Vencelek Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Mokka, Dzieki za wiare w Kaspra talent. Aczkolwiek zobaczymy jak juz bedzie mial swoja docelowa mase jak taki cielaczek sobie poradzi miedzy tyczkami :D :D :D Quote
Vencelek Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 To oprocz odrzutowca na treningach bedzie jeszcze czarna torpeda. Prosze tylko o sygnal o ktorej godzinie w przyszla sobote sa zajecia Pozdrawiam Quote
Elka Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 jeszcze nie wiem czy bedzieci mogli prowadzic sobie sami trening w ten weekend bo dopiero dzis bede rozmawiac odnosnie soboty a jutro niedzielei bo musze poprostu z portierami ustalic. mnie na 99.99% nie bedzie. Wolalabym zeby nowe psiaki nie przychodzily jak mnie nie bedzie wiec zapraszam za tydzien!!:P Flaire albo ktos inny zmotoryzowany kto pojedzie ze mna jutro do hurtowni??!! Quote
Elka Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 !!! UWAGA-SOBOTA !!! Załatwiłam już sobotni trening! Pati jest upoważniona do odebrania klucza od furtki. Tylko jest mały problem bo nie wiem co zrobić z kluczem od schowka na przeszkody... Ustalcie to i w razie czego niech ktoś podejdzie w piątek do mnie do sklepu po kluczyk! :P Quote
Flaire Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Elka, może mi go dzisiaj dasz? (kluczyk od schowka, znaczy się) Quote
Mokka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 To teraz musimy ustalić o której godzinie się spotykamy. Quote
Flaire Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Proponowałabym nie mieszać :wink: , tylko spotkać się normalnie o 10. Mówiłyśmy z Patrycją, żeby potem jechać oglądać huśtawki - Elka miała nas umówić. Pati, Elka, czy to nadal aktualne? Quote
Mokka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Byleby nie skoro swit ;) Nie wiem, czy wiesz, moja droga, ale obecnie świta już przed godz. 6 rano, więc np 8:00 jest jak najbardziej OK. :D Quote
Wind Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 To ja moze podtrzymam to co powiedziala Flaire. 10.00 bedzie prawie ok ;) BTW juz wkrotce gdy .... dojdzie do wladzy wszyscy bedziemy wstawac przed switem ... do krow, kur i gesi ... Cieszmy sie wiec "poznymi switami" ... poki je mamy :lol: Quote
Mokka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Krakowskim targiem - niech będzie 10:00. :P A co do drugiej części Twojej wypowiedzi - pozwól że się nie wypowiem (nie żeby mi ranne wstawanie jakoś szczególnie przeszkadzało :wink: ) Quote
Elka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 no więc nie miałam jak usiąść do kompa rano i przeczytałam propozycji Flaire z kluczykiem a jak się widziałyśmy to obie o tym zapomniałyśmy. Albo niech ktoś podejdzie jutro do mnie do pracy po klucz i plan treningu albo dam go Ani od Belli... Tylko nie piszcie odpowiedzi tutaj bo jutro nie będę miała jak do kompa usiąść. Jeśli chodzi o Huśtawkę to Ula napisała że możecie przyjechać w niedziele po 10 ale pomyślałam że razem z kluczem zostawie też nr do Uli na komórkę i same się dogadacie! W związku z tym wydaję mi się że nie ma sensu robić treningu w niedzielę bo do Pęcic jest kawałek drogi... To chyba już wszystko!! Flaire dziękuję jeszcze raz za "transport" do hurtowni!!! :D Quote
Wind Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Elka, A pilke na sznurku kupilas dla mojego suczydla? ;) Pewnie TY mi teraz nie odpowiesz, ale moze Flaire cos wie na ten temat? :-) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 A pilke na sznurku kupilas dla mojego suczydla? ;) Pewnie TY mi teraz nie odpowiesz, ale moze Flaire cos wie na ten temat? :-)Tak, Flaire coś wie! :wink: Quote
Flaire Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Ja obiecałam Elce, że mogę przyjść na Was pokrzyczeć :wink: . Quote
Flaire Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Mokka, a ile psów Ty przyprowadzasz? Bo ja zero :cry: :bigcry: :cry: Quote
Wind Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 O mnie bardzo prosze nie zapominac :nono: Tak, Flaire coś wie! :wink: A co wie Flaire, no co??? Nie trzymaj nas w niepewnosci, please :modla: :modla::modla: Quote
Flaire Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 A co wie Flaire, no co??? Nie trzymaj nas w niepewnosci, please :modla: :modla::modla:Że jest dla Majki piłeczka na sznurku! Quote
Mokka Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Mokka, a ile psów Ty przyprowadzasz? Bo ja zero :cry: :bigcry: :cry: To będzie zależało od składu ekipy na sobotę, bo nie chciałabym robić zbyt dużego zamieszania. Ale możemy biegać z Monią na zmianę. :wink: Quote
Wind Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Flaire, Dzieki, dzieki za info :-) Majka juz sie cieszy :-) I moja reka tez :D Przeciaganie sie z moim psem krotkim sznurkiem nie nalezy do najprzyjemniejszych :-? Czy mozecie mi napisac dokladnie na jakiej ulicy jest Sklep Elki. Podjechalabym dzisiaj do Niej :-) Quote
PATIszon Posted March 12, 2004 Author Posted March 12, 2004 O rany! Tyle zescie naplodzili, a ja nie mialam powiadomien :( No dobra. Czyli tak, jutro o 10.00 trening. Co prawda mnie by bardziej pasowalo podjechac do Pecic w sobite, po treningu. Tak na wstepie bylo mowione i juz zdazylam sie tam umowic z kolezanka, a nawet dwiema. Zadzwonie do Elki i zapytam czy sobota nie jest ok? Ja w sumie i tak tam pojade, wiec moze jednak... Ludziska, Kto zyw niech bierze aparat, bo jesli telewizja nie klamie to ma byc jutro sloneczko jak ta lala! Quote
Recommended Posts