PATIszon Posted March 2, 2004 Author Posted March 2, 2004 Nas na 90% tez nie bedzie, bo wybieram sie przy sprzyjajacych wiatrach na deseczke, ... Tylko sie nie utop! :lol: Quote
Sajko Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 I jeszcze zapomnialam- Pati- gratuluje rozsadku :biggrina: na deseczke sniegowa- utopic sie nie ma jak, ale za to nieograniczone mozliwosci polamania konczyn 8) Quote
PATIszon Posted March 2, 2004 Author Posted March 2, 2004 I jeszcze zapomnialam- Pati- gratuluje rozsadku :biggrina: NO! ale za to nieograniczone mozliwosci polamania konczyn 8) Nie gadaj. Jak najbardziej ograniczone. Jak wrocisz z polamanymi 5-cioma konczynami to zaczne sie o Ciebie martwic :roll: Quote
Sajko Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Pati- uwierz na slowo- mam duuuze doswiadczenie w lamaniu kosci- pare udalo mi sie w kilkunastu miejscach polamac :HUT012: A co to za szkola tak przy okazji? Quote
PATIszon Posted March 2, 2004 Author Posted March 2, 2004 A co to za szkola tak przy okazji? Szkola Glowna Wywozenia Gowna :lol: Dawne SGGW 8) Quote
Sajko Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 a dokladnie to co tam studiujesz :o bo chyba fakultetu o powyzszej specjalizacji juz nie ma :-? Quote
PATIszon Posted March 2, 2004 Author Posted March 2, 2004 a dokladnie to co tam studiujesz :o bo chyba fakultetu o powyzszej specjalizacji juz nie ma :-? A zdziwilabys sie. Ale faktycznie TEGO sie nie ucze. Zaliczylam eksremistycznie :lol: Ale ucze sie o swinkach, krowkach, pieskach i konikach i pszczolkach :) Quote
Mokka Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Łomatko, to tam jakieś rewolucyjne zmiany zaszły od moich czasów! O ptaszkach już nie uczą? :o Quote
PATIszon Posted March 2, 2004 Author Posted March 2, 2004 Łomatko, to tam jakieś rewolucyjne zmiany zaszły od moich czasów! O ptaszkach już nie uczą? :o Nie. Widac zalozyli, ze dzisiejsza mlodziez o ptaszkach wie wszystko... 8) Quote
Ida&Funny Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Sajko Hmmmm Czy ja dobrze zrozumiałam ty jedziesz na snowboard? Moja gratulacje z powodu umiejętności jeżdżenia, Ja w tym roku też próbowałam ale nie powiem żeby mi to wychodziło więc zostałam przy nartach :D :D :D Quote
Mami Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 na deseczke sniegowa Sajko, Ciebie tez to dopadlo? :eek3: Mnie jakies dwa lata temu, najpierw twardy potem miekki. I powiem szczerze, ze nie chcialabym powrocic do tamtych czasow ciaglego przewracania. Upadek na lodzie do tej pory mnie przeraza. 8) Quote
Ida&Funny Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 powiem szczerze, ze nie chcialabym powrocic do tamtych czasow ciaglego przewracania. Upadek na lodzie do tej pory mnie przeraza. 8) O tak te UPADKI są koszmarne, ale ja sie nie poddaje i w przyszłym sezonie zamierzam sie jeszcze poduczyć i też będe śmigać :D :D :roll: Quote
Sajko Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Kobitki, że tak powiem, śmigam dłużej na deseczce niż Wy macie lat :wink: (no prawie). To już 11 roczek płynie.... i tak między nami- nawet instruktorem jestem więc twardość lodu nieczęsto sprawdzam :bigcool: ... Quote
Mami Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 niż Wy macie lat (no prawie). To już 11 roczek płynie a widzisz, nie, bo ja mam 12! 8) Powiedz, gdzie planujesz jezdzic w przyszlym roku, to Cie wynajme! 8) A wlasnie gdzie jezdzicie? Polska czy raczej jakies dalsze strony? Wiem, ze Lenka po stokach francuskich smiga. Ja bedac w Polsce, jako osoba niezwykle patriotyczna 8) jezdzilam wylacznie w polskie gory. Najczesciej Korbielow - Beskidy. A tutaj sobie jezdzimy na jakies niewysokie gorki, wlasciwie to zamierzamy, bo jakos na razie nie bylo okazji :oops: Quote
Ida&Funny Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 A ja mam 13 lat ! No właśnie Sajko gdzie ty się na przyszły sezon wybierzsz bo chętnie bym cię wynajeła. I wreszcie się nauczyła jeżdzić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted March 3, 2004 Author Posted March 3, 2004 Kobitki, śmigam dłużej na deseczce niż Wy macie lat :wink: (no prawie). To już 11 roczek płynie.... ... A nieprafda, nieprafda! Ja mam szesnascie lat Quote
Lenka Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Mami, ja nie tylko po francuskich, bo to zależy od inwencji twórczej ojca :D ale w Polskich górach to ja byłam ostatnio chyba w .... niech no ja sie zastanowie ... chyba w 95' ;) Quote
Mami Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 no ja sie zastanowie ... chyba w 95' No wlasnie, zero patriotyzmu! Zero! Ziro! Quote
PATIszon Posted March 3, 2004 Author Posted March 3, 2004 No wlasnie, zero patriotyzmu! Zero! Ziro! Look who's talking. Patriotka sie odezwala... :evil: Quote
Sajko Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 No to jak macie tyle lat, ile podajecie, to na nartach przynajmniej jeżdżę dłużej, niż wy żyjecie, bo to już 2.. lat :mdrmed: Co do deseczki, raczej staram się nie uczyć nikogo, bo jestem super nerwowa i jak ktoś szybko nie łapie, to się bardzo denerwuję :siara: A jeżdżę różnie- bardzo lubię Pilsko, bardzo nie lubię Zakopanego, bo jeździłam na Nosalu, a teraz numery robią i nie wpuszczają snowboardzistów :watpliwy: teraz w weekend jadę na Pilsko, bywałam w Szczyrku, niecierpię Zieleńca. Ale na dłuższe wyjazdy- Austria- extra możliwości jazdy poza trasami i dopóki się nie połamiesz, jest extra :sg168: Francja- cóż, stoki takie sobie, ale 'mój' język no i do niedawna miałam dobrą miejscówkę :wink: no i Włochy- fajowe stoki, boskie słonko i świetna pizza i wino, nic tylko szaleć :bigcool: dlatego pod koniec marca na tydzień do Włoch się wybieramy :cool2: Quote
Ida&Funny Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 No to jak macie tyle lat, ile podajecie, to na nartach przynajmniej jeżdżę dłużej, niż wy żyjecie, bo to już 2.. lat :mdrmed: Co do deseczki, raczej staram się nie uczyć nikogo, bo jestem super nerwowa i jak ktoś szybko nie łapie, to się bardzo denerwuję :siara: bardzo nie lubię Zakopanego, bo jeździłam na Nosalu, a teraz numery robią i nie wpuszczają snowboardzistów :watpliwy: :cool2: A ja w tym roku byłam na Nosalu i snowboardzistów wpusczali tylko były znaki uwaga na snowboardzistów ale może to tylko w ferie, Prynajmniej na samą góre przy mnie wjwechał koleś na snowboardzie. Quote
Sajko Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Ale przez długi czas robili numery, przez nich musiałam jeździć na Kasprowym i Szymoszkowej, których obu nie lubię, więc na Nosalu też teraz nie lubię, bo się na nich obraziłam :x Quote
Ida&Funny Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 No właśnie i dobrze zrobiłaś ja też już nie lubie Nosala bo po tym jak sie powywalałam i mało co nóg nie straciłam to już nie mam zamiaru zjeżdżać z Nosala. Ale nie dziwne bo jak ktoś po 4 dniach jazdy na nartach zjeżdża z Nosala to już tak jest ( tak, tak ja w sumie w cały m życiu 5 dni na nartach jeżdże) Ale jak na tak początkującą to i tak mi nieżle poszło :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: Quote
Recommended Posts