Mami Posted January 6, 2004 Posted January 6, 2004 Misia, jak widać po jej zachowaniu , jest "czysta" - choć w tym wypadku chodzi o to, ze nie ma tatuaża ani czipa. Chwala! Trzy noce nie spalam zastanawiajac sie, jak zarejestrowac w Polsce "czystego" psa :wink: Bardzo dziekuje za odpowiedz, karte rejestracyjna wyslemy niebawem, tak czy inaczej do przyszlych wakacji zdazymy :wink: Zatem, dzisiaj czeka mnie mila (nadzieja matka glupich :wink: ) rozmowa z Pania ZK Pozdrawiam Quote
Elka Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Nareszcie dopadłam do kompa!! :D Mam dla Was pewną propozycję na zimę i jeśli Wam sie nie spodoba to mnie nie zabijcie!! Otóz wpadła mi do głowy szlona myśl aby zimą w sobotę miała treningi tylko grupa początkująca a w niedzielę tylko zaawansowana albo na odwrót ale z tego co wiem to Flaire nie może biegać w niedzielę!! Tak sobie pomyślałam że mozna by tak zrobić z pobudek czysto egoistycznych :oops: : zamarzam jak mam prowadzić zajęcia przez 4 godziny na temperaturze -10stopni!! Druga sprawa to zawody!! :P Otóż jak już na moją prośbę napisała Niuka chce zrobić zawody jak będzie cieplej!! Wtedy juz wszyscy będziecie gotowi do startu!! :lol: Proponuję temperaturę od +10stopni w górę i w miarę miękkie podłoże!! strasznie sie rozpisałam ale cóż... :D Quote
sylwia i boksery Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Mnie tam odpowiada na razie jeden raz w tygodniu-jest za zimno,żeby narażać naszą Szefową na przymarznięcie do podłoża :wink: Co do soboty/niedzieli-dopasuję się chętnie do tych,którzy mają inne zajęcia-czyli do Flaire i Mokki :D Quote
exoda Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 jestem za!!! bo mialabym czyste sumienie ze chodze raz i w niedziele nie przepada mi trening. Tylko dlaczego Flaire tak szybko awansowala z Misia do grupy zaawansowanej, hę? nie to zebym sie czepiala... :lol: Quote
Wind Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Teraz ja dodam cos od siebie. Po pierwsze to podziwialam Elke, ze az tyle godzin wytrzymywala na taaaakim mrozie. Ja w sobote bylam 2 godzinki a w niedzile godzinke i mialam serdecznie dosc. W domu odmrazalam swoje uszy i Majki wasy przez pol godziny, a potem zapadlam w zasluzony sen ;) Nawet nie chce myslec ile odmrazala swoje konczyny Elka. Dlatego pomysl Elki jest jak najbardziej sluszny. Dobrze tez, aby zawody odbyly sie gdy aura bedzie bardziej przyjazna czyli wiosna. Po pierwsze bedzie cieplej, a po drugie bezpieczniej bo nie tak slisko jak obecnie. Po drugie, to z przykroscia informuje, ze nie moge przyjechac ani w ten weekend, ani w przyszly. Jak wiecie czasami robie rozne dziwne rzeczy przy sesjach i tak sie zlozylo, ze w ten weekend mam probe stylizacyjna z modelkami a w przyszly weekend mamy duza impreze modowa w Kongresowej. Zarowno proba jak i impreza zaczynaja sie skoro swit a koncza pozno wieczorem. Pozostanie mi wiec czytac Wasze wrazenia po treningu i mam nadzieje, ze w tym punkcie mnie nie zawiedziecie. pozdrawiam, Quote
Flaire Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Tylko dlaczego Flaire tak szybko awansowala z Misia do grupy zaawansowanej, hę? nie to zebym sie czepiala... :lol:exodziu, a na jakiej podstawie zdecydowałaś, że awansowałyśmy??? Bo naprawdę to my nadal w grupie matołków ćwiczymy, powiedziałabym nawet, że jesteśmy podstawą grupy matołków!A co do raz w tygodniu... Po pierwsze, należy szanować Elkę i nie dać jej zamarznąć. Ale po drugie.... :( :( Misia mówi, że dla niej nawet dwa razy w tygodniu jest za mało i pyta, czy może trenować codziennie... Więc czy można by zrobić tak, żeby Ci, co raz, to raz, a Ci, co dwa, to dwa...? Pliiiz? Bo widzę, że dla wielu osób wystarczy raz, ale my wolelibyśmy dwa... Quote
Mokka Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 No cóż, jeśli się nie da w każdą sobotę i niedzielę po 2 godzinki, to trudno, dostosujemy się (my nie jesteśmy zmarźluchi, o nie, nie). Mam za to pytanko dotyczące najbliższego weekendu. Czy mogę wyjątkowo przyjść w niedzielę z grupą zaawansowaną zamiast w sobotę? Mam na sobotę propozycję dla Leona (tego nie da się przełożyć na niedzielę) i gdyby Monia mogła poćwiczyć w niedzielę, to oba pieski miałyby zajęcie. Proszę o przychylne rozpatrzenie mojej petycji. :D Quote
Elka Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 No dobrze... po burzliwej naradzie z Pati doszlam do wniosku ze: 1. grupa poczatkujaca w sklad ktorej wchodza: -Maja -Miska (flaire) -Miska (Agnieszka) -Kara -Drachma -Tola -Monia -Lukas -Kobra -Bajka -Funny (jesli o kims zapomnialam wybaczcie!!) maja zajecia w soboty od godziny.... no wlasnie... ktorej? 9.00, 9.30, 10.00?? Powiedzcie ktora by wam najbardziej pasowala... 2. grupa zaawansowana w sklad ktorej wchodza: -Heniek -Nasa -Cecil -Bari -Kecia -Aksa -Kenia (czy to juz wszyscy??) maja zajecia w niedziele od godziny... (do ustalenia, ale poprosze taka sama jak gr poczatkujaca)!! wszelkie reklamacje i zazalenia beda rozpatrywane zgodznie z kolejnoscia naplywania!! :D Quote
Flaire Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 aaa, i chciałam jeszcze powiedzieć, że to "dwa" to tak naprawdę byłoby u nas "raz i pół", bo co drugi tydzień mamy posłuszeństwo i wtedy mogłybyśmy sobie agility darować. Quote
Mokka Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Ela, zapomniałaś chyba o kilku pieskach: Bella, Samanta, Peper (?-tak się chyba nazywa ten mały rudasek), Mafia. Quote
Elka Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 W sumie to moglabym sie zgodzic na twoja prosbe Flaire ale pod pewnymi warunkami!! Grupa zaawansowana jest troszke bardziej zdyscyplinowana niz poczatkujaca i bardziej trzaba pilnowac swojego psiaka zeby byl zawsze pod kontrola i nie przeszkadzal innym. mozemy zobaczyc jak to wyjdzie w praktyce.:D A co Moi Drodzy z godzina treningu?? Czekam na propozycje!! :) Quote
Wind Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 No to ja zabiore glos w sprawie godziny. 10.00 bylaby idealna. Jakos kazda wczesniejsza zarowno dla mnie, jak i dla Majki to srodek nocy ;) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 W sumie to moglabym sie zgodzic na twoja prosbe Flaire ale pod pewnymi warunkami!! Grupa zaawansowana jest troszke bardziej zdyscyplinowana niz poczatkujaca i bardziej trzaba pilnowac swojego psiaka zeby byl zawsze pod kontrola i nie przeszkadzal innym.mozemy zobaczyc jak to wyjdzie w praktyce.:D Aluzju poniał. Super. Misi nie poznasz.Tylko ona się pyta, czy ma być zdyscyplinowana i w sobotę, i w niedzielę, czy wystarczy tylko w niedzielę? :wink: Quote
Wind Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 Flaire, Liczymy na to, ze w sobote Misia Misia pozostanie ;) W innym wcieleniu chyba bym jej nie poznala :lol: Quote
PATIszon Posted January 7, 2004 Author Posted January 7, 2004 Dobra, Czyli ja + Kobra w sobotę zabieramy Karą, po treningu po drodze do Kobyłki porzucam Karą w domu i odwożę Kobre, a w niedziele malduje się z Kenią. :lol: Ale fajnie! Rodzice się ucieszą, że ich marnotrawna córka odwiedzi! A co do godziny to jestem za 10.00, zawsze to o pól stopnia cieplej niż o 9.00. :lol: Quote
exoda Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 exodziu, a na jakiej podstawie zdecydowałaś, że awansowałyśmy??? a na takiej: aby zimą w sobotę miała treningi tylko grupa początkująca a w niedzielę tylko zaawansowana albo na odwrót ale z tego co wiem to Flaire nie może biegać w niedzielę!! i co??? ale ja TYLKO dlatego siem zapytalam bo chcialam zebys z Misiakiem biegala z nami,no ale dzieki za wyjasnienie ze: Bo naprawdę to my nadal w grupie matołków ćwiczymy oki, juz mi nerw puscil :lol: :lol: :wink: Quote
Mokka Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Elka, a co z moją petycją? Czy mogę przyjść w najbliższą niedzielę zamiast soboty? Plizzzzzzzzz :multi: Obiecuję, żę będziemy zdyscyplinowane i nie będziemy przeszkadzać innym :nono: Quote
sylwia i boksery Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 W sobotę o której się spotykamy?-bo już straciłam wątek :oops: Grupa matołkowa,oczywiście :wink: :D Quote
exoda Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 A ja w ta sobote nie moge przyjsc bo jade do ZAKOPANEGO!!!! juz dzisiaj wyjezdzam i jutro bede na koncu Polski :angel: siem nie moge doczekac... Quote
Elka Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Mokka Zgadzam sie zebys przysla w niedziele!! :D Godzina 10.00 jak najbardziej mi odpowieda!! :D A teraz wszyscy mnie zabijecie!! Otóż sobotni trening stoi pod wielkim znakiem zapytnia!! I juz sie tlumacze dlaczego!! Wiec tak... w sobote mam dodatkowy trening aikido, ktory ma byc przygotowaniem do zblizajacego sie do mnie niestety egzaminu na niebieski pas :oops: i bardzo mi zalezy zeby na nim byc!! Ale jscze nie wszystko stracone!! Otoz jak dobrze pojdzie to bede miala zajecia w tej szkole przy ktorej biegamy i wtedy jesli Niuka i Lenka sie zgodza to bedziecie mogli miec traning bo ja bede mogla Wam otworzyc wejscie!! ale o wszystkim jeszcze was poinformuje jutro bo dzisiaj na aikido wszystko ustale!! Mam nadzieje ze mnie nie zabijecie!! Zawsze mozecie dla odmiany przyjsc w sobote na trening japonskiej sztuki walki...!! :P No a jesli zdarzyloby sie tak ze w sobote jednak nie bedzie jak poprowadzic zajec to spotykamy sie wszyscy razem (gr poczatkujaca i zaawansowana) w niedziele o 10.00!! Jeszcze bardzo wazne bedzie to jak bedzie wygladal nasz teren jutro bo z tego co wiem to ma byc plusowa temperatura wiec jak to wszystko sie roztopi w ciagu dnia i noca zamarznie to zostanie nam tylko lyzwy przyniesc a nie przeszkody rozstawaic!! O wszystkim jutro napisze!! Quote
Mokka Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Elka, daj znać najszybciej jak możesz, bo my z Flaire przeprowadziłyśmy nabór do sekcji i w sobotę wybierają się do nas 2 berneńczyki (i chyba też Tynka z Fabią). Gdyby trening się nie odbył, musimy ich odwołać. Quote
Mokka Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 A co do pogody, to obserwuję dokładnie prognozy i wydaje mi się, że w Warszawie odwilż ma przyjść dopiero po niedzieli (oby!). :D Quote
PATIszon Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 Elka, Wpadniemy na ten Twój trening i jakby Cię za mocno tymi kijami okładali to psy spuścimy! 8) Mokka, Byc nie może ! Jaśnie pani Tynka sie zdecydowała??? :o Wreszcie! Ps. Jakie Ty prognozy oglądasz! Ja jestem na bierząco i odwilż ma być po sobocie! Ta wersja mi odpowiada i tej się bede trzymać! Quote
Mokka Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Pati, obejrzę dzisiaj wieczorem i postaram się zapamiętać, w której telewizji co mówią. A Tynce skończyła się cieczka i twierdzi, że przyjdzie. W ostatnią niedzielę szkoliła Shepa z nami. Quote
PATIszon Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 A własnie! Koleżanka chce zacząć szkolenie ze swoją sznaucerką i pyta jak jest na Bemowie, czy macie teraz przerwe zimową i kiedy może zacząć. Może jakiś telefon? Quote
Recommended Posts