Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stereo']W temacie o pikniku zgłosiły się 3 osoby z wolnymi miejscami w samochodach. Jakby się wczesniej zgłosiły, to mogłybyście się tam upchnąć. :roll:[/quote] w tym 2 z warszawy a jedna z Olsztyna:eviltong:
ale bilety juz kupione :evil_lol: bedzie fajnie

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tydzień później będzie pewnie jeszcze cieplej. Mi już 9 nie do końca odpowiada. Wystawiasz Monę wtedy kiedy są zawody?
To zobacze Nutkę!:loveu:
W piątek jest przygotowanie do zawodów? Na którą mamy się pojawić?
Su ma śliczny komplecik- tęczowa obróżka+smycz w kostki i łapki:loveu: wygląda jeszcze bardziej szczeniacko i słodko:diabloti:
W ramach nieuczciwej konkurencji przyjde na zawody z parówkami dla psa:)

Posted

U nas żadnej burzy nie ma. Nie wydaje mi się, aby Ela miała odwołać trening z powodu takiego drobiazgu , jak burza gdzieś na wsi :diabloti: .

Posted

Mokka, ja wiem, że pracujesz całe ze 3km ode mnie, i Twoje to centrum a moje to wiocha:evil_lol: ale u mnie leje koncertowo..., może w oczko trzeba :mad: to zobaczysz ten deszczyk...:diabloti:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Tydzień później będzie pewnie jeszcze cieplej. Mi już 9 nie do końca odpowiada. Wystawiasz Monę wtedy kiedy są zawody?
To zobacze Nutkę!:loveu:
W piątek jest przygotowanie do zawodów? Na którą mamy się pojawić?
Su ma śliczny komplecik- tęczowa obróżka+smycz w kostki i łapki:loveu: wygląda jeszcze bardziej szczeniacko i słodko:diabloti:
W ramach nieuczciwej konkurencji przyjde na zawody z parówkami dla psa:)[/quote]
2 lipca jest wystawa w Augustowie i Monulce mają zamiar rozpocząć Mł.Ch.Pl :evil_lol:

w piatek na 17 ;)

Posted

Zawody mają być 2.07. Mnie 9.07 nie będzie, więc nie ważcie się ich przekładać :lol:.
Burza będzie, ale miejmy nadzieję, że do 20 przejdzie. Bo jak nie, to :mad:.

Posted

W ten piątek nie ma treningu. Jest za tydzień, przed zawodami.

Mokka u mnie też obecnie nie pada, pokropiło trochę, ale już przeszło. Ale jak moje 13-letnie doświadczenie wskazuje, Kabaty to inna strefa klimatyczna :)

Posted

[QUOTE]W ten piątek nie ma treningu. Jest za tydzień, przed zawodami.[/QUOTE]
dzięki ;) bo bym głupia pojechała i siedziałabym sama na terenie :lol:

Posted

Tzn. ja tak myslę, bo piątkowy trening miał być przygotowaniem do zawodów, które są za tydzień. Poza tym nie ma kto poprowadzić treningu.

Ze strony 794:
[quote] Napisał(a) [B]Mokka[/B]
[I]w piątek 30 czerwca o godz.17 trening dla początków niedzielnych (małe i duże razem)
w sobotę 1 lipca o godz.15 zaawansowani
w sobotę o godz.17:30 grupa początkująca sobtnia

niedziela 2 lipca zawody kończące kurs wiosenny :lol:[/I][/quote]

Posted

WAŻNE
SaJo zaoferowała podwiezienie z dworca do klubu dla czterech osób i trzech średnich psów. Jeśli wziąć pod uwagę mój samochodzik i napewno jakiś innego dzielnego Cavanowicza, któremu nie strach wstawać o 6 rano, to uda się wszystkich z dworca zabrać.

Posted

WOW!! byłoby super! szczególnie, żeami miła pani w kasie powiedziała, że przez objezd stacji Tłuszcz gdzie jest remont pociąg spoźnia sie ~40 min do Białegostoku wiec nie będzie to 6:45 tylko jakaś 7:30 :cool3:

a u mnie też padało (ach ten natolin) Muflon wyszedł od fryzjera i łapki już ma czarne :shake: strah pomyśleć co po treningu bedzie :placz:

Posted

Ja mam miejsce dla dwoch ludziow i psa (z klatka). Troche sie boje wrzucac ludzi na ziemie, bo dosyc latwo mozna natrafic na policemanow...:| No i nie mam bagaznika, wiec dwa ludzie, klatka i pies (ten Lidkowy namiot i materace zajmuja duuuuzo miejsca...):cool3:

Posted

A ja jestem w pracy już gotowa do wyjazdu. Mam bagaż w ilości 9 sztuk :-o oraz 3 psy i niezłe jazdy. Drago i Leon od 15 minut ciągle się witają i nie mogą przestać. Poprzewracały już kosze na śmieci, miskę z wodą, przez co przejadą, leży pokotem. Nie wiem, jak to z nami będzie, bo musimy wysiedzieć do godz. 17.
Monia jest wyraźnie zdegustowana zaistniałą sytuacją, nie wiem, jak to wpłynie na jej morale przed jutrzejszymi zawodami :cool3: .
Zapowiada się wesoły dzionek :evil_lol:

Posted

[quote name='Mokka']A ja jestem w pracy już gotowa do wyjazdu. Mam bagaż w ilości 9 sztuk :-o oraz 3 psy i niezłe jazdy. Drago i Leon od 15 minut ciągle się witają i nie mogą przestać. Poprzewracały już kosze na śmieci, miskę z wodą, przez co przejadą, leży pokotem. Nie wiem, jak to z nami będzie, bo musimy wysiedzieć do godz. 17.
Monia jest wyraźnie zdegustowana zaistniałą sytuacją, nie wiem, jak to wpłynie na jej morale przed jutrzejszymi zawodami :cool3: .
Zapowiada się wesoły dzionek :evil_lol:[/quote]
Mokka moge napisac tylko jedno - powodzenia wam zyczę :loveu:
trzymajcie sie dzielnie :p

Posted

Bosssie, czuję się jakbym dziecko na kolonie oddała...:roll: ja tęsknię, myślę, itp, a on ledwo zniknęłam z oczu ma świetną imprezę z kumplami... czuję się odrzucona, niech mnie ktoś przytuli:-(

p.s. dodam jeszcze, że Leon jest bez kagańca:cool3:

Posted

Tiaaa, jak ludzie przyszli do biura, to ja już byłam z całą menażerią. Kumpel, jak zobaczył naszego gościa, zadał pytanie "A Leon nie zakąsza?" :lol: .

Dragulec zaprzyjaźnił się z Leonowym kongiem

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img240.imageshack.us/img240/4393/14qo.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6312/26lm.jpg[/IMG][/URL]

co wzbudziło pewien niepokój Leona

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img240.imageshack.us/img240/5086/30ax.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Sajko, nie narzekaj. Żyjemy w XXI wieku, masz niemal na żywo podgląd z działalności Twojego dziecka. A jak jeszcze podłączymy kamerę... :lol: