Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiec juz wiem (prawie wszystko) dokladnie, ja z Czika na przelomie wrzesnia/pazdziernika zaczynamy przychodzic do Was (kochane Cavano0 regularnie, a podczas wakacji bedziemy tzw. "dochodzace". Mamy nadziej, ze nikt nie ma nam tego za zle... :oops: ale nie specjalnie mamy wybor. Zostaly nam powyznaczane zajeia poza Warszawa i to akurat w week-end... :(

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grafik:

piatek godz. 19 - grupa zaawansowana

sobota godz. 18 - grupa poczatkująca

niedziela godz. 18 - obie grupy

Psy z grupy zaawansowanej mogą przyjść w sobotę, ale - trenujemy na końcu placu, sami, na przeszkodach, których grupa początkująca chwilowo nie potrzebuje, jak Elka chce któreś przeszkody zabrać, to zabiera, a jak jej przeszkadzamy, to idziemy precz :wink:

Elka nie ma dostępu do netu, więc prosiła jeszcze o przekazanie, że w najbliższy piątek o godz. 19 trenują obydwie grupy, ponieważ w weekend (z powodów znanych wszystkim) treningi się nie odbędą.

Posted

Mokka, jak zwykle, podała dobre dni, a ja, jak zwykle, nie całkiem, więc poprawiłam teraz swój post coby nieprawdziwych plotek nie siać...

Pamiętajmy również, proszę, na piątek przynieść składki...

I jeszcze: poszukajcie po piwnicach i innych zakamarkach czy nie macie jakichś nie potrzebnych mebli... Chodzi głównie o stoły, chociaż krzesła, regały i szafki też by się pewnie przydały. Jeżeli macie takie rupiecie zagracające Wam piwnice i wolelibyście je "przechowywać" pod opieką Cavano, to nam by się przydały... :D

Posted
Ja troszke ciamajda jestem... dobrze zrozumilam? Trening w tym tygodniu jest tylko i wyłącznie w piątek (dla wszystkich)?

Tak, dokładnie.

W sobotę są zawody, w których startuje m.in. Ela (a my wszyscy kibicujemy), a w niedzielę nie dość, że zawody, to jeszcze wystawa. Niektórzy z nas (he, he, z nas ) się wystawiają, niektórzy sekretarzują na ringach, a jeszcze inni niektórzy starują w zawodach. Treningów nie ma.

Flaire

Ty spryciulo, moderujesz i moderujesz, a ja sobie postów nie mogę ponabijać :wink:

Posted

Mokka,

Hmmm ... tylko Ty probowalas je sciagac ;) Generalnie sposob jest prosty jak metr sznurka w kieszeni, a znany od zarania dziejow komputerowych. Przykro mi, ze nie udalo Ci sie sciagnac plikow.

Napisz przez jakiego klienta ftp sciagalas i czy Twoja siec pozwala na ruch pakietow po porcie 21.

pozdrawiam,

Posted

Problem w tym, że nie mogę ich ściągać. Aby móc skorzystać z klienta, którego ściągnęłam sobie, jak mi poradziłaś, trzeba go zarejestrować i otrzymać jakiś numer czy hasło (nie pamiętam dokładnie). Wysłałam rejestrację zgodnie z instrukcją, ale nie odpowiedzieli. A nie bardzo mam czas szukać innego klienta, bo ściągnięcie tego zajęło mi wczoraj pół dnia, bo ciągle były przekroczone jakieś tam limity i musiałam w kółko próbować od nowa.

Ja jednak poproszę Cię o płytę. Walczę z tym ustrojstwem już 2-gi dzień i raczej się poddam, bo to nie na moje nerwy. :wink:

Chyba, że jeszcze dostanę to hasło - nie wiem ile trwa taka operacja, ale odnoszę wrażenie, że była jakaś obietnica, że szybko alboco, ale minęło już kilka godzin, więc moje nadzieję maleją.

Posted

Wyslij mi swoj adres mailowy. Wysle Ci prostego klienta ftp, wraz z instrukcja jak z niego korzystac :-)

Programik bedzie spakowany i ma ok. 1,3 MB.

pozdrawiam,

Posted

Ty mnie chcesz zadręczyć! Ja już nie chcę tych zdjęć. Już ich nie lubię, nir kocham i nie potrzebuję. :bigcry:

Na pewno wyszłam jak krowa i nie chcę ich oglądać. :evil:

Posted

Nie marudz tylko instaluj i sciagaj :-) Wyszlas slicznie i Monia rowniez! :-)

Zawsze to kolejna umiejetnosc zaliczona, a wiec do dziela!

Posted

Słuchajcie, pilnie potrzebuję kogoś dzisiaj lub jutro do pstryknięcia kilku zdjęć niesfornym szczeniakom. Miała to zrobić Wind, ale robota jej wyskoczyła. A jest to pilne, bo 6 tygodni to "oficjalny" wiek na zdjęcia... Szczeniaki się zmieniają z godziny na godzinę, więc długo czekać nie można.

Przy okazji, ta sama osoba mogłaby pomóc z testami psychicznymi (choć te mogą poczekać kilka dni).

Posted
Mokka,

Gratuluje :D

To znaczy, że jej się udało zdjęcia sciągnąć? Szkoda, :wink: bo chciałam ją przekupić, że jej te zdjęcia sciągnę w zamian za usługi fotograficzne... :D
Posted
Mokka,

Gratuluje :D

Można wiedzieć czego? :evil:

Flaire, jeszcze siedzę w pracy, ale mogę zadzwonić do Ciebie wieczorem. Jeśli nikogo nie znajdziesz, to przyjadę, ale myślę, że nie wczesniej niż. ok. godz. 20.

Posted
Flaire, jeszcze siedzę w pracy, ale mogę zadzwonić do Ciebie wieczorem. Jeśli nikogo nie znajdziesz, to przyjadę, ale myślę, że nie wczesniej niż. ok. godz. 20.
Może być również jutro, jeśli Ci wygodniej...

A ja dzisiaj byłam w Rurexie, który jest do doopy i nic dla nas nie mają. A poza tym w składni drewna, czy jak to się tam nazywa, gdzie nam wszystko zrobią, wysuszą, potną na kawałki, oheblują, a my tylko skręcimy i pomalujemy! (Huśtawkę, znaczy się).

Posted

Oj Mokka! Ale mnie wystraszylas :evil: Juz myslalam, ze ktos kradnie nasze cenne i tajemne fotki, na ktorych uwidocznione sa wszystkie sekrety pokonywania toru przeszkod ;)

Ufff ...

A jak ma isc szybciej skoro kazde jest po ponad 3 MB??? I na dodatek plyna sobie wolno, przemykajac sie miedzy innymi pakietami? He? :-?