ogromek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gratuluję wam Sajko :wink: za rok bedzie lepiej!!!!!!!!!!!! :P Quote
Mokka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Uwaga W czwartek o godz. 10 odbędzie się trening. Tak Elzbieta kazała napisać :D Quote
Sajko Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 W czwartek??? ale ja pracuję w czwartek???? przecież to normalny dzień pracy :o Quote
betty_labrador Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 :o :o przeciez ja mam w czwartek szkole... moze o piatek chodzilo? Quote
Ludek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ja też pracuję w czwartek. Może to 22.00? Jedni będą topić smutki, a inni świętowac po Poznaniu. :wink: :lol: Quote
zakla Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 No wlasnie Lidka...:> Slyszalam, ze Milo pobil w swojej rasie championa i interchampiona(czy jakos tak:P)? Co sie nie chwalisz??:> PS. Zaraz wysle do Eli sms-a, chyba jednak jej sie dni pomylily:P Quote
zakla Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [b]TRENING ODBĘDZIE SIĘ 11.11 W [i]PIĄTEK [/i]O 10!!![/b] Quote
ogromek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 hej nas i taknie będzie bo opuszczam mojego potwora na 4 dni, jade do mojej ukochanej stadniny zapomnianej przeze mnie przez wakacje :roll: ale zycze wam udanego treningu we wszystkie te 3dnii :lol: i do zobaczenia w nastepny weekend :wink: Quote
ogromek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 nie wiem co prawda co na to Koka :oops: ale jakoś musi przezyc :wink: PS Dzieki Mokka za nr konta Quote
Mokka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 No pewnie, że w piątek :wallbash: . No co, pomylić się nie można? 8) [quote]Jedni będą topić smutki, a inni świętowac po Poznaniu. [/quote] Poznań to już historia, zaczynamy nowy dzień :D Chociaż Milo ma co świętować, więc może jakąś imprezkę zorganizuje w piątek ([b]nie[/b] w czwartek :evil: )? Quote
Ludek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='zakla']No wlasnie Lidka...:> Slyszalam, ze Milo pobil w swojej rasie championa i interchampiona(czy jakos tak:P)? Co sie nie chwalisz??:>[/quote] Bo jeszcze na chawlipiętę wyjdę :wink:. Ale jak już tak ładnie prosisz to sie pochwalę :lol:. No więc Milo otrzymał tytuł Młodzieżowego Zw. Polski i tym samym ukończył Młodzieżowy Championat, a następnie wygrał rasę pokonując 2 championy i 1 interchampiona. Słowa uznania należą sięNataliiW za wystawienie, bo gdyby nie ona, to nie wiem czy poszłoby nam tak dobrze :D. [quote name='Mokka']Chociaż Milo ma co świętować, więc może jakąś imprezkę zorganizuje w piątek ([b]nie[/b] w czwartek :evil: )?[/quote] Nie tylko Milo ma co świętować :D. Gratulacje dla Dragulca :D . Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [b]Sajko,[/b] Przez nadmiar pracy i nieuwage, zapomnialam Wam pogratulowac! :D Pewnie takie gratulacje to dla Ciebie dzien powszedni, co? Nie tylko w agility (jak widac na wysokim poziomie :D ), ale przede wszystkim wystawy! Odwiedzilam tez stronke Twoich chlopakow! Niedlugo zabraknie miejsca na wspisywanie tych wszystkich BOG-ow, BOB-ow, CACIBOW, CWC i innych :D Jestem pod prawdziwym wrazeniem :D Quote
Ajrisz Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ha! Ludek! Normalnie stalysmy obok siebie, a Cie nie widzialam! Bylam przy fotografie, jak Twojemu Mistrzowi zdjecie robili. Faktycznie suuupeeer sie prezentowal! Quote
Ludek Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Ajrisz']Ha! Ludek! Normalnie stalysmy obok siebie, a Cie nie widzialam! Bylam przy fotografie, jak Twojemu Mistrzowi zdjecie robili. Faktycznie suuupeeer sie prezentowal![/quote] Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy miały okazję się poznać :D. [b]W sobotę trening dla średniozaawansowanych i zaawansowanych na 8.00 :D .[/b] Quote
zakla Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 A ja zaraz sie niore za robienie kola...8) [size=2]O ile mi szczeniaki na to pozwola...[/size] :lol: Quote
Elka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [size=7]!!! UWAGA !!![/size] Jutro, czyli w niedzielę 13.11. treningi odbędą się w nastepującej kolejności: [size=6]8.00 - początkujący 9.30 - średniozaawansowani 11.00 - zaawansowani[/size] taki podział godzin najprawdopodobniej już zostanie. :) Pozdrawiam i do zobaczenia jutro! :) Quote
Mokka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 W sobotę trening o godz. 8:00 w niedzielę o godz. 9:30 wszyscy zaawansowani bez podziału na grupy. Quote
betty_labrador Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Mokka dlaczego znow zmiana? to bedzie juz na stale? Quote
Mokka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Na stałe na pewno jest przeniesienie grupy początkującej na niedzielę, ponieważ Ela zmieniła pracę i ma każdą niedzielę wolną, a nie każdą sobotę. Natomiast grupy zaawansowane zostały połączone, ponieważ teraz przychodzi bardzo mało osób i nie ma sensu dzielenie, bo może byc tak, że na zajęcia przyjdzie 1 osoba, albo 2. Quote
ogromek Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 rany, na 8,00 w sobote chyba nie macie litości!!!!! :-? ale czego nie robi sie dla potwora :wink: to do jutra Quote
zakla Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 A my, jakoze na treningi na razie nie chodzimy(nie pytac dlaczego...:/), to pojechalam dzis do obi i zakupilam 6m rurek pcv oraz 2 kolanka i 2 trojniki, i zrobilam kolo z hulahop i tych wlasnie rurek:) I nareszcie mlody zalapal o co w tym chodzi, a teraz tylko tzra sie doskonalic, doskonalic i doskonalic:P I w nastepnym roku jezdzic na zawody :P Quote
betty_labrador Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 fajnei Zakla, ze mas znowa przeszkode, zrob zdjecie, i pokaz nam :) najlepiej ze Zwirem skaczacym przez kolo!! Quote
betty_labrador Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 jakby co, to jutro tez na 10.30 (jutro czyli w niedziele). Quote
Recommended Posts