MAKAron Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='campanulla']wierz mi, przedszkolakiem byc jest najlepiej! :p :diabloti: :p[/QUOTE] No coz, jezeli chodzi i [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]pecjalny [B][COLOR=red]Z[/COLOR][/B]aklad [B][COLOR=red]K[/COLOR][/B]arno [B][COLOR=red]O[/COLOR][/B]piekunczy [B][COLOR=red]Ł[/COLOR][/B]ączący [B][COLOR=red]A[/COLOR][/B]nalfabetów to zgadzam sie bez dwóch zdań :P Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bo tak to usz tutaj ejst... Raz wszyscy sie dra, a innym razem ciiiiszaaaa.... Quote
WŁADCZYNI Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 MAKAron zgadzam się:) SZKOŁA jest zła..po za tym przed przystąpieniem do zawodów musze się nauczyć liczyć, a psa nie zżerać innych istnień no i wyciąć ją:> Quote
talut Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mokka, a my będziemy obgadywać obóz w piątek czy w niedzielę? bo mnie w niedzielę nie ma, więc jak cuś to tez proszę o priva ;) na którą mamy trening w piątek? :) 17.00 czy 18.00? Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [B]talutku:[/B] [B]:czytaj:[/B] [quote name='Mokka'] [B]UWAGA[/B] [B]Trening[/B] w piątek przesuwamy na godz. 19, a niedzielne zawody rozpoczną się o godz. 8. :lol:[/quote] Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='talut']Mokka, a my będziemy obgadywać obóz w piątek czy w niedzielę? bo mnie w niedzielę nie ma, więc jak cuś to tez proszę o priva ;) na którą mamy trening w piątek? :) 17.00 czy 18.00?[/quote] A mnie nie bylo ani na pierwszym obgadywanym, ani mnie usz nie ebdzie na kolejnym:placz: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Zbieram jakze wspaniala grupe moich jakze wspanialych cavankowskich przyjaciol, coby mnie przywitala po powrocie do Wawy albo gdzies w wedlu:evil_lol:, albo gdzies z qndlami nad woda jakas:cool3: (Ulu, kochanie, na Ciebie oczywiscie moge liczyc, prawda??:razz: I na Anie, i na Natalie, i na kogo eszcze??:loveu:) [SIZE=1](alez ja jestem skromna i nieprzytomna, ochhhh...)[/SIZE] Quote
talut Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ania, dzięki :) tak to jest jak człowiek się spieszy i nie czyta wszystkiego :lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Zbieram jakze wspaniala grupe moich jakze wspanialych cavankowskich przyjaciol, coby mnie przywitala po powrocie do Wawy albo gdzies w wedlu:evil_lol:, albo gdzies z qndlami nad woda jakas:cool3: (Ulu, kochanie, na Ciebie oczywiscie moge liczyc, prawda??:razz: I na Anie, i na Natalie, i na kogo eszcze??:loveu:) [SIZE=1](alez ja jestem skromna i nieprzytomna, ochhhh...)[/SIZE][/quote] mnie zawsze pomijają, zawsze i wszędzie:placz: :flaming: s.:razz: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']mnie zawsze pomijają, zawsze i wszędzie:placz: :flaming: s.:razz:[/quote] Ja tam tylko wymienial tych, co nie maja wyjscia, Tobie i pozostalym daje wybor (choc bardzo ograniczony- pojsc albo pojsc, oto jest pytanie):lol: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Zbieram jakze wspaniala grupe moich jakze wspanialych cavanowskich przyjaciol, coby mnie przywitala po powrocie do Wawy albo gdzies w wedlu:evil_lol:, albo gdzies z qndlami nad woda jakas:cool3: (Ulu, kochanie, na Ciebie oczywiscie moge liczyc, prawda??:razz: I na Anie, i na Natalie, i na kogo jeszcze??:loveu:)[/quote] tia... nie za duzo wymagasz? toz to za trudne dla nas! :shake: :eviltong: ale mysle ze na Łukasza mozesz liczyc! on juz duzy chlopiec i na pewno nie sprawi mu to trudnosci.... :diabloti: i pamietaj zeby go nie pomijac bo mu sie znowu przykro zrobi... :-( :eviltong: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='campanulla']tia... nie za duzo wymagasz? toz to za trudne dla nas! :shake: :eviltong: ale mysle ze na Łukasza mozesz liczyc! on juz duzy chlopiec i na pewno nie sprawi mu to trudnosci.... :diabloti: i pamietaj zeby go nie pomijac bo mu sie znowu przykro zrobi... :-( :eviltong:[/quote] Zrob to dla mnie moje kochanie:lol: [B]Łukasz[/B]!!!! Nie czuj sie pominiety[SIZE=1](nie tym razem![/SIZE])!!! Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Zrob to dla mnie moje kochanie:lol: [B]Łukasz[/B]!!!! Nie czuj sie pominiety[SIZE=1](nie tym razem![/SIZE])!!![/quote] a jak nie to co mi pani zrobi?? :diabloti: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='campanulla']a jak nie to co mi pani zrobi?? :diabloti:[/quote] Zamkne sie w sobie...-.-, Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Zamkne sie w sobie...-.-,[/quote] jasssne... chcialabym to zobaczyc na wlasne oczy! :evil_lol: pztm ja pytalam co MI pani zrobi a nie co sie z PANIA stanie! :eviltong: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='campanulla']jasssne... chcialabym to zobaczyc na wlasne oczy! :evil_lol: pztm ja pytalam co MI pani zrobi a nie co sie z PANIA stanie! :eviltong:[/quote] Ja nie ejstem msciwym (az tak bardzo) osobnikiem. Nie bede Cie krzywdzic, sama sie skrzywdze, gdyz poczuje sie odrzucona i [SIZE=6]NIEKOCHANA[/SIZE]!!:placz: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 dobrze juz dobrze nie rozpaczaj tak! :eviltong: ostatecznie moge sie zgodzic! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='campanulla']dobrze juz dobrze nie rozpaczaj tak! :eviltong: ostatecznie moge sie zgodzic! :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Bez łaski o droga pani(co stanowczo nie zoancza, aby Cie nie bylo):lol: Zadowole się pozostałymi, a Ciebie najwyżej nawiedze w Twoim wlasnym domu:evil_lol: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Bez łaski o droga pani(co stanowczo nie zoancza, aby Cie nie bylo):lol: Zadowole się pozostałymi, a Ciebie najwyżej nawiedze w Twoim wlasnym domu:evil_lol:[/quote] alez bede na pewno! :diabloti: a tak przy okazji kiedy mialoby sie odbyc powitanie tak waznej osobistosci jak PANI? :razz: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='campanulla']alez bede na pewno! :diabloti: a tak przy okazji kiedy mialoby sie odbyc powitanie tak waznej osobistosci jak PANI? :razz:[/quote] Oj z takimi szczegolami mi tu wyskakujesz:eviltong: Nie wiem, ejszcze o tym nie myslalam, ale jakos w tygodniu, moze byc nawet poniedzialek albo wtorek. Co komu pasuje(bo mi pasuje wszystko:evil_lol:). Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 szczegoly zawsze najwazniejsze! :evil_lol: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ehh. Jakos sie tu tak pusto zrobilo:cool3: Gdzie sa everyscy?:sweetCyb: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Meszek ugryzl mnie w maly palec od wewnterznej strony!:placz: Wybic tych gnojkow!!!!:angryy: Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Meszek ugryzl mnie w maly palec od wewnterznej strony!:placz: Wybic tych gnojkow!!!!:angryy:[/quote] a mnie meszek, komarek i inne gnojców nie gryzom:evil_lol: boją sie podejść czy co?:diabloti: s. Quote
Recommended Posts