zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK'][B]i to tylko (chyba ?) troche za duzo czerwonego... [/B][/quote] Hmm, to my rzeczywiscie mamy inne ekrany:lol: U nas i na kompie barta, i na moim wygląda to foto w porzo. W sumie jest robione na szybko auto. Nie zawsze mi się auto podoba, ale tu akurat mi pasi. A wrecz na moj gust mogloby byc troche ciemniejsze, bardziej soczyste kolory. Tyle ze wole nic wiecej z ta fotka nie robic:evil_lol: Quote
stereo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 z tanimi hotelikami jest taki problem, że one wcale nie są tanie :p Mowię o tych, które mają stronę internetową. Na zawody trzeba się zgłaszać z pomocą Internet Explorer, bo wtedy od razu dodaje. Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK']P.S. ucz sie jak najwiecej to ty zostaniesz nadwornym fotografem i mnie chrzest ominie... :eviltong:[/QUOTE] probujesz sie wymigac? Zakla bedzie kolejna fotografka, Ty swoja droga bedziesz tez.. :evil_lol: Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 a ja jeszcze nie wiem czy zgłaszać Śmierdziulca czy wziąć go tylko na kibica..:razz: Quote
stereo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [B]Łukasz,[/B] powinieneś sobie jakiegoś psa załatwić i zacząć z nim trenować. Wtedy byłbyś na wszystkiech treningach i byłoby duzo fajnych fotek. :evil_lol: [B]talut [/B]bierz Monę, będzimy kompromitować Cavano razem. Tylko jeszcze dużo pracy nas czeka. Elka odmówiła ćwiczenia z nami palisady, wiec będziemy na jakimś torku na Polach samodzielnie ćwiczyć. Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='stereo']I tu Aniu prośba do Ciebie: nie chciałabyś z Negrą pobiegać w niedzielę (moja mama ją podrzuci)?[/quote] ja zawsze bardzo chetnie!! :lol: tylko nie wiem co Ela na to powie... :roll: jak dla mnie nie ma problemu ale zapytaj jeszcze jej! ;) Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']Hmm, to my rzeczywiscie mamy inne ekrany:lol: [/quote] caly czas to powtarzam... ;) wiec od tej chwili wstrzymuje sie z ocenianiem czegokolwiek bo to nie ma sensu... :/ no i zaczynam odkladac na nowy monitor... [B]P.S. Kto kupi 10 letni zabytkowy monitor bezfirmowy (15 cali) ...[/B] :diabloti: Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ania! ponawiam prośbę-jeżeli byłabys na sobotnim treningu (przychodzimy ze Smrodkiem na 17.30 ;)) wzięłabyś płytkę i dała Łukaszowi? :) Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='stereo'][B]Łukasz,[/B] powinieneś sobie jakiegoś psa załatwić i zacząć z nim trenować. Wtedy byłbyś na wszystkiech treningach i byłoby duzo fajnych fotek. :evil_lol:[/quote] mysle ze jak mu kupisz seterke irlandzka to bedzie zachwycony! ;) [FONT=Garamond][SIZE=1]tylko jeszcze musisz trafic taka ktora mu sie podoba a to jest nielada wyzwanie... :diabloti: [/SIZE][/FONT] Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='stereo'][B]Łukasz,[/B] powinieneś sobie jakiegoś psa załatwić i zacząć z nim trenować. Wtedy byłbyś na wszystkiech treningach i byłoby duzo fajnych fotek. :evil_lol:[/quote] to jak ktos ma do oddania w dobre rece jakiegos wyszkolonego bordera (tylko zeby byl taki ladny jak Joga... ) to chetnie przygarne... :diabloti: Quote
stereo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 a co ma do tego Ela? W koncu to normalny trening. Pewnie nawet będą grupy połączone, bo dużo osób wyjeżdża. A że nie będzie nic nowego, to raczej nie będzie miała nic przeciwko. Ale jedę do niej do sklepu w tym tygodniu, to ja o tym poinformuję :evil_lol:. Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='talut']Ania! ponawiam prośbę-jeżeli byłabys na sobotnim treningu (przychodzimy ze Smrodkiem na 17.30 ;)) wzięłabyś płytkę i dała Łukaszowi? :)[/quote] oczywiscie bede i wezme od Ciebie plytke!! ;) Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']Ula z Sylwia sie nie zna, to cicho byc!:eviltong::mad:[/QUOTE] ja mysle ze to Sylwia z Szejkiem i Ula z Wariatka sie nie znaja.... :lol: [b] DZYŃ_ DZYŃ[/b] Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 to ja też chce bordera :eviltong: można hurtowo sprowadzić? :cool3: bo na razie mam tylko narwanego beagla :diabloti: [quote][B]talut [/B]bierz Monę, będzimy kompromitować Cavano razem. Tylko jeszcze dużo pracy nas czeka. Elka odmówiła ćwiczenia z nami palisady, wiec będziemy na jakimś torku na Polach samodzielnie ćwiczyć.[/quote] a tam palisada to pryszcz na d... w porównaniu z widelem :evil_lol: dzięki Aniu :D Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 wlasnie a apropos wczesniejszych fotek zakli... wg mnie maja hmmm.... zbyt sztuczne kolory (szczegolnie Beza).... TYLKO NIE BIC!! :shake: taka jest MOJA opinia i tyle... :roll: Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [B]no to jeszcze 3 : [IMG]http://img476.imageshack.us/img476/5493/t4470iv.jpg[/IMG] [IMG]http://img485.imageshack.us/img485/7274/t4171wx.jpg[/IMG] [IMG]http://img485.imageshack.us/img485/7475/t6018gj.jpg[/IMG] i zaprzestaje wstawiania fotek z powodu braku mozliwosci oceny ich wygladu... :eviltong: [/B]( a z tego wynika ze po prostu nie wiem czy sie nie kompromituje... ;)) Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='betty_labrador']ja mysle ze to Sylwia z Szejkiem i Ula z Wariatka sie nie znaja.... :lol: [B] DZYŃ_ DZYŃ[/B][/quote] :mad::mad::mad: ależ Ty nas nie lubisz, Bełato:eviltong: Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 teraz jest good :D :D czekam na trójkolorową :evil_lol: Quote
stereo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 widla to tam pewnie nie ma... ale łatwiej będzie namówić Elkę, żeby za 2 tygodnie poćwiczyła z nami widel niż palisadę. Łukasz, nie przejmuj sie i wstawiaj. Fotki są super. Szczególnie królik na kładce i Negra z piłką. Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [I](tylko zeby byl taki ladny jak Joga... )[/I] Ale zeby tak nie kosil:lol: Ja mam do oddania wyszkolonego i wykastrowanego malamuta:razz: I w dobre ręcę przyjmę owczarka ausralijskiego, nie musi być wyszkolony, wystarczy żeby był czekoladką z miotu biscuit x Jake, trochę daleko trza jechac, ale czego sie dla mnie nie robi, prawda??:loveu: Takie male malpasiątko miec w klubie to przeciez chwala dla kazdego klubowicza:cool3: Quote
campanulla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK'] [B]i zaprzestaje wstawiania fotek z powodu braku mozliwosci oceny ich wygladu... :eviltong: [/B]( a z tego wynika ze po prostu nie wiem czy sie nie kompromituje... ;))[/quote] ej no... przepraszam, moje zdanie juz sie nie liczy tak??!!! foch!! :angryy: Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 w Pęcicach był ;) a my widla nie lubimy i na niego się foszymy :lol::lol: (coś mnie pies zaraził głupotą :lol:) Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='campanulla']wlasnie a apropos wczesniejszych fotek zakli... wg mnie maja hmmm.... zbyt sztuczne kolory (szczegolnie Beza).... TYLKO NIE BIC!! :shake: taka jest MOJA opinia i tyle... :roll:[/quote] chociaż jedna się z nami zgadza:cool1:;) Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='campanulla']wlasnie a apropos wczesniejszych fotek zakli... wg mnie maja hmmm.... zbyt sztuczne kolory (szczegolnie Beza).... TYLKO NIE BIC!! :shake: taka jest MOJA opinia i tyle... :roll:[/quote] No wiem, możliwe. A bić nie będę... [quote name='ŁukaszK'][B] i zaprzestaje wstawiania fotek z powodu braku mozliwosci oceny ich wygladu... :eviltong: [/B]( a z tego wynika ze po prostu nie wiem czy sie nie kompromituje... ;-))[/quote] No dobra, to ja się już nie wypowiadam. I gratisowo specjalnie dla Was zaprzestaję obrabiania fotek. Tylko u mnie na stronie bedzie plastic fantastic :lol: Quote
Recommended Posts