ogromek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='stereo']W temacie o pikniku zgłosiły się 3 osoby z wolnymi miejscami w samochodach. Jakby się wczesniej zgłosiły, to mogłybyście się tam upchnąć. :roll:[/quote] w tym 2 z warszawy a jedna z Olsztyna:eviltong: ale bilety juz kupione :evil_lol: bedzie fajnie Quote
Tusek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no ba! Twój groźny brytan, mój dziki Muflon, krwiożercza Skarletka... :diabloti: Quote
talut Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a ja nie moge byc na zawodach :placz::placz: nie mozna zrobic ich tydzien pozniej? Quote
WŁADCZYNI Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Tydzień później będzie pewnie jeszcze cieplej. Mi już 9 nie do końca odpowiada. Wystawiasz Monę wtedy kiedy są zawody? To zobacze Nutkę!:loveu: W piątek jest przygotowanie do zawodów? Na którą mamy się pojawić? Su ma śliczny komplecik- tęczowa obróżka+smycz w kostki i łapki:loveu: wygląda jeszcze bardziej szczeniacko i słodko:diabloti: W ramach nieuczciwej konkurencji przyjde na zawody z parówkami dla psa:) Quote
zakla Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Czy jeżeli będzie burza(a takowa właśnie się u nas zaczyna), to trening jest? Quote
Mokka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 U nas żadnej burzy nie ma. Nie wydaje mi się, aby Ela miała odwołać trening z powodu takiego drobiazgu , jak burza gdzieś na wsi :diabloti: . Quote
Sajko Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mokka, ja wiem, że pracujesz całe ze 3km ode mnie, i Twoje to centrum a moje to wiocha:evil_lol: ale u mnie leje koncertowo..., może w oczko trzeba :mad: to zobaczysz ten deszczyk...:diabloti: Quote
talut Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Tydzień później będzie pewnie jeszcze cieplej. Mi już 9 nie do końca odpowiada. Wystawiasz Monę wtedy kiedy są zawody? To zobacze Nutkę!:loveu: W piątek jest przygotowanie do zawodów? Na którą mamy się pojawić? Su ma śliczny komplecik- tęczowa obróżka+smycz w kostki i łapki:loveu: wygląda jeszcze bardziej szczeniacko i słodko:diabloti: W ramach nieuczciwej konkurencji przyjde na zawody z parówkami dla psa:)[/quote] 2 lipca jest wystawa w Augustowie i Monulce mają zamiar rozpocząć Mł.Ch.Pl :evil_lol: w piatek na 17 ;) Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Zawody mają być 2.07. Mnie 9.07 nie będzie, więc nie ważcie się ich przekładać :lol:. Burza będzie, ale miejmy nadzieję, że do 20 przejdzie. Bo jak nie, to :mad:. Quote
Mokka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 U NASZ [B]NIE[/B] PADA, ludzie, gdzie ja jestem? Quote
talut Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a właśnie, wydaje mi się, czy w piatek na treningu będziemy tylko ja i Asia? :cool3: :diabloti: Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 W ten piątek nie ma treningu. Jest za tydzień, przed zawodami. Mokka u mnie też obecnie nie pada, pokropiło trochę, ale już przeszło. Ale jak moje 13-letnie doświadczenie wskazuje, Kabaty to inna strefa klimatyczna :) Quote
talut Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [QUOTE]W ten piątek nie ma treningu. Jest za tydzień, przed zawodami.[/QUOTE] dzięki ;) bo bym głupia pojechała i siedziałabym sama na terenie :lol: Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Tzn. ja tak myslę, bo piątkowy trening miał być przygotowaniem do zawodów, które są za tydzień. Poza tym nie ma kto poprowadzić treningu. Ze strony 794: [quote] Napisał(a) [B]Mokka[/B] [I]w piątek 30 czerwca o godz.17 trening dla początków niedzielnych (małe i duże razem) w sobotę 1 lipca o godz.15 zaawansowani w sobotę o godz.17:30 grupa początkująca sobtnia niedziela 2 lipca zawody kończące kurs wiosenny :lol:[/I][/quote] Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 WAŻNE SaJo zaoferowała podwiezienie z dworca do klubu dla czterech osób i trzech średnich psów. Jeśli wziąć pod uwagę mój samochodzik i napewno jakiś innego dzielnego Cavanowicza, któremu nie strach wstawać o 6 rano, to uda się wszystkich z dworca zabrać. Quote
Tusek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 WOW!! byłoby super! szczególnie, żeami miła pani w kasie powiedziała, że przez objezd stacji Tłuszcz gdzie jest remont pociąg spoźnia sie ~40 min do Białegostoku wiec nie będzie to 6:45 tylko jakaś 7:30 :cool3: a u mnie też padało (ach ten natolin) Muflon wyszedł od fryzjera i łapki już ma czarne :shake: strah pomyśleć co po treningu bedzie :placz: Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ustalimy wszystko po treningu. Jak ja kocham mieć psa, który nie wymaga praktycznie żadnej pielęgnacji ;). Quote
zakla Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja mam miejsce dla dwoch ludziow i psa (z klatka). Troche sie boje wrzucac ludzi na ziemie, bo dosyc latwo mozna natrafic na policemanow...:| No i nie mam bagaznika, wiec dwa ludzie, klatka i pies (ten Lidkowy namiot i materace zajmuja duuuuzo miejsca...):cool3: Quote
betty_labrador Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [B]Mokko[/B], czy w wakacje bede jakies treningi w Cavano? Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ela powiedziała, że będą, ale nic konkretnego nie wiem. Quote
Mokka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 A ja jestem w pracy już gotowa do wyjazdu. Mam bagaż w ilości 9 sztuk :-o oraz 3 psy i niezłe jazdy. Drago i Leon od 15 minut ciągle się witają i nie mogą przestać. Poprzewracały już kosze na śmieci, miskę z wodą, przez co przejadą, leży pokotem. Nie wiem, jak to z nami będzie, bo musimy wysiedzieć do godz. 17. Monia jest wyraźnie zdegustowana zaistniałą sytuacją, nie wiem, jak to wpłynie na jej morale przed jutrzejszymi zawodami :cool3: . Zapowiada się wesoły dzionek :evil_lol: Quote
ogromek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Mokka']A ja jestem w pracy już gotowa do wyjazdu. Mam bagaż w ilości 9 sztuk :-o oraz 3 psy i niezłe jazdy. Drago i Leon od 15 minut ciągle się witają i nie mogą przestać. Poprzewracały już kosze na śmieci, miskę z wodą, przez co przejadą, leży pokotem. Nie wiem, jak to z nami będzie, bo musimy wysiedzieć do godz. 17. Monia jest wyraźnie zdegustowana zaistniałą sytuacją, nie wiem, jak to wpłynie na jej morale przed jutrzejszymi zawodami :cool3: . Zapowiada się wesoły dzionek :evil_lol:[/quote] Mokka moge napisac tylko jedno - powodzenia wam zyczę :loveu: trzymajcie sie dzielnie :p Quote
Sajko Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Bosssie, czuję się jakbym dziecko na kolonie oddała...:roll: ja tęsknię, myślę, itp, a on ledwo zniknęłam z oczu ma świetną imprezę z kumplami... czuję się odrzucona, niech mnie ktoś przytuli:-( p.s. dodam jeszcze, że Leon jest bez kagańca:cool3: Quote
Mokka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Tiaaa, jak ludzie przyszli do biura, to ja już byłam z całą menażerią. Kumpel, jak zobaczył naszego gościa, zadał pytanie "A Leon nie zakąsza?" :lol: . Dragulec zaprzyjaźnił się z Leonowym kongiem [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img240.imageshack.us/img240/4393/14qo.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6312/26lm.jpg[/IMG][/URL] co wzbudziło pewien niepokój Leona [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img240.imageshack.us/img240/5086/30ax.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mokka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Sajko, nie narzekaj. Żyjemy w XXI wieku, masz niemal na żywo podgląd z działalności Twojego dziecka. A jak jeszcze podłączymy kamerę... :lol: Quote
Recommended Posts