BUDRYSEK Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='israel']Wyślę Ci 70 zł na karsivan a trzecią tabletkę trocoxil'u kupię w październiku. Więcej niestety nie dam rady.[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję :) to dla nas ogromna pomoc Quote
zuzlikowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 23.09.2011 Toro i Retro już w drodze do domków tymczasowych... szczęśliwej drogi psiaki! Quote
zioberek87 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 jak chłopaki już dojechały??? co u nich:P? Quote
zuzlikowa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='zioberek87']jak chłopaki już dojechały??? co u nich:P?[/QUOTE] Jeszcze dziś nic nie wiem... wczoraj było zbyt późno, a dziś latam od rana z psiakami... i znowu lecę :) Jak tylko będę coś wiedziała dam znać, a może i BUDRYSEK uda się wejść na internet? Sama jestem ogromnie ciekawa... ogromnie :) Quote
LILUtosi Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Toro już u mnie, grzeczny. Przespal całą noc w pokoju - od razu wiedział gdzie miękkie legowisko. Po ogrodzie gania i znaczy teren. Zdjęcia wkleje wieczorkim. Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='LILUtosi']Toro już u mnie, grzeczny. Przespal całą noc w pokoju - od razu wiedział gdzie miękkie legowisko. Po ogrodzie gania i znaczy teren. Zdjęcia wkleje wieczorkim.[/QUOTE] Ufff... bardzo się cieszę! A jak z innymi psiakami? Miał okazję już je poznać? To jeszcze bardzo energetyczny starszy pan i zdecydowanie świadom własnej sprawności i wartości, z dużą dozą chęci potwierdzania tego wśród psiaków. To taki mały "czupurek":lol:- ogon do góry, pierś wypieta, uszyska postawione i..."gotowym na spotkanie z psiakami". Quote
zioberek87 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='zuzlikowa']Ufff... bardzo się cieszę! A jak z innymi psiakami? Miał okazję już je poznać? To jeszcze bardzo energetyczny starszy pan i zdecydowanie świadom własnej sprawności i wartości, z dużą dozą chęci potwierdzania tego wśród psiaków. To taki mały "czupurek":lol:- ogon do góry, pierś wypieta, uszyska postawione i..."gotowym na spotkanie z psiakami".[/QUOTE] hi hi hi i lubi gwałty:) z tego co się dowiedziałam:) czekam na fotki:P Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='zioberek87']hi hi hi i lubi gwałty:) z tego co się dowiedziałam:) czekam na fotki:P[/QUOTE] E tam...gwałt! Zaraz gwałt... :evil_lol: Toro lubi już na wejściu pokazać swoją pozycję... utrwalić ją. Nie ma to niczego wspólnego z "gwałtem" i zachowaniami seksualnymi :) No to czekamy wspólnie na fotki... i obie chyba niecierpliwie, acz ze zrozumieniem:razz: Quote
LILUtosi Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-agr-t-QLfGc/Tn-T82TLz-I/AAAAAAAAKAo/Ei91w6LMgwE/s720/IMG_7808.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-vt83Cma1shk/Tn-UAj6TTlI/AAAAAAAAKAs/UyKcEZLIrBY/s512/IMG_7809.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-HwBlHjRjOHI/Tn-T16iGF5I/AAAAAAAAKAk/7PMRcYWFM44/s720/IMG_7807.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-HxC6TeYkStE/Tn-Tv3eNzzI/AAAAAAAAKAg/YionV7hUCX4/s720/IMG_7806.JPG[/IMG] Quote
Kofeina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dzien doberek toro;) zagladam do ciebie i przesylam pozdowionka od retro;) widze ze ty sie dogadujesz z innymi psiakami, bo etusiowi to odwalilo nie chce sie miziac w gupie jak wyscie sie dogadywali razem? hm? Quote
zioberek87 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ha ha ha pikny chłopak ten usmiech - zabójczy:) taki fifarafa:) Quote
LILUtosi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Toro niestety od przyjazdu też ma biegunkę. Ciekawe bo dałam mu Pro plana dla staruszków ale nie ruszył, happy doga też nie ale Royala jak najbardziej. Wybredny skubaniec. Jak mu dalam ryżu z żołądkami to wybrał żołądki a ryż zostawił. A szkoda bo bylo tam dużo suszonej ryby. Nie wygląda na chorego, cieszy się, przytula, ma zimny nosek. Domaga się zainteresowania. Ale ta biegunka nieładna. Quote
Kofeina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='LILUtosi']Toro niestety od przyjazdu też ma biegunkę. Ciekawe bo dałam mu Pro plana dla staruszków ale nie ruszył, happy doga też nie ale Royala jak najbardziej. Wybredny skubaniec. Jak mu dalam ryżu z żołądkami to wybrał żołądki a ryż zostawił. A szkoda bo bylo tam dużo suszonej ryby. Nie wygląda na chorego, cieszy się, przytula, ma zimny nosek. Domaga się zainteresowania. Ale ta biegunka nieładna.[/QUOTE] U nas na szczescie juz wporzadku moj chlopak dostal cos na wyrwnanie flory bakteryjnej a moj Marcin mowi ze jak masz lacidofil to smialo mozesz podac. Mnie sie wydaje ze to po prostu zmiana wszystkiego:) Quote
zioberek87 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 a to wybrednik ryż zoastawił:) hi hi hi pieszczoch :)kurde dziwią mnie te kupki zarówno u Toro jak i Retro... ucałowania i porcja głasków dla Toro:) Quote
beataczl Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 rowniez zagladam i mizianka dla kolegi Retrusia :loveu: Quote
monika083 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 jaki koszt hotelowania chlopakow? musze wiedzie , ile posylac, postaram sie tez jutro wieczorem zrobic zaktuaizowanie finansow, Quote
pikola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='monika083']jaki koszt hotelowania chlopakow? musze wiedzie , ile posylac, postaram sie tez jutro wieczorem zrobic zaktuaizowanie finansow,[/QUOTE] Bardzo prosze,bo nie moge sie polapac:oops:Poszla dekl.za pazdziernik. Quote
BUDRYSEK Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 koszt hoteliku to 300 zł plus w razie potrzeby wet, leki Quote
Recommended Posts