Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sajko']To skoro wszyscy bawią się frisbee, to kto mi podpowie, jakie dyski kupić dla Bariego i Drago, to na obozie zaczniemy się w to bawić:evil_lol:[/quote]Jawzy luc eurablendy conajmniej:evil_lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zakla']To przyjeżdzaj do mnie :lol: U mnie i trawka, i las, i pole, i pies...:lol: I jednym autobusem z centrum bez psa się dostaniesz w 30 minut:cool3:[/quote]

dobra dobra... przystopujcie troche :eviltong: to moze zwalcie sie do zalesia na chwilke! to ja tez skorzystam :cool3: u nas tez i trawka i las i pole i... 8 psow! :p

[B]Ula: [/B]sorry juz oprozniam. 3. raz juz dzisiaj! :razz:

Posted

[quote name='Sajko']To skoro wszyscy bawią się frisbee, to kto mi podpowie, jakie dyski kupić dla Bariego i Drago, to na obozie zaczniemy się w to bawić:evil_lol:[/quote]
ja bym radzil najpierw sobie kupic hero albo K10 (bo najtansze... ) i zobaczyc co z niego zostanie po pierwszym rzucaniu jesli nic - to jawzy... a jesli bedzie nadal latal to szkoda kasy na wzmacniane... (za jednego eura np masz trzy K10...) :p

Posted

Ludzie, izi,to taki dżołk sytuacyjny był :lol:
Ja tam do siebie zaprosić mogę, ale tylko wybrańców z sukami lub bez zwierzaka:lol: jeżeli spełniacie kryteria to zapraszam serdecznie:eviltong:

A pola mogą być, co prawda nigdy tam nie byłam, i będę musiała z psem dodreptać 3km na przystanek, ale no cóż...:evil_lol:

Posted

[quote name='Sajko']To skoro wszyscy bawią się frisbee, to kto mi podpowie, jakie dyski kupić dla Bariego i Drago, to na obozie zaczniemy się w to bawić:evil_lol:[/quote]
Popieram pomysł Łukasza, żebyś najpierw spróbowała ze zwykłymi, a potem się zobaczy...
Najlepiej by było, jakbyś przyszła na spotkanie. Przy użyciu naszych dysków, dobralibyśmy dobry dla Ciebie.

Posted

[quote name='ŁukaszK']tez jestem za polami... :p teraz tylko pytanie ktora czesc...[/quote] Mi tam za jedno, jednak wolałabym jakąś blisko metra.

A na jesieni będziemy się mogli na Kabatach umawiać, bo nam tu zrobili idealny teren. Otóż zaorali dość duże pole pod lasem. Oczywiście nic tam nie posadzili, bo nie za to dostają dopłaty unijne. Więc jak trochę zielicha i trawki wyrośnie, to będzie idealny, płaski teren wielkością wystarczający do minidistans.

Posted

[quote name='stereo']Mi tam za jedno, jednak wolałabym jakąś blisko metra.[/quote]
hehe to teraz wybieraj...: metro pole mokotowskie czy metro politechnika... :razz:

a na powaznie to mozemy rzucac tam gdzie bylismy w niedziele tzn na terenie sloniewicza... ale ten teren jest zarosniety dosyc... :/
no a druga czesc ma duze przestrzenie ladnej skoszonej trawy ale za to wiecej ludzi sie kreci...

Posted

[quote name='ŁukaszK']hehe to teraz wybieraj...: metro pole mokotowskie czy metro politechnika... :razz:.[/quote]
Ja tam nie bywam, więc zdaję się na waszą decyzję.

Posted

A dla mnie wazne, zeby ktos mnie podholował na miejsce z metra, bo sama to na epwno nie trafię:lol: I na 19, tia? Będe musiała wyjść z domu o 16...:roll:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']dla mnie ważne jest, żeby było gdzie przywiązać kundla(chyba, że go nie brać) :)
a no i żebym umiała trafić na miejsce:oops::lol:[/quote]
Oczywiście, że masz go brać. :mad:
Popieram sugestię o terenie łatwym do trafienia. A gdzie się spotkaliście ostatnio? Może tam?

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']dla mnie ważne jest, żeby było gdzie przywiązać kundla(chyba, że go nie brać) :)[/quote]
brac, brac... :p
przeciez musisz cwiczyc do ME... :razz:

to moze pozostanmy na razie przy terenie sloniewicza... przynajmniej bedziemy mieli spokoj bo nie sadze zeby ktos tam akurat cwiczyl... a poniewaz jutro nie mamy w planie rzutow z odbiciem od ziemi to zarosla nie powinny przeszkadzac... ;)
to co... o 19 przy metrze politechnika...? (wyjscie tylne jakby ktos nie wiedzial... kolo takiego pomnika jakiegos...)

Posted

[quote name='zakla']A dla mnie wazne, zeby ktos mnie podholował na miejsce z metra, bo sama to na epwno nie trafię:lol: I na 19, tia? Będe musiała wyjść z domu o 16...:roll:[/quote]
Też popieram. Może po prostu spotkamy się przy metrze? Sylwia, ty też metrem?
Uroki prowincji :lol:

Posted

[quote name='ŁukaszK']to co... o 19 przy metrze politechnika...? (wyjscie tylne jakby ktos nie wiedzial... kolo takiego pomnika jakiegos...)[/quote]
Ok (głupie 10 znaków)

Posted

Ja w sumie też jestem za...:roll: Będę jechać od Wilsona metrem, kto się dosiada po drodze? Bo ja to pewnie nawet do tylnego wyjścia przy pomniku jakimś nie dostanę bez komplikacji :lol:

Posted

Rozumiem, że chodzi o wyjscie południowe? I chodzi o ten pomnik ofiar wojny, czy coś takiego?
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img421.imageshack.us/img421/5825/beztytu322uhw1.png[/IMG][/URL]
Tutaj?