Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ŁukaszK'][B]i to tylko (chyba ?) troche za duzo czerwonego...
[/B][/quote]
Hmm, to my rzeczywiscie mamy inne ekrany:lol: U nas i na kompie barta, i na moim wygląda to foto w porzo. W sumie jest robione na szybko auto. Nie zawsze mi się auto podoba, ale tu akurat mi pasi. A wrecz na moj gust mogloby byc troche ciemniejsze, bardziej soczyste kolory. Tyle ze wole nic wiecej z ta fotka nie robic:evil_lol:

Posted

z tanimi hotelikami jest taki problem, że one wcale nie są tanie :p Mowię o tych, które mają stronę internetową.
Na zawody trzeba się zgłaszać z pomocą Internet Explorer, bo wtedy od razu dodaje.

Posted

[quote name='ŁukaszK']P.S. ucz sie jak najwiecej to ty zostaniesz nadwornym fotografem i mnie chrzest ominie... :eviltong:[/QUOTE]

probujesz sie wymigac? Zakla bedzie kolejna fotografka, Ty swoja droga bedziesz tez.. :evil_lol:

Posted

[B]Łukasz,[/B] powinieneś sobie jakiegoś psa załatwić i zacząć z nim trenować. Wtedy byłbyś na wszystkiech treningach i byłoby duzo fajnych fotek. :evil_lol:

[B]talut [/B]bierz Monę, będzimy kompromitować Cavano razem. Tylko jeszcze dużo pracy nas czeka. Elka odmówiła ćwiczenia z nami palisady, wiec będziemy na jakimś torku na Polach samodzielnie ćwiczyć.

Posted

[quote name='stereo']I tu Aniu prośba do Ciebie: nie chciałabyś z Negrą pobiegać w niedzielę (moja mama ją podrzuci)?[/quote]
ja zawsze bardzo chetnie!! :lol: tylko nie wiem co Ela na to powie... :roll: jak dla mnie nie ma problemu ale zapytaj jeszcze jej! ;)

Posted

[quote name='zakla']Hmm, to my rzeczywiscie mamy inne ekrany:lol: [/quote]

caly czas to powtarzam... ;) wiec od tej chwili wstrzymuje sie z ocenianiem czegokolwiek bo to nie ma sensu... :/ no i zaczynam odkladac na nowy monitor...

[B]P.S. Kto kupi 10 letni zabytkowy monitor bezfirmowy (15 cali) ...[/B] :diabloti:

Posted

Ania! ponawiam prośbę-jeżeli byłabys na sobotnim treningu (przychodzimy ze Smrodkiem na 17.30 ;)) wzięłabyś płytkę i dała Łukaszowi? :)

Posted

[quote name='stereo'][B]Łukasz,[/B] powinieneś sobie jakiegoś psa załatwić i zacząć z nim trenować. Wtedy byłbyś na wszystkiech treningach i byłoby duzo fajnych fotek. :evil_lol:[/quote]

mysle ze jak mu kupisz seterke irlandzka to bedzie zachwycony! ;) [FONT=Garamond][SIZE=1]tylko jeszcze musisz trafic taka ktora mu sie podoba a to jest nielada wyzwanie... :diabloti: [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='stereo'][B]Łukasz,[/B] powinieneś sobie jakiegoś psa załatwić i zacząć z nim trenować. Wtedy byłbyś na wszystkiech treningach i byłoby duzo fajnych fotek. :evil_lol:[/quote]

to jak ktos ma do oddania w dobre rece jakiegos wyszkolonego bordera (tylko zeby byl taki ladny jak Joga... ) to chetnie przygarne... :diabloti:

Posted

a co ma do tego Ela? W koncu to normalny trening. Pewnie nawet będą grupy połączone, bo dużo osób wyjeżdża. A że nie będzie nic nowego, to raczej nie będzie miała nic przeciwko. Ale jedę do niej do sklepu w tym tygodniu, to ja o tym poinformuję :evil_lol:.

Posted

[quote name='talut']Ania! ponawiam prośbę-jeżeli byłabys na sobotnim treningu (przychodzimy ze Smrodkiem na 17.30 ;)) wzięłabyś płytkę i dała Łukaszowi? :)[/quote]
oczywiscie bede i wezme od Ciebie plytke!! ;)

Posted

to ja też chce bordera :eviltong: można hurtowo sprowadzić? :cool3: bo na razie mam tylko narwanego beagla :diabloti:

[quote][B]talut [/B]bierz Monę, będzimy kompromitować Cavano razem. Tylko jeszcze dużo pracy nas czeka. Elka odmówiła ćwiczenia z nami palisady, wiec będziemy na jakimś torku na Polach samodzielnie ćwiczyć.[/quote] a tam palisada to pryszcz na d... w porównaniu z widelem :evil_lol:

dzięki Aniu :D

Posted

[B]no to jeszcze 3 :

[IMG]http://img476.imageshack.us/img476/5493/t4470iv.jpg[/IMG]

[IMG]http://img485.imageshack.us/img485/7274/t4171wx.jpg[/IMG]

[IMG]http://img485.imageshack.us/img485/7475/t6018gj.jpg[/IMG]

i zaprzestaje wstawiania fotek z powodu braku mozliwosci oceny ich wygladu... :eviltong: [/B]( a z tego wynika ze po prostu nie wiem czy sie nie kompromituje... ;))

Posted

widla to tam pewnie nie ma...
ale łatwiej będzie namówić Elkę, żeby za 2 tygodnie poćwiczyła z nami widel niż palisadę.

Łukasz, nie przejmuj sie i wstawiaj. Fotki są super. Szczególnie królik na kładce i Negra z piłką.

Posted

[I](tylko zeby byl taki ladny jak Joga... )[/I]

Ale zeby tak nie kosil:lol:

Ja mam do oddania wyszkolonego i wykastrowanego malamuta:razz: I w dobre ręcę przyjmę owczarka ausralijskiego, nie musi być wyszkolony, wystarczy żeby był czekoladką z miotu biscuit x Jake, trochę daleko trza jechac, ale czego sie dla mnie nie robi, prawda??:loveu: Takie male malpasiątko miec w klubie to przeciez chwala dla kazdego klubowicza:cool3:

Posted

[quote name='ŁukaszK']
[B]i zaprzestaje wstawiania fotek z powodu braku mozliwosci oceny ich wygladu... :eviltong: [/B]( a z tego wynika ze po prostu nie wiem czy sie nie kompromituje... ;))[/quote]
ej no... przepraszam, moje zdanie juz sie nie liczy tak??!!! foch!! :angryy:

Posted

[quote name='campanulla']wlasnie a apropos wczesniejszych fotek zakli... wg mnie maja hmmm.... zbyt sztuczne kolory (szczegolnie Beza).... TYLKO NIE BIC!! :shake: taka jest MOJA opinia i tyle... :roll:[/quote]
chociaż jedna się z nami zgadza:cool1:;)

Posted

[quote name='campanulla']wlasnie a apropos wczesniejszych fotek zakli... wg mnie maja hmmm.... zbyt sztuczne kolory (szczegolnie Beza).... TYLKO NIE BIC!! :shake: taka jest MOJA opinia i tyle... :roll:[/quote]
No wiem, możliwe. A bić nie będę...
[quote name='ŁukaszK'][B] i zaprzestaje wstawiania fotek z powodu braku mozliwosci oceny ich wygladu... :eviltong: [/B]( a z tego wynika ze po prostu nie wiem czy sie nie kompromituje... ;-))[/quote]
No dobra, to ja się już nie wypowiadam. I gratisowo specjalnie dla Was zaprzestaję obrabiania fotek.
Tylko u mnie na stronie bedzie plastic fantastic :lol: