giselle4 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Jerzy Kora']"miau" albo i nie "miau". :) Oka w DT - zapraszamy Jak na razie wszystko OK. Dusia potwierdza, że Oka jest słodziutka :) toz ja nie kocica miuuuuu miauuu Quote
giselle4 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Jerzy,co u dziewczynki? http://www.dogomania.pl/threads/210350-MO%C5%BBESZ-ZDOBY%C4%86-PIENI%C4%84DZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-KARMA-I-KSI%C4%84%C5%BBKI-do-11.07-21.00 Quote
Jerzy Kora Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Wielkie miasto przeraża dziewczynkę. Ze spacerów wraca jak błyskawica. Podobno trochę narozrabiała w DT. Ale jesteśmy dobrej myśli. Czekamy na fotki z DT, Quote
giselle4 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Jerzy Kora']Wielkie miasto przeraża dziewczynkę. Ze spacerów wraca jak błyskawica. Podobno trochę narozrabiała w DT. Ale jesteśmy dobrej myśli. Czekamy na fotki z DT,[/QUOTE] to nie ona ...ona nie rozrabia:) Quote
Jerzy Kora Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Oka jest u Dusi. O pomyłce nie może być mowy. Ale podobno jak Dusia wróciła do domu to nie wyglądało to tak strasznie. A oto "nochal". p.s. Mam nadzieję ze Dusia nie zaprotestuje, że ktoś bez zgody jej zdjęcia pokazuje . Hahaha.... Quote
giselle4 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 malenstwo Dusia co Ona zrobila? ..ale juz jej wybaczylas...prawda? Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Bardzo prosze przyslijcie Umowe przekazania psa bo mi juz nigdy psa nie dadza....:) prosze do schroniska wyslac bo stan sie nie zgadza o 3 psy i to wszystkie ,,moje,,, Quote
Jerzy Kora Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Podasz adres i na kogo wysłać? Rozumiem że to ma być nasza umowa przekazania psa do DT? Poprosiłem osobę od umów o przygotowanie umowy. Quote
giselle4 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Oka po przejechaniu i zwiedzeniu pol Polski wrocila do Wroclawia do Iwonki cioteczko kochana czekamy na relacje i fotki:):) dziekuje ,bardzo dziekuje Iwonko Quote
giselle4 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Oka zamieszkala u Iwonki z Goldenka i Yorczkiem Poprzedni Następny wszystkie psiaki razem pieknie sie bawia Poprzedni Następny na specerku Następny ładny widok?:):) Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Wrocila do Wroclawia? A to ona juz z dt wrocila??? Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Juz doczytalam. Wszystko rozumiem, rozzalenie Dusi ale argument, że Oka trafi do schroniska....ponizej pasa. Nie chce mi sie komentowac. Dziekuje P. Iwonie, ze dala Oce schronienie. Jak rozumiem szukamy ds dla Oki? Czy Fundacja zajmuje sie adopcja? Quote
giselle4 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Juz doczytalam. Wszystko rozumiem, rozzalenie Dusi ale argument, że Oka trafi do schroniska....ponizej pasa. Nie chce mi sie komentowac. Dziekuje P. Iwonie, ze dala Oce schronienie. Jak rozumiem szukamy ds dla Oki? Czy Fundacja zajmuje sie adopcja? Pani Iwonka chce adoptowac Oke juz na zawsze kocha ja i ze swoja sunieczka tworza doskonały duet i z Yorkusiem tez...:) Quote
giselle4 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 fochu napisał(a):bardzo ładny widok Grażynko :) Witaj Gosiu Oka mieszka blisko poprzedniego mojego miejsca zamieszkania ...znajome tereny:eviltong: Quote
giselle4 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Oka smigaj na pierwsza pewnie juz jestes na spacerku:):) Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 giselle4 napisał(a):Pani Iwonka chce adoptowac Oke juz na zawsze kocha ja i ze swoja sunieczka tworza doskonały duet i z Yorkusiem tez...:) Czyli domek znaleziony? Quote
Recommended Posts