Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DT czeka na panienkę w Łodzi. Dusia oddała niedawno Polo. Miał gdzieś na Dogo swój wątek. Czekał na adopcję prawie rok. Odkarmimy, uwolnimy od napięć seksualnych i oddamy dobremu człowiekowi. Dziękuję w imieniu Fundacji WG za miła współpracę.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jerzy Kora napisał(a):
DT czeka na panienkę w Łodzi. Dusia oddała niedawno Polo. Miał gdzieś na Dogo swój wątek. Czekał na adopcję prawie rok. Odkarmimy, uwolnimy od napięć seksualnych i oddamy dobremu człowiekowi. Dziękuję w imieniu Fundacji WG za miła współpracę.

to my dziekujemy
a facet tylko o jednym
sex:):0

Posted

Iwonka okazala sie super kobietka i bardzo wrazliwą.
Oka poszla za nia jak
by ja zawsze znala....jechala jak dama przy uchylonym oknie
na kocykach ...jak na tronie.
zabijcie nie zrobilam fotki z odjazdu
ale Iwonka obiecala ze zrobi jej fotki i cos napisze.
TERAZ TO JUZ JERZY I FUNDACJA PRZEJĘŁA NAD PANIENKA OPIEKE
dalam papiery do podpisania i ksiazeczke zdrowia..wiec kopie po podpisaniu prosze nam odeslac...:)

Posted

alispo1 napisał(a):
wyjazd 22.40,na miejscu 5:40 i trzeba by wtedy odebrac,bo nie mam jak przetrzymac.koszt-bilet psi pkp;-) Co na droge-wg pociagowych przepisow i co uwazacie za stosowne.Dam jeszcze znac czy na 100% bede jechac.(nie planuje zmian raczej,ale tak pisze na wszelki wypadek,bo wiadomo,plany potrafia sie zmieniac jednak)

hej, witajcie, dostalam info od zuuotej froisten ze jedziecie na tej trasie. Mamy do przewiezienia spanielké z Gubina do Warszawy i myslalam ze udaloby sié transport poláczyc ale teraz weszlam na wátek i widzé ze to chyba jest pociág? Czyli ze moze jechac 1 pies z 1 pasazerem jesli tak...

Posted

o ciotki kochane
co sie dzieje
nikt tutaj nie byl?
nikogo juz nie interesuje juz Oka?
:):):)
Zdjęcia robiła Jola i dobrze bo ja zbyt byłam przejęta psem. Mam nadzieję, że Oka dobrze sie czuje w nowym domu. Jeśli będziesz miała jakieś wiadomosci to bardzo proszę o kontakt. Teraz ja cierpię, wczoraj jak ją zabrali płakałam, czułam się jakbym ją zdradziła. Jolka już płakała w czwartek jak z Mateuszem wracali do domu. Podbiła nasze serca swoja radością i ufnością do człowieka, który jednak tak ją skrzywdził. Psy - to jest miłość na czterech łapach. Wiem z blogu, że Oka trafiła do DT, myślałam, ze ma docelowego własciciela, który czeka na nią, tak mówiła mi Ewa. Gdybym wiedziała o DT odwołałabym dalszy transport i zatrzymała ją w domu. Boję się o kolejne rozczarowania Oki, jakkolwiek WG działa wspaniale i nie odda suni w niewłaściwe ręce, Wiem to z własnego doświadczenia - Lena - moja goldenka z fondacji. Wszystko będzie dobrze, pozdrawiam Cię serdecznie Iwona

cioteczko nie placz....ja tez czesto rycze
ot baby jestesmy i tyle:(
a to mail cioci Iwonki

Posted

giselle4 napisał(a):
telefonowal Jerzy....wszystko ok:)
troche mnie opierniczyl
i mysle
ze mial racje
...Jerzy nastepnym razem pomysle dwa razy....

"miau" albo i nie "miau". :)

Oka w DT - zapraszamy

Jak na razie wszystko OK. Dusia potwierdza, że Oka jest słodziutka :)