sobie naszego dziadunia i muszę ze smutkiem oświadczyć, że wcale nie przybiera na wadze...Jest z nim dokładnie taka sama sytuacja, jak z Ząbalkiem i moim Aronem. Aron po roku nieco zmężniał, bo prezentował osierściony szkielet. Misio ma ogromny apetyt, najada się do pełna, czasem nawet zostawi, ale cóż z tego. Pewnie będą w trójkę tak się bujać do śmierci szkieletorki...Misiek jest też bardzo aktywny - wciąż jest gdzieś pod ręką, nogą, nigdy nie śpi - licho jedno ;) Zawsze pierwszy do awantury, albo żeby komuś na odcisk nadepnąć. Taki wujek Zła Rada. Właśnie podgrzewam kostuchom specjalne puszki dla wygłodzonych ludzi - z atestem UE. Każda po 750g makaronu z mięsem i warzywami. Odkryłam pod nosem producenta i sklepik ze sprzedażą pozagatunkową. Pogniecione puszki można kupić za bezcen, więc co będę staruszkom żałować. Może chociaż trochę się któryś zaokrągli, chociaż Ząbalek to chyba raczej nie...Wetki powiedziały, że nie jest w stanie w tym wieku nagle rozbudować sobie masy i mięśni. On też nażera się aż do przysiadu ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Misiaczek na zdjęciach i tak wygląda duuuuużo lepiej .....nie musi być tłuściutki ;) najważniejsze aby był szczęśliwy i zdrowy :)

tez tak myślę :)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
U nas drugi dzień leje...burze i wichury. Połamane drzewa...Psom nie przeszkadza, o ile nie grzmi zbyt głośno. Misio lubi się w deszczu poszwędać ;)

Misiowi burze i wiatry pewnie nie straszne ;) nabył chłopak doświadczenia na ulicy :( Buziaki przesyłamy dla Misiorka :*

Posted

[quote name='Czarodziejka']Fakt, że lubi się Misio szwędać czy słońce, czy deszcz ;)[/QUOTE]
Niech się skończą te deszcze i niech się szwęda po suchym :)
Cioteczki podnieście chociaż bazarek z mojego podpisu.