aga.aksa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']bardzo śmieszne, na prawde bardzo śmieszne:mad: ;) czym potem bede mu rzucać?:eviltong:[/QUOTE] nogą, nogą :evil_lol: ale tak serio to po dzisiejszym pożegnalnym wzroku Szejka sądzę iż sam byłby w stanie sobie rzucać frisbee aby tylko dostać kosteczke :lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='ŁukaszK']no jasne... przeciez rzucanie ci dzis szlo lepiej ode mnie... :eviltong: a dyski musisz schowac do szafy i wyjac dopiero za tydzien... :p[/quote] specjalnie całą noc trenowałam:eviltong: (ale to nie prawda co napisałeś, nie z moimi dwoma lewymi rękami:shake::eviltong: ) 5 schowam, a ten zjedzony niech szejk ma, szejk zepsuje, szejk nie bedzie mial, szejk bedzie plakał, nie ja:evil_lol: ;) Quote
PsychoSzczurek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='aga.aksa']nogą, nogą :evil_lol: ale tak serio to po dzisiejszym pożegnalnym wzroku Szejka sądzę iż sam byłby w stanie sobie rzucać frisbee aby tylko dostać kosteczke :lol:[/quote] myślisz? daliby za to więcej punktów na zawodach?:evil_lol: a nogą to rzucam psu butelki:eviltong: Quote
aga.aksa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] 5 schowam, a ten zjedzony niech szejk ma, szejk zepsuje, szejk nie bedzie mial, szejk bedzie plakał, nie ja:evil_lol: ;)[/QUOTE] Sylwia, ciąg przyczynowo-skutkowy ala Kali wyszedł Ci super :evil_lol: za nogę mielibyście score x 2 :razz: kurcze, wstąpiła we mnie wena twórca, poćwiczymy z czterołapem przez ten tydzień i w sobotę Wam szczęki opadną :diabloti: [SIZE="1"]chyba sama nie wierze w to co piszę :roll: [/SIZE] Quote
PsychoSzczurek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='aga.aksa'] kurcze, wstąpiła we mnie wena twórca, poćwiczymy z czterołapem przez ten tydzień i w sobotę Wam szczęki opadną :diabloti: [/quote]nie wiem czy to dobry pomysł, kto je potem będzie zbierał?:eviltong: Quote
stereo Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nie mogliście poczekać z tą frisbomanią do września? My też byśmy chciały, a tak bedziemy mieć zaległości... :roll: Quote
aga.aksa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']nie wiem czy to dobry pomysł, kto je potem będzie zbierał?:eviltong:[/QUOTE] jak to kto? Szejki ofkors :razz: :razz: [B]STEREO - [/B] cóż... patrząc na Naszą postępowośc masz rację ;) więc nie przejmuj się i dołączysz we wrześniu Quote
campanulla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='zakla']Po tylu miesiącach nareszcie na ziemi:sweetCyb: W jakim ona jest stanie??:lol:[/quote] hmmm... :hmmmm: no ten tego... wiesz... ladna teraz mamy pogode prawda? :cool3: a tak na serio... :roll: pileczka troszki popekala i jest baaaaardzo nasiaknieta woda... ogolnie rzecz biorac wiszenie na drzewie przez czas tak dluugi na pewno nie wyszlo jej na dobre... :shake: Quote
campanulla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='stereo']Jakaś gałąź, czy całe duże drzewo? Bo jeśli drzewo, to będzie trochę pracy, żeby je stamtąd usunąć :evil_lol:[/quote] niestety drzewo... fakt faktem ze nie jest jakies tam wielkie ale... ono sie nie zlamalo calkiem... tylko tak w polowie... cala korona jest na trawie ale nadal wisi i wymaga odciecia (----> czyt. wczesniejszego wdrapania sie na nie...) ;) niestety to drzewo zawsze roslo pod pewnym katem do naszego placu (no i na dodatek na tej gorce) wiec w kazdej chwili moze runac calkiem i nie jest to za bardzo bezpieczne... :shake: podsumowujac sami sobie nie damy z tym rady (chyba ze ktos ma pile elektryczna i dobrze lazi po drzewach... :evil_lol:) -----> trzeba zatrudnic fachowca! :mad: Quote
stereo Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 albo mozna poczekać na jakąś wichurę, aż zwali się samo do końca. :cool3: A do tego czasu możemy biegać torki extreme i omijać dodatkową przeszkodę, albo lepiej: wykorzystać je jako murek i przez nie skakać :eviltong:. Quote
campanulla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='stereo']A do tego czasu możemy biegać torki extreme i omijać dodatkową przeszkodę, albo lepiej: wykorzystać je jako murek i przez nie skakać :eviltong:.[/quote] albo jako przeszkode pod ktora trzeba sie przeczolgac... :diabloti: do tego chyba sie bardziej nadaje! male pieski go nie przeskocza bo liscie przeszkadzaja... ;) Quote
zakla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='campanulla'](chyba ze ktos ma pile elektryczna i dobrze lazi po drzewach... :evil_lol:) [/quote] Tak jakby ja mam piłę mechaniczną, przy brzozie się sprawdziła...:evil_lol: A co do piłeczki, to...no cóż... żyła tylko dwa dni, resztę życia spędziła na drzewie, zawisła na jesień, przewisiała śniegi i mrozy, przewisiała deszcze i wichury, przewisiała największe upały... odprawie jej prawdziwie piłeczkowy pogrzeb:placz: Żwirek się tym zajmie...:-( Quote
PsychoSzczurek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ale chociaż twarda była, drzewo przeżyła:lol: Quote
stereo Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='campanulla']albo jako przeszkode pod ktora trzeba sie przeczolgac... :diabloti: do tego chyba sie bardziej nadaje! male pieski go nie przeskocza bo liscie przeszkadzaja... ;)[/quote] Ale małe pieski nie muszą na zawodach skakać murku. Negra może się też czołać. Ona nawet pod tyczką zawieszona na 2. stopniu hopki się czołgała, więc dla niej to nie problem...:evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='campanulla']albo jako przeszkode pod ktora trzeba sie przeczolgac... :diabloti: do tego chyba sie bardziej nadaje! male pieski go nie przeskocza bo liscie przeszkadzaja... ;)[/QUOTE] Ania, nie doceniasz Aksy :diabloti: może zrobię tak jak dziś ten Pan od Sznaucerów... [quote name='PsychoSzczurek']ale chociaż twarda była, drzewo przeżyła:lol:[/QUOTE] pięknie powiedziane :evil_lol: Quote
campanulla Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='stereo']Ale małe pieski nie muszą na zawodach skakać murku.[/quote] jak to nie musza?! :crazyeye: oczywiscie ze musza! :diabloti: male pieski begna na zawodach ten sam torek co duze pieski i nie mozna im zamieniac przeszkod!! :shake: Quote
Ludek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [B][SIZE=5][COLOR="Blue"]Sylwia ja dołączam się dozyczeń. Wszystkiego najlepszego.[/b][/size][/color] :new-bday: [quote name='campanulla'][B]Lidka:[/B] wiem zem niedobra dziewczynka ale znalazlam jeszcze kilka drobnych nieprawidlowosci na naszej stronce ktore wymagaja poprawy! :evil_lol: a mianowicie w [U]galerii z pecic na drugiej stronie zdjec, fotka podpisana jako "happy6" wbrew pozorom nie przedstawia Rudej tylko Beze... :eviltong: [/U] [U]a na czwartej stronie zdjec na samym dole ([/U]"szelti_Sajko" i td[U])to rowniez jest Beza... :p [/U][/quote] OKI poprawię. Tylko plis wszystkie uwagi mailem, bo tyle smarujecie, że potem nie mogę znaleźć tych info.:evil_lol: Quote
Ludek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='MAKAron'][SIZE=3][COLOR=red]zrobic trening w srodku tygodnia? :)[/COLOR][/SIZE][/quote] Ja jestem za pod warunkiem, że będzie nie wcześniej niż na 18.30. [quote name='PsychoSzczurek']ja tam jestem jak najbardziej za, tylko czy zostanie mi jakiś dysk...?:evil_lol:[/quote] Mi Graf własnie podziurkował jeden. W sumie szkoda, że nie wszystkie, przynajmniej bym sie nie wkurzała, bo Milo ma w nosie dyski, preferuje piłeczkę:angryy: . Ta sierota ew. podniesie jak dysk leży na ziemi, ale latający/toczący sie jest ble:placz: . Quote
MAKAron Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja sie pisze na sekcje frisbee, bo moj pies jest wszechstronny, tylko mialam juz z 5 dysków ale takich totalnie dziadowych, nieprfersjonal;nych, i to co sie stało z nimi po 2 dniach - wiadomo. Moj pies z tupetem zjadł je. Wiec podajcie dzien, godzine, miejsce, a ja postaram sie cos załatwic ;P Quote
stereo Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='campanulla']jak to nie musza?! :crazyeye: oczywiscie ze musza! :diabloti: male pieski begna na zawodach ten sam torek co duze pieski i nie mozna im zamieniac przeszkod!! :shake:[/quote] W Pęcicach małe pieski skakały ten gigantyczny murek? :crazyeye: Jak one to robiły? Ja chyba przegapiłam ten punkt programu :oops:. Poza tym znalazłam takie zdjęcia: [url]http://agility.iem.pw.edu.pl/gallery/agility_open_2ial2006/IMG_0355[/url] [url]http://agility.iem.pw.edu.pl/gallery/agility_open_2ial2006/IMG_0319[/url] Są z openów i wyraźnie na nich widać nieużywany murek Quote
MAKAron Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 HA!! [SIZE=4]Ludek : [/SIZE][SIZE=2]Przy niektorych psach, z działu "nasze psy" są [COLOR=red]ROBACZKI!!! [/COLOR][/SIZE] [COLOR=#ff0000][/COLOR] Quote
Ludek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='MAKAron']HA!! [SIZE=4]Ludek : [/SIZE][SIZE=2]Przy niektorych psach, z działu "nasze psy" są [COLOR=red]ROBACZKI!!! [/COLOR][/SIZE] [/quote] Mailem:mad: . Quote
Mokka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='stereo']W Pęcicach małe pieski skakały ten gigantyczny murek? :crazyeye: Jak one to robiły? Ja chyba przegapiłam ten punkt programu :oops:. Poza tym znalazłam takie zdjęcia: [URL="http://agility.iem.pw.edu.pl/gallery/agility_open_2ial2006/IMG_0355"]http://agility.iem.pw.edu.pl/gallery/agility_open_2ial2006/IMG_0355[/URL] [URL="http://agility.iem.pw.edu.pl/gallery/agility_open_2ial2006/IMG_0319"]http://agility.iem.pw.edu.pl/gallery/agility_open_2ial2006/IMG_0319[/URL] Są z openów i wyraźnie na nich widać nieużywany murek[/quote] Duże psy - duże przeszkody, małe psy - małe przeszkody. To chyba jasne, nie? :mad: Proszszszsz, tak było wczoraj w Legnicy [img]http://img485.imageshack.us/img485/5320/indi3vf9.jpg[/img] Ta suczka biega w S-kach. Jeżeli w Pęcicach, w IAL-u z jakichś powodów psy w różnych kategoriach wzrostu nie miały takich samych przeszkód, to jest to ewidentnie wina organizatora. Mi się jednak wydaje, że ten murek był w agility open, a nie w biegu IAL, więc raczej nie jest to wielki problem. Zawody sa nieoficjalne, organizator decyduje, jak mają wygladać, czasów poszczególnych kategorii wzrostu nie porównuje się, więc nikomu krzywda się nie dzieje. Prawdopodobnie nie mieli murka dostosowanego do najmniejszych psów. Taka możliwość jednak istnieje i generalne zasady rozgrywania zawodów agility są taie, że w każdej kategorii są takie same przeszkody, zróżnicowane tylko wysokością. Quote
Ludek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='MAKAron']HA!! [SIZE=4]Ludek : [/SIZE][SIZE=2]Przy niektorych psach, z działu "nasze psy" są [COLOR=red]ROBACZKI!!! [/COLOR][/SIZE] [/quote] Przeleciałam :evil_lol: "nasze psy" i żadnych robaczków nie ma:roll: . Quote
Ludek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Mokka']Duże psy - duże przeszkody, małe psy - małe przeszkody. To chyba jasne, nie? :mad: Prawdopodobnie nie mieli murka dostosowanego do najmniejszych psów. Taka możliwość jednak istnieje i generalne zasady rozgrywania zawodów agility są taie, że w każdej kategorii są takie same przeszkody, zróżnicowane tylko wysokością.[/quote] Rozmawiałam z Justyną. Mają murek tylko dla L. Nie da się go regulować. Mokka pochwal się jak Wam poszło. :) Quote
Recommended Posts