Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']eee..., a nie może być na peronie?:evil_lol:[/quote]Może :lol: Mam nadzieję, że się rozpoznamy, bo ja mam słabą pamięć do twarzy :oops: Ale po psie powinnam cię poznać :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Może :lol: Mam nadzieję, że się rozpoznamy, bo ja mam słabą pamięć do twarzy :oops: Ale po psie powinnam cię poznać :lol:[/quote]
hehe, ale Szejka nie będzie:diabloti: więc my poznamy po psie:cool3:

Posted

[quote name='zakla']Dzisiaj na bieganiu bylo super, teren sie nadaje ;)
[/quote]
potwierdzam:cool3: troche mnie ta 8 rano jutro dobija:razz:
JUTRO TRENING DLA średniaków i ZAAWANSOWANYCH JEST NA 8 RANO!!!!!! :loveu:

Posted

Zakla, czyli nie ma błotka? :cool3: to dobrze, bo Monulec ma białe łapki i nie mam zamiaru myć jej co tydzień :p

będziemy na 60% :D początkujący odezwać się :razz:

Posted

Witam wszystkich;)
Bylismy dzisiaj na zajeciach dla poczatkujacych. Jak przypuszczalam Barosz byl najbardziej rozwydrzonym psem:angryy:, ciagle szczekal i ciagnal jak szalony :painting: nastepnym razem przyjdziemy na czczo to moze wtedy bardziej sie skoncentruje na panci:diabloti: A tak poza tym bardzo mi sie podobalo!;)
Po zajeciach ktos poruszyl temat transportu. Ja dojezdzam samochodem z Grochowa, jesli ktos mieszka w okolicy moge zabierac ze soba. Z tym ze raczej mniejszego psa, ktory nie bedzie sie za bardzo rzucal w oczy Baroszowi ktory jezdzi w bagazniku (kombi). Obawiam sie ze moj szajbus na duzego psa na tylnim siedzeniu, moze reagowac uporczywym i irytujacym szczekaniem:angryy:
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']my też po:loveu: jak fajnie było, pomimo nakręcenia na latające pieski - tunel jest jednak fajny:diabloti: i wreszcie mi się pies zmęczył, więc nie, Crazy sie nie obija:eviltong: :mad:[/quote]
kto jak kto, ale Crazy to się nadaje na sportowca :lol: a imię oddaje charakterek :cool3:

Posted

Ufff, padam na pysk :mdleje: Po treningu poszłyśmy z Ka-ką i Prestonem na ponad dwugodzinny spacer, bo ona musiała wybiegac swojego wariata, a ja swoją poniemiecką emerytkę ;) ... Własnie wróciłam... Jutro to raczej ja, a nie Bugajski, będę mieć zakwasy :shake:
Na treningu było suuper, cieszę się, że tylu nowych psiarzy poznałam :multi:
BTW, czy wasze psy są zmęczone? Bo mój emeryt nie :roll: :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']:( ja dzis niestety nie bylam, i jutro tez wyjatkowo nie. Nastepny tydzien mam nadzieje pobiegniemy na torze dumni i szybcy :loveu:
Tak sie stesknilysmy za skakaniem[/quote] Beata żałujcie z Tosca;) bylo dzisaj spoko pomijajac ze Koka byla nakrecona jak wariatka:eviltong: ale slonce swiecilo i jakos przezylam ta 8 rano ale bylo strrrrrasznie ciezko zwlec się z łóżka:p, wiesz cos o tym:cool1: ,grupa poczatkująca bardzo licznie sie stawiła :multi:i dzielnie smigala :loveu:
no to do nastepnego razu

Posted

Droga Jano, pomijajac ze Koka jest ZAWSZE nakrecona jak wariatka..:cool1:(chcialabym zeby Tosca taka zawsze byla) to ja dzis wstalam o 11:cool3: i na 8 w zyciu bym sie nie wyrobila. Zreszta wszystko jest ostatnio dziwne, ta zima za dlugo trwa, wszystko mnie dobija.

Fajnie ze mieliscie super trening. Ale jak bedzie co tydzien na 8 to ja nie bede chyba wstawac o 5.30 nie dam rady,

Posted

[quote name='betty_labrador']Droga Jano, pomijajac ze Koka jest ZAWSZE nakrecona jak wariatka..[/quote]
dziękuję Beatko :eviltong: myslalam ze nie zawsze, co do treningow w niedziele i co do tej 8 rano to nie wiem :shake: i nie umiem Ci powiedziec, niezbadane sa plany Szeryfa:loveu: