Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HALO LUDZIE POBUDKA

Co jest! Wakacje wakacjami, ale taka tu cisza, ze topik nam na psy zejdzie!

Flaire

Twoje dzieci juz miesiac skonczyly, napisz jak sie maja, bo moje ma sie dobrze.

Jej pierwsze male urodzinki obchodzilam w stajni, na dluugim spacerze.

A tak teraz wyglada:

5675.jpg

Posted

Pati,

Sliczne dzieciono :-) I w moim ulubionym stanie czyli w pelnym i cichym snie ;)

Ucaluj Cavanke ode mnie i liznij od Majki :lol:

pozdrawiam,

Posted
Jakie grzeczne dziecię :iloveyou:

Dziekuje baldzo, przekaze jak zakuma co do niej mowie :)

Przyjedzie na sobotni trening?
Przyjedzie, przyjedzoe. Ale po co ja to mowie, przeca Ty i tak w domu neta nie masz. :hmmmm:
Ucaluj Cavanke ode mnie i liznij od Majki

Ucaluje, a od lizania jest Kenia.

Serio, co ja sie z nia mam. :roll: Jak tylko oko odwroce to ona juz tym jaszczurczym jezorem chlapie Cavanke po glowie. franca jedna.

Posted
Widocznie Kenia uznała, że Ty nie wylizujesz dostatecznie i ona musi Ci pomóc...

Fakt, cos u mnie slabo z lizaniem ostatnio.

A nie wiesz czasem jak mam jej wytlumaczyc, ze pieluchy sa jednorazowe i ich sie nie wylizuje, tylko wyrzuca??? :hmmmm:

Posted
A nie wiesz czasem jak mam jej wytlumaczyc, ze pieluchy sa jednorazowe i ich sie nie wylizuje, tylko wyrzuca??? :hmmmm:
Ja bym radziła nie próbować zmieniać Kenii, tylko zmienić pieluchy na takie, co się wylizuje. Bardziej ekologiczne nawet. :lol:
Posted

No i jak wszyscy po treningu? Bari śpi i nawet nie chce mu się jeść, a mały tak się zganiał i najadł, że jak twierdziliście, że był gruby, to teraz przypomina bombkę choinkową :lol:

pozdrawiam i do zobaczenia jutro 8)

Posted
Wszystko oki, dzieki.

Poprostu moja siostra urodzila :lol: i pojechalam ja w szpitalu odwiedzic...

No,no ! 8)

To gratulacje :drinking: :wink:

Ale swoją drogą to tak się żeście umówiły ,żeby w jednym prawie czasie .. ? :lol:

Posted

Wszystkim CAVANOWICZOM, i tym w Pęcicach, i tym w Krakowie, samych złotych medali życzą

Flaire

Misia (Piccadilly's Ma Bear De Flaire)

Api (Flaire Annapurna)

Ansel (Flaire Ansel Adams)

Posted

Kochani Cavanowicze!

Chcę Wam głośno i oficjalnie powiedzieć, że jestem z Was tak niesłychanie dumna, jakbym conajmniej miała cokolwiek wspólnego z tymi doskonałymi lokatami, medalami i pucharami! Każdy z Was przywiózł z Pęcić co najmniej lokatę, a to nie lada osiągnięcie, zważywszy, że jesteśmy klubem malutkim i do tego pozbawionym miejsca do treningów od dwóch miesięcy, no i że większość z nas ćwiczy od bardzo niedawna.

SERDECZNE GRATULACJE!!!!

Posted

Mój zwycięzca dumnie zaprezentował medal rodzicom moim, zjadł odrobinę i teraz śpi opierając się na wygranym sznureczku :lol: a mały czołgista po prostu śpi i świat zewnętrzny nieistnieje 8)

No i chciałam zaznaczyć, że bardzo nam się podobało, trochę się przedłużyło, ale następnym razem weźmiemy sprzęt grillowy to żołądek nie będzie mnie niepokoił :wink: no i dyplomy są śliczne, w końcu mamy co zaprezentować światu :D

Posted

PATI, puchary były tylko za IAL, czyli u nas puchary wygrała Bella, za pierwsze miejsce w klasie Medium i Brutus, za drugie miejsce w klasie Large.

Poza tym były medale za lokaty w klasyfikacji łącznej. Takie medale wygrał Brutus, Bari, Kecia i Monia.

A za oddzielne w dwóch klasyfikacjach były dyplomy i jakieś upominki chyba - dokładnie co to już kto inny Ci napisze... :wink: No poza niektórymi z ww. osób, to jeszcze Ty z Kenią i Marta z Drachmą wygrałyście takie lokaty.

Mam nadzieję, że nikogo nie zapomniałam w tym niezbyt szczegółowym reportażu... :D

Ciągle nie jestem pewna, czy aby do mnie na 100% dotarło, jak SUPER Wyście się spisali!

Posted

Wszyscy powinniśmy być z siebie super-dumni- tyle sukcesów :lol: a jak slicznie wyglądaliśmy w naszych nowiutkich koszulkach :lol: jak republika zacznie mnie wpuszczać, to Wam pokażę, jacy śliczni, mądrzy, higieniczni? :wink: byliśmy...