Elka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 No wiec po dlugich i bolesnych przemyśleniach podjęłam decyzję że coś muszę wwybrać więć wybieram Was czyli... przybędę na zebranie!!!!!!! jak nie zabłądzę to będę koło 19.30... Mam tylko cichą nadzieję, że ktoś pomoze mi późnie dotrzeć bezpiecznie do domu!! UWAGA W sobotę zajęcia o 14.00 w niedzielę o 10.00 bo nie jadę na działkę! Quote
Elka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 A... zapomniałam! Witamy Cie Droga Magdo!!! Na ten IAL nie jedziemy bo daleko po za tym zanim sie pokażemy poblicznie musimy dojść do perfekcji! Zobaczymy sie w Płocku!! Quote
Mami Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Czyli tak jak w baseballu. A myślałam, że baseball to jedyny sport, który opiera się wkroczeniu do XXI wieku! Chyba jednak nie jest taki samotny. Jak sama zauwazylas ma kolege IALa i kolege softball'a 8) No, chyba ze to kolezanki som. :wink: No widzisz, ale to juz nie jest "nasz" matolek, wiec jesli nawet wygra to nic nam do tego Nawet?! Wygra na pewno! Quote
Flaire Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Mami, co to za potfur na Twoim avitarku? Zamieniłaś Raisę na to-to??? :wink: Quote
Mami Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Mami, co to za potfur na Twoim avitarku? Zamieniłaś Raisę na to-to??? Fajnie kreci ogonkiem, co? 8) Zadne to-to. Potwor z krwi i kosci. Raisa ostatnio zaczela sie dziwnie zachowywac, zmienila kolor siersci, ucho stanelo...i...i pewnego dnia wstaje rano a tu takie cos siedzi na fotelu. 8) 8) No, ale widze ze Pati tez zmienila zwierzaka. Z jakiej hodowli ten jamnik pochodzi, co? :lol: 8) Quote
Magda i Saga Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 No widzisz, ale to juz nie jest "nasz" matolek, wiec jesli nawet wygra to nic nam do tego. A Belgijka jest slodka... :wink: Nie wasz? :o A czyj? A IAL w Forcie pamiętam, bo to był nasz debiut. Byłśmy zaraz za tym matołkiem co wygrał jumping, a i Brutuskowi zdaje sie też nieżle poszło. To się wyperfekcjonizowujcie, ja tez będę, BO MAM TOR, hura!!! Quote
Flaire Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 No widzisz, ale to juz nie jest "nasz" matolek, wiec jesli nawet wygra to nic nam do tego. A Belgijka jest slodka... :wink: Nie wasz? :o A czyj?To znaczy nasz z pochodzenia, ale nie z obecnej przynależności drużynowej. Niuka i Lenka przeniosły się na "zieleńsze pastwiska" :wink: Fortu. Quote
Magda i Saga Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Ja jakbym chciała sie gdzieś przenieść, to mogłabym sobie najwyżej przeszkody przestawic na druga stronę domu :lol: tyle u nas w Bydgoszczy klubów Quote
Mami Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Taaa... A u mnie klubow sporo, tylko zaden mnie nie chce przyjac od razu. Musze wyslac aplikacje, i czekac... czekac... czekac az laskawie rozpatrza moje podanie. Skandal! Quote
Sajko Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Magda, my też szlifujemy umiejętności, zwłaszcza że moje maleństwo w końcu dorastać skończyło :roll: bystry to chłopak nie był 8) Quote
PATIszon Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 Ja jakbym chciała sie gdzieś przenieść, to mogłabym sobie najwyżej przeszkody przestawic na druga stronę domu : Nooo! To juz cos! Zawsze jakies urozmaicenie! :lol: Skoro masz torek to zrob jakies "zawody". Chetnie przyjedziemy, w koncu Bydgoszcz nie tak daleko... :wink: Quote
Magda i Saga Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Byłoby wspaniale. ja bardzo chcę, żeby w Bydgoszczy zebrało sie kilku zapaleńców, tak jak u was. Narazie jestem tylko ja i moja Sagusia, ale pomału nas przybędzie. W tym roku chcę pojeżdzić na zawody, to przy okazji podpatrzę jak się je organizuje. Może w przyszłym roku?? Teraz mogłabym urządzic zawody w bieganiu dookoła domu (ale przez przeszkody) :P Quote
Mokka Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Magda, my też szlifujemy umiejętności, zwłaszcza że moje maleństwo w końcu dorastać skończyło :roll: bystry to chłopak nie był 8) Nie bystry - a widziałaś moje ??? :o Nie gadaj bzdur, kobito. A tak poza tym, to nie byłaś wczoraj na zebraniu, bo niby dzisiaj miało Cię już nie być na weekend. I co, leniuszek ? :evil: Quote
PATIszon Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 A tak poza tym, to nie byłaś wczoraj na zebraniu, bo niby dzisiaj miało Cię już nie być na weekend. I co, leniuszek ? :evil: Ale Ty nieprzyjemna kobieta jestes, wieszzz. 8) Quote
Flaire Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 A tak poza tym, to nie byłaś wczoraj na zebraniu, bo niby dzisiaj miało Cię już nie być na weekend. I co, leniuszek ? :evil: A skąd wiesz, że jest? Może właśnie jej nie ma! :D Quote
Mokka Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Ale na forumnie siem udziela, znaczy siem jest :lol: Quote
Flaire Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Ale na forumnie siem udziela, znaczy siem jest :lol:Znaczy siem istnieje gdzieś we wszechświecie, ale czy w zasięgu Cavano??? :niewiem: Ja z Hameryki też siem udzielałam, ale na zebranie to bym nie zdążyła... Quote
Mokka Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Bo siem widocznie słabo starasz :nono: To Sajko jest w Hameryce ????!!!! Quote
Flaire Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 To Sajko jest w Hameryce ????!!!!Nnnno nnnieee wiem, gdzie jest. Może w Hameryce, może w Zielonowie, a może i w stolicy. Ale tak od razu od leniuchów... Quote
Sajko Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Nie, Sajko nie jest w Hameryce :lol: i Sajko nie jest leniuszkiem, po prostu musiała przyjść jeszcze dzisiaj do pracy :-? i za jakieś 3 godzinki wyrusza w długą podróż do Włoch 8) słonko, śnieg i deseczka pod nogami :D Mokka, mówiłam o bystrości dorastania mojego misia, bo intelektualnie to jest niesamowity :bigcool: Flaire :eviltong: i w końcu Misia będzie miała kuleczki, a strony nie będzie, bo nawet nie zdecydowałaś nic o kolorze tła :wink: Quote
Wind Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Witajcie Robaczki w ten kiepsko-zimny poranek ... Jesli nic i nikt mi nie przeszkodzi, postanowilam w weekend napisac nasz najwazniejszy dokument (wszyscy wiedza o co chodzi, prawda?). Potem rozesle Wam go po skrzynkach i bardzo prosze o konstruktywne uwagi. Jak juz uda nam sie ustalic tekst ostateczny to pozostaje nam tylko ustalic termin zebrania zalozycielskiego. Tak sobie mysle, ze jeszcze przed Swietami sie z tym wyrobimy. Co Wy na to? Aha ... dzisiaj zaczne po skrzynkach wysylac tekst oswiadczen. Beda to chyba trzy druki. Kazdy sobie wydrukuje, uzupelni o swoje dane i podpisze. A Ty Flaire nie dostaniesz nic ... no prawie nic :lol: pozdrawiam, Quote
Wind Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Sajko, A Ty gdzie sie wybierasz, co ??? :evil: Tu wazne sprawy beda sie czynic i jestes NIEZBEDNA! Quote
PATIszon Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 za jakieś 3 godzinki wyrusza w długą podróż do Włoch 8) słonko, śnieg i deseczka pod nogami :D Na desce do Wloch....no to za jakies trzy miesiace wroci.... 8) Quote
Wind Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Oto jak, korzystajac z uprzejmosci Uzytkownika waldek2 i Jego fajnej stronki, propaguje Klub Cavano i agility dla malych psiakow: http://www.waldek2.republika.pl/agility1.htm Mam nadzieje, ze i innych posiadaczy yorkow i hodowcow uda mi sie zainteresowac tematem "pracujacych yorkow". Ah ... marzy mi sie zastep malych pieskow w konkurencjach agility czy zawodach posluszenstwa :angel: pozdrawiam, Quote
Recommended Posts