Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze zapomnialam- Pati- gratuluje rozsadku :biggrina:

na deseczke sniegowa- utopic sie nie ma jak, ale za to nieograniczone mozliwosci polamania konczyn 8)

Posted
I jeszcze zapomnialam- Pati- gratuluje rozsadku :biggrina:

NO!

ale za to nieograniczone mozliwosci polamania konczyn 8)

Nie gadaj. Jak najbardziej ograniczone. Jak wrocisz z polamanymi 5-cioma konczynami to zaczne sie o Ciebie martwic :roll:

Posted

Pati- uwierz na slowo- mam duuuze doswiadczenie w lamaniu kosci- pare udalo mi sie w kilkunastu miejscach polamac :HUT012:

A co to za szkola tak przy okazji?

Posted
a dokladnie to co tam studiujesz :o bo chyba fakultetu o powyzszej specjalizacji juz nie ma :-?

A zdziwilabys sie. Ale faktycznie TEGO sie nie ucze. Zaliczylam eksremistycznie :lol:

Ale ucze sie o swinkach, krowkach, pieskach i konikach i pszczolkach :)

Posted
Łomatko, to tam jakieś rewolucyjne zmiany zaszły od moich czasów! O ptaszkach już nie uczą? :o

Nie. Widac zalozyli, ze dzisiejsza mlodziez o ptaszkach wie wszystko... 8)

Posted

Sajko

Hmmmm Czy ja dobrze zrozumiałam ty jedziesz na snowboard?

Moja gratulacje z powodu umiejętności jeżdżenia, Ja w tym roku też próbowałam ale nie powiem żeby mi to wychodziło więc zostałam przy nartach :D :D :D

Posted
na deseczke sniegowa

Sajko, Ciebie tez to dopadlo? :eek3:

Mnie jakies dwa lata temu, najpierw twardy potem miekki. I powiem szczerze, ze nie chcialabym powrocic do tamtych czasow ciaglego przewracania. Upadek na lodzie do tej pory mnie przeraza. 8)

Posted

powiem szczerze, ze nie chcialabym powrocic do tamtych czasow ciaglego przewracania. Upadek na lodzie do tej pory mnie przeraza. 8)

O tak te UPADKI są koszmarne, ale ja sie nie poddaje i w przyszłym sezonie zamierzam sie jeszcze poduczyć i też będe śmigać :D :D :roll:

Posted

Kobitki, że tak powiem, śmigam dłużej na deseczce niż Wy macie lat :wink: (no prawie). To już 11 roczek płynie.... i tak między nami- nawet instruktorem jestem więc twardość lodu nieczęsto sprawdzam :bigcool: ...

Posted
niż Wy macie lat (no prawie). To już 11 roczek płynie

a widzisz, nie, bo ja mam 12! 8)

Powiedz, gdzie planujesz jezdzic w przyszlym roku, to Cie wynajme! 8)

A wlasnie gdzie jezdzicie? Polska czy raczej jakies dalsze strony? Wiem, ze Lenka po stokach francuskich smiga. Ja bedac w Polsce, jako osoba niezwykle patriotyczna 8) jezdzilam wylacznie w polskie gory. Najczesciej Korbielow - Beskidy. A tutaj sobie jezdzimy na jakies niewysokie gorki, wlasciwie to zamierzamy, bo jakos na razie nie bylo okazji :oops:

Posted

A ja mam 13 lat !

No właśnie Sajko gdzie ty się na przyszły sezon wybierzsz bo chętnie bym cię wynajeła. I wreszcie się nauczyła jeżdzić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mami,

ja nie tylko po francuskich, bo to zależy od inwencji twórczej ojca :D ale w Polskich górach to ja byłam ostatnio chyba w .... niech no ja sie zastanowie ... chyba w 95' ;)

Posted

No to jak macie tyle lat, ile podajecie, to na nartach przynajmniej jeżdżę dłużej, niż wy żyjecie, bo to już 2.. lat :mdrmed:

Co do deseczki, raczej staram się nie uczyć nikogo, bo jestem super nerwowa i jak ktoś szybko nie łapie, to się bardzo denerwuję :siara:

A jeżdżę różnie- bardzo lubię Pilsko, bardzo nie lubię Zakopanego, bo jeździłam na Nosalu, a teraz numery robią i nie wpuszczają snowboardzistów :watpliwy: teraz w weekend jadę na Pilsko, bywałam w Szczyrku, niecierpię Zieleńca. Ale na dłuższe wyjazdy- Austria- extra możliwości jazdy poza trasami i dopóki się nie połamiesz, jest extra :sg168: Francja- cóż, stoki takie sobie, ale 'mój' język no i do niedawna miałam dobrą miejscówkę :wink: no i Włochy- fajowe stoki, boskie słonko i świetna pizza i wino, nic tylko szaleć :bigcool: dlatego pod koniec marca na tydzień do Włoch się wybieramy :cool2:

Posted
No to jak macie tyle lat, ile podajecie, to na nartach przynajmniej jeżdżę dłużej, niż wy żyjecie, bo to już 2.. lat :mdrmed:

Co do deseczki, raczej staram się nie uczyć nikogo, bo jestem super nerwowa i jak ktoś szybko nie łapie, to się bardzo denerwuję :siara:

bardzo nie lubię Zakopanego, bo jeździłam na Nosalu, a teraz numery robią i nie wpuszczają snowboardzistów :watpliwy: :cool2:

A ja w tym roku byłam na Nosalu i snowboardzistów wpusczali tylko były znaki uwaga na snowboardzistów ale może to tylko w ferie,

Prynajmniej na samą góre przy mnie wjwechał koleś na snowboardzie.

Posted

Ale przez długi czas robili numery, przez nich musiałam jeździć na Kasprowym i Szymoszkowej, których obu nie lubię, więc na Nosalu też teraz nie lubię, bo się na nich obraziłam :x

Posted

No właśnie i dobrze zrobiłaś ja też już nie lubie Nosala bo po tym jak sie powywalałam i mało co nóg nie straciłam to już nie mam zamiaru zjeżdżać z Nosala. Ale nie dziwne bo jak ktoś po 4 dniach jazdy na nartach zjeżdża z Nosala to już tak jest ( tak, tak ja w sumie w cały m życiu 5 dni na nartach jeżdże) Ale jak na tak początkującą to i tak mi nieżle poszło :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: