Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie Lidka...:> Slyszalam, ze Milo pobil w swojej rasie championa i interchampiona(czy jakos tak:P)? Co sie nie chwalisz??:>

PS. Zaraz wysle do Eli sms-a, chyba jednak jej sie dni pomylily:P

Posted

hej nas i taknie będzie bo opuszczam mojego potwora na 4 dni, jade do mojej ukochanej stadniny zapomnianej przeze mnie przez wakacje :roll:
ale zycze wam udanego treningu we wszystkie te 3dnii :lol: i do zobaczenia w nastepny weekend :wink:

Posted

No pewnie, że w piątek :wallbash: . No co, pomylić się nie można? 8)

[quote]Jedni będą topić smutki, a inni świętowac po Poznaniu. [/quote]
Poznań to już historia, zaczynamy nowy dzień :D

Chociaż Milo ma co świętować, więc może jakąś imprezkę zorganizuje w piątek ([b]nie[/b] w czwartek :evil: )?

Posted

[quote name='zakla']No wlasnie Lidka...:> Slyszalam, ze Milo pobil w swojej rasie championa i interchampiona(czy jakos tak:P)? Co sie nie chwalisz??:>[/quote]

Bo jeszcze na chawlipiętę wyjdę :wink:.

Ale jak już tak ładnie prosisz to sie pochwalę :lol:. No więc Milo otrzymał tytuł Młodzieżowego Zw. Polski i tym samym ukończył Młodzieżowy Championat, a następnie wygrał rasę pokonując 2 championy i 1 interchampiona. Słowa uznania należą sięNataliiW za wystawienie, bo gdyby nie ona, to nie wiem czy poszłoby nam tak dobrze :D.

[quote name='Mokka']Chociaż Milo ma co świętować, więc może jakąś imprezkę zorganizuje w piątek ([b]nie[/b] w czwartek :evil: )?[/quote]

Nie tylko Milo ma co świętować :D.

Gratulacje dla Dragulca :D .

Posted

[b]Sajko,[/b]

Przez nadmiar pracy i nieuwage, zapomnialam Wam pogratulowac! :D Pewnie takie gratulacje to dla Ciebie dzien powszedni, co? Nie tylko w agility (jak widac na wysokim poziomie :D ), ale przede wszystkim wystawy! Odwiedzilam tez stronke Twoich chlopakow! Niedlugo zabraknie miejsca na wspisywanie tych wszystkich BOG-ow, BOB-ow, CACIBOW, CWC i innych :D Jestem pod prawdziwym wrazeniem :D

Posted

Ha! Ludek! Normalnie stalysmy obok siebie, a Cie nie widzialam! Bylam przy fotografie, jak Twojemu Mistrzowi zdjecie robili. Faktycznie suuupeeer sie prezentowal!

Posted

[quote name='Ajrisz']Ha! Ludek! Normalnie stalysmy obok siebie, a Cie nie widzialam! Bylam przy fotografie, jak Twojemu Mistrzowi zdjecie robili. Faktycznie suuupeeer sie prezentowal![/quote]

Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy miały okazję się poznać :D.

[b]W sobotę trening dla średniozaawansowanych i zaawansowanych na 8.00 :D .[/b]

Posted

[size=7]!!! UWAGA !!![/size]
Jutro, czyli w niedzielę 13.11. treningi odbędą się w nastepującej kolejności:

[size=6]8.00 - początkujący
9.30 - średniozaawansowani
11.00 - zaawansowani[/size]

taki podział godzin najprawdopodobniej już zostanie. :)
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro! :)

Posted

Na stałe na pewno jest przeniesienie grupy początkującej na niedzielę, ponieważ Ela zmieniła pracę i ma każdą niedzielę wolną, a nie każdą sobotę. Natomiast grupy zaawansowane zostały połączone, ponieważ teraz przychodzi bardzo mało osób i nie ma sensu dzielenie, bo może byc tak, że na zajęcia przyjdzie 1 osoba, albo 2.

Posted

A my, jakoze na treningi na razie nie chodzimy(nie pytac dlaczego...:/), to pojechalam dzis do obi i zakupilam 6m rurek pcv oraz 2 kolanka i 2 trojniki, i zrobilam kolo z hulahop i tych wlasnie rurek:) I nareszcie mlody zalapal o co w tym chodzi, a teraz tylko tzra sie doskonalic, doskonalic i doskonalic:P I w nastepnym roku jezdzic na zawody :P